Hiss och diss

Här har vi hon som följer strömmen!
Jag vill också göra en hiss och diss- lista. Jag tror jag har läst två inom den senaste veckan, och jag har helt glömt bort vad dom hissade och dissade. Så mina listor gör jag helt efter mina egna tankar och åsikter.

För att trots allt visa rebellen inom mig, börjar jag med diss.

DISS!


Jobbet
Nu när värmen äntligen kommit till min lilla by vill jag ju inte spendera min tid inne bland larm, disk och tvättning. Blä för det, och ge mig semester!

Mygg och knott
Kan man inte få njuta av en skön sommarkväll utan att dessa jävlar ska vara uppi en hela tiden och surra och sticka?

Myggbett
Vad mer behöver jag säga? Har ett antal på min kropp just nu, och jag får böja mig i alla olika sorters positioner för att komma åt dom. Så snuskigt som det än låter, så är det faktiskt sant.

Pengar
Anledningen till att pengar hamnar på diss, är bristen på dom. Punkt!

Svett
I denna värme behöver jag bara röra mig några meter innan pärlorna sitter där dom ska i pannan.


HISS!

Sovmorgnar
Finns väl inget skönare än att vakna klockan sju på morgonen och upptäcka att man får sova hur länge man vill. Då kan man ligga och dra sig ända tills föräldraskapet kommer hem på lunch. Det är sommar.

Pengar
Både på hiss och diss. Dock är det underbart när pengarna väl trillar in på kontot, och man får unna sig en extra mjukglass från panget. Och man kanske tillochmed bjuder Ellinor på en för ovanlighetens skull.

Lillebo
Att få gå över lekparken, hem till systern och svågern, och få krama det dyraste i världen. Det lilla leendet och när han pratar med en. Mer behövs inte!

Bilturer
Veva ner rutan, eller kanske tom caba ner. Dra på en sommarplåga och cruisa genom byn med vinden i håret. Om inte det är livet, så vet jag inte.



Dreams are coming true..... NAAAAAT!

Inatt drömde jag att jag hade en blå hamster som hette Böle (har spenderat för mycket tid där tydligen). Böle skulle resa till Costa Rica där han skulle få äta nachos. Hans farkost var en rosa plastboll som jag stoppade ner honom i. Eftersom vi befann oss på en båt, så fick man helt enkelt kasta bollen och hoppas att den nådde fram till CR. Det gjorde den inte!

Söndag

Woopi folket!
Medans Gossip girl laddar kan jag lika gärna ge er en update.

Livet i Rätan knallar på i säkert mak.
Hela dagen och kvällen igår var jag servitör på bröllop i Böle. Blev borta närmare elva timmar innan man kom hem. Trodde jag skulle få en lugn och ledig dag idag. Men klockan fem ringer Pange och vill ha förstärkning då det var alldeles för stressigt att klara av själv. Vad ska man säga? Kosing blir det ju iallafall.

Må säga att det är nästan föööör skönt att sova nere i källaren. Underbart helt enkelt. Enda nackdelen är att det inte finns någon mottagning till varken mobilen, eller knappt till dångeln. Det sög ju!

Märkte nyss att systerystern återvänt från huvudstaden. Dock var hon som en klubbad säl, med all förståelse eftersom hon börjar jobba klockan sex imorgonbitti.

Tror inte att skitdatorn kunde ladda segare om jag ska vara ärlig. Skit!

Får förhoppningsvis någon tid i Svenstavik imorn, så man kan åka och kolla upp detta en gång för alla. Vet inte vad jag ska tro eller tycka, men lite orolig är jag allt..




Summertime

ÄLSKA VÄDRET!










Fredag

Incoming update!

Dopet igår gick så himlarns bra. Leon var så snäll och lugn hela tiden. Och han spydde bara en gång, rakt ner på kyrkmattan, som legat där sen pappa konfirmerade sig. Kanske dags för en tvätt?!
Smidigt och snabbt gick det. Bilder finns på fejan!

Idag gjorde jag och Z ett tappert försök att åka båt.
Dock ville inte motorn samma, så kärln fick allt ta och använda armmusklerna och ro. Själv låg man och stekte istället. Och det känner man nu att det tog på armarna och benen. Gött!

Imorgon ska jag till Bölet och servera på bröllop. Det ska bli roligt.
Dock är jag rädd att jag kommer flyta bort när man är tvungen att ha skjorta och grejer. Huvvaligen. Men vad gör man inte liksom?! Man kan ju alltid hoppas på fulväder (a).

Jag har härmed flyttat ner i källaren. Numer när mitt rum uppnår svindlande temperaturer så ger jag mig hellre ner till svalare breddgrader, aka under trappan. Och var inte oroliga. Det finns en säng där som jag sover i.

Grattis Basseman på 11-års dagen <3


Juste, jag slant med saxen!

Onsdag

Imorgon är det dopdag för vår lille herr L.
Roligt!
Men spänt kan man ju också säga...


Körkort

Jag kan lägga på hur många jävla kolbitar som helst på min eld. Kommer inte få nåt körkort innan Tyskland ändå. Fanns nämligen inte uppkörningstider förrän i september. Ska kolla runt lite dock, se om det inte går att lösa på något sätt!

Midsommarhelg

Blir en kort uppdatering eftersom jag ska ner på gärsgårds och öva på dopsång.

Rebecka kom på midsommar. Vi trotsade regnet, och grillade och mös ute på altan. Vi har ju trots allt markis. Spökerier pågick i huset, så maten blev inte helt uppäten. Eller, inte av Rebecka iallafall.. Avmaskning på G känner jag. Insöp en cider, sen la jag av. Kollade på Selma och Johanna under täcket. Så det blev en äkta myskväll kan jag lova. Känner att jag börjar närma mig ålderns höst, när jag sen hör hur FULL alla andra var på midsommar.

Midsommardagen åkte jag upp till Tyskbacken där resten av familjen spenderade midsommarhelgen. Vart även där en väldigt lugn kväll. Sov ca tre timmar på dagen eftersom huvudvärken sprängde. Medan familjen såg på Beck åkte jag och Nickolars ut på björnsafari. Men som vanligt när jag är med, såg vi ingenting. Eller vänta, tre harar såg vi, att icke förglömma.

Nu är det endast ca två månader kvar innan jag flyttar. Nervöst!
Måste lägga på ett kol med körkortet så det inte blir ett års uppehåll.
Det vore förargligt!






Hoppas dom är lika snälla som dom ser ut att vara :P

Work in progress

Åh, har så otroligt mycket grejer jag vill göra nu när skolan är slut!
Jag ska göra det, jag har bestämt mig...

Men först, Tyskelanne!

The Sims 3


Eftersom min pappa älskar mig så mycket, så hade jag inga större problem med att få honom att gå med på att beställa hem detta underbara spel. Problemet nu är bara att jag kommer sjukanmäla mig från jobbet hela sommaren för att kunna vara hemma och spela istället.

Someday I will

Jag ska uppdatera lite om studenten och lägga in bilder någon dag. Men just nu orkar jag inte. Denna tid i mitt liv går mest ut på att sova till klockan tolv, gå omkring i samma kläder hela tiden och se allmänt sunkig ut. Har verkligen inte inspiration till att sätta mig ner och skriva om den roligaste dagen i mitt liv, jag blir bara deprimerad!

Vimmelbild

Trodde att efter dessa tre år, skulle jag stolt kunna säga att jag inte hamnat på Flukta en enda gång. Men igår sprack det!


Fan också!





Update!

Kom på att jag var med på Flukta från balen. Men för att mitt lilla skämt här ovanför ska få behålla sin ironi, så räknas inte det..

Natten som gått

Kul att jag legat på spänn hela satans natten. Klockan fyra bestämde sig kroppen för att inte vara trött längre. Så jag var visst vaken nu... Skickade iväg ett sms till Ellinor om lite saker hon skulle ta med från Rätet. Samt till Cissi för att få hjälp med ett litet problem. Och tro på fan att kvinnan svarade. Tjugo över fyra på morgonen. Henne kan man lita på x)

Nu ska jag kolla på Sex and the City en stund.
Sen ska jag diska, duscha, fixa. Känner att jag måste äta något också.
Så här kan jag ju inte sitta. ADJÖ!

Kom och kolla på mig idag när jag går ut! Gör't!!!!

Torsdag

Tydligen var det lång kö och knökfullt på krogen, så det var kanske lika bra att stanna hemma. Jag hade faktiskt en trevlig kväll, men jag kände mig inte särskilt pepp att in till stan när Marité ändå skulle stänga om en timma ca. Natten präglades av antal samtal och sms. Hörde inte alla samtal och pallade inte svara heller för den delen när jag kände att halsen inte var som den skulle. Svarade på ett sms bara för att meddela att jag inte gick ut, utan stannade kvar i hemmets lugna vrå.

Nu ska jag snart dra mig ur sängen och bege mig bort på skolan för att lämna igen lite böcker. Sen ska jag upp på Mediahuset och se om jag träffar på Micke så han en gång för alla kan hjälpa mig med det där jävla problemet. Sen halv två är det tårtkalas.. Jag lovar att jag kommer börja böla eller nåt. Hormonerna spritter i kroppen på mig. Tror jag börjar komma i puberteten eller någonting.

Kan ni tänka er, imorn står jag där på trappen!

Vad är det frågan om?

Alltså, vad har hänt med mig?
Alla är nu ute och festar järnet på Marité, och här sitter jag med en tallrik nachos och kollar på Twilight. Var det studentveckan eller? :o

Pommes med sausage

Ett roligt minne från Turkland var när Rebecka beställde in pommesfrites med "sausage", i tron att det betydde sås. Kan säga att hon blev en aning besviken när hon fick in två skrynkliga farfars-snoppar x)

Tisdag

Blev tillsagd att uppdatera lite.
Skulle egentligen göra det innan Desperate. Men det blev helt enkelt inte av.

Vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Kan ju berätta om måndagen när den så kallade studentveckan började. Festa var det ju tänkt. Cissi kom hit innan och vi godrack lite för att bli lite glada. Drog vidare till Linus där det var ett gäng folk som var mer än glada må jag säga.
Eftersom jag tydligen inte var på humör så drog jag därifrån vid elva-tiden. Pratade med Martin och vi bestämde att vi skulle äta någonting och sen skulle han skjutsa hem mig. Men tji fick je, för hans kompisar hade blivit bestulna på deras longboardar. Så det blev jakt efter dom runt hela staden. Det var spännande och roligt, men hittade dock bara en av dom =/

Var ju tänkt idag att vi skulle försöka igen, och göra det bättre.
Men tydligen var det inte någon som var pepp. Så det blev hemmakväll med Desperate och Hells Kitchen. Måste ju också kurera mig lite, eftersom jag börjar känna mig krasslig. Ont i halsen och hostar. Fy tusan!

Eftersom jag tog en powernap på några timmar idag så blev det lite sent märkte jag nu. Ska bara kuta på toa, och sen ska jag försöka sova. Ingen skola imorn!

Måndag

Ska upp på Media med Thomas och Martin. Bränna ut filmer som gjorts under åren. Sen ska jag möta upp C, ska klippa och färga henne idag =)

Blogghycklare

Hur kan folk tycka att det är kul att vara så negativ till allt?
Jag läser till exempel en tjejs blogg. Hon är negativ till det mesta i vårat samhälle just nu. Om det så gäller musik, balen, studenten. Ja, det mesta.
Så när jag sen ser henne på min egen bal. Alldeles uppklädd och fixad, så kan jag inte låta bli att se henne som en hycklare. Hon var ju emot allt det där?

Studentveckan has begun!

Eftersom klockan nu är över tolv, så har härmed den så kallade studentveckan börjat. En vecka full av galenskaper och tokigheter. Jag måste fråga, blir det nåt vattenkrig eller? Nu när vi inte har några lektioner har vi ju ingenting bättre för oss än att hänga utanför diverse skolbyggnader och vänta in tänkbara offer ;)