Kvällsproblem

Jag ska berätta om det som händer, det är inget särskilt direkt. Men det är inte riktigt uppordnat än så jag berättar inom en snar framtid.

Just nu skulle jag vilja prata med någon!
Helst någon av mina systrar, verkar ju vara dom enda man kan lita på!



Die Gartenlaube

 


Det är drama på g kan jag säga er..


Tisdag

Turken var inte på tyskan imorse! Vilken lycka det var! Som en stor sten som föll av mitt bröst. Jag är seriöst ganska rädd för honom, och jag känner mig sjukt obekväm i hans närhet..

Var till frisören med dom två äldsta. Dom fick sig ett par riktiga "fotbollsfrisyrer".
När vi var hemma senare på dagen så vart det en aning stressigt. Inga var och la Kjell. Ett av barnen kom in från trädgården och sa att han kissat i byxan. Gick på övervåningen och hjälpte honom med byte av kalsonger och byxor. Kommer ner till köket, och där sitter den andra och har hällt ut en halvliters-flaska vatten över bordet, golvet och sig själv. Underbara barn. När jag sen skulle torka upp, en aning irriterad, så skulle boven i dramat prompt bita mig i stjärten.

Ikväll ska jag till Heilbronn, så jag ska duscha kroppen en snabbis, och sen platta håret. Får se om det blir några kort tagna ikväll, om jag vågar ;)


min lunch idag


minstingen hjälpte mig med tvätten =)


Måndag

Tyskakurs imorse. Turken har nu börjat kalla mig vid mitt förnamn. Som Inga sa, "he's loosing distance". Alla kallar nämligen varandra Frau "Haraldsson", eller Herr "Korkmaz" (som nu han råkar heta). Han tyckte tydligen inte att det gällde han längre, och sitter nu och ylar; Emeeeelee! så fort han får chansen.

Efter vi hämtat barnen på kindernest får vi till Walldorf och provkörde två bilar. Inga ska nämligen skaffa ny bil, och skulle nu se om alla fyra barn fick plats i den. Hehe. Jag, Rasmus och Lasse satt och trängdes i baksätet. Jag i mitten, ihoptryckt av bilstolarna. Satt och busade, och fick sen trösta Rasmus när han grinade av trötthet. Åkte hem och barnen bytte om till barngympa. Tänk va barnen blir kärleksfulla mot mig när det är mycket okänt folk. Blir alldeles varm i hjärtat. Måste ju betyda att dom tycker lite om mig iallafall =)

Kvällen har varit lugn. Inga är på möte så jag passade Kjell medans Christian la dom andra två. Jag har börjat sjunga Kalle Teotor för dom. Så idag gick Rasmus runt och sjöng "Hej Hå, Hej Hå". I've tought them well :D

 





Skriver lite med Matthias. Han är ju för söt. Alla som känner mig vet att jag töjer på sanningen ibland bara för att göra saker och ting mer intressant. Till honom har jag sagt (uppenbart ironiskt!!) att jag plockar vindruvor på dagarna, och att min familj producerar vin. Och att jag slavar som enda arbeteren mellan rankorna.
Nu frågar han helt seriöst vad vinet, som min familj producerar, heter.
Haha, lite kul var det allt =)

Släkten är värst

Delar av min icke alltid så normala familj.
Tur att man är apart ett tag nu. Kanske man lär sig lite hyfs =)


Varför inte?!

Fick låna "Breaking Dawn" av Sarah. Fjärde delen i Twilight-serien.
Som jag sa; Hade ju tänkt läsa böckerna, så varför inte börja med sista?!


Typiskt farmoran

Emelie: Grattis på 95års dagen farmor!
Farmor: Tackar! Nästa år kommer nog kungen.
Emelie: Varför?
Farmor: Fyller jag inte 100 då?


Hon som hoppar över några år =)

Söndag

Igår var en riktigt skoj dag.
Vid ett åkte jag till Eppingen och hem till Sarah. Hon gav mig en rundtur av Eppingen från cykel. Fick se mycket nya ställen, mer än bara centrum som jag sett. Vi satte oss på en uteservering och åt stora glassar. Hon hade linne på sig, det kan ju förklara hur varmt det fortfarande är här. Åkte och kollade på hennes kille när han spelade handboll. Hon hade match klockan sex, så vid fem skjutsade hennes mamma hem mig till Elsenz.

Förtärde abendbrot och sen hann jag med en kort liten powernap, bara så jag inte skulle bli alltför trött när jag skulle ut på nya äventyr. Duschade kroppen en snabbis och fixade mig lite. Dom kom och hämtade mig vid halv elva. Haha, sent tyckte jag som är rätt gammal och så =P. Åkte till en stad en bit ifrån Eppingen och gick och tittade på folk och drack drinkar och öl. Träffade Juliande gjorde jag också =) Vid ett åkte vi till en pub i Eppingen istället. Drack en drink och åkte sen hem. Var väl hemma vid halv tre någon gång skulle jag tro.

Och tänk att det enda folk vill lära sig av svenska är svärord.
Förstår inte vad det beror på. Men jag hoppas att någon ska vara jävlig mot mig så jag kan skälla ut dom på svenska. Det hade varit roligt. Haha!


Får se om det blir fotboll idag. Beror på vädret, och det är ju tråkigt att gå själv.

Idag fyller min lilla farmor 95 år.
Och igår vart Lillebo 6 månader!
Grattis till dom! <3






En kort visit hemma

Nu är jag hemma en sväng.
Kanske jag hinner med en powernap innan det blir till att lämna huset igen. Tusan va glad jag är =)

Lördag

Igår trodde jag att det skulle bli en hemmakväll eftersom jag inte hade några planer, och så mådde jag lite illa. När jag sa att jag kanske var gravid så tittade Inga misstänktsamt mot Christian. Haha, fyfan! Men tidigare på dagen hade jag ringt Juliane, så hon ringde tillbaka vis halv åtta och sa att vi kunde kolla på film. Så jag var dit igår och vi kollade på Stolthet och Fördom och pratade. Kom väl hem vid elva någon gång.

Idag efter lunch ska jag till Eppingen till en tjej som heter Sara. Har inte träffat henne förut, men pratade med henne i telefon för en stund sen och hon verkade väldigt trevlig. Ska gå och se hennes kille spela handboll. Och sen kanske vi skulle på någon stadsfest ikväll. Kul att det händer lite saker. Jag kände nämligen i torsdags att jag börja komma ner i en svacka. Då är det här precis vad jag behöver, distrahering.


Nu har jag duschat, så jag ska fixa iordning mig lite.
Ha en bra dag!
Puss

54 inlägg att beta av

Underbar syn att mötas av när man kommer hem.



Här ska läsas. Uppdaterar kanske efter =)

Godnatt Torsdag

Imorgon är det Fredag, och som vanligt har jag icke några planer.
På Söndag hade jag dock tänkt dra till Elsenz IP och kolla fotbollsmatch. Måste ju supporta min by, även om dom enligt Inga inte är så bra.

Idag var jag ensam med Lasse och Kjell när Inga och Rasmus tog en promenad. Vart lite körigt när jag var tvungen att byta blöja på lillen, och Lasse ville inte följa med in. På knacklig tyska försökte jag få fram att han inte fick gå någonstans. Han kom in i badrummet full med sand och började borsta av sig på golvet. Städerskan i mig blev förfärad, och jag föste ut honom och sa att han inte fick göra så inne.

Har pratat med Pär-Anders och Josefin nu på kvällskvisten. Och tänk va glad jag blev. Pratade om allt möjligt. Jag visade var jag bodde, och dom visade hur lägenheten ser ut efter renovering. Vi pratade om när och hur dom ska besöka mig. Så nu är jag sannerligen en glad tjej, och då kan jag somna gott.


Klart man blir glad av att prata med mig!

Undermedvetna, hej

Häromdagen hade jag en dag när jag bara gick omkring och tänkte på Ellinor. När jag sedan satt och ritade med Lasse var det inte förrän efter jag lagt ner pennan som jag insett vad jag målat.



En äkta Deutschewelle :D

Godkväll käre läsare

Inga kom inte och hämtade mig efter fyra. Istället kom en Kindernest-fröken och babblade på på tyska. Hon hade Lasse med sig, och sa att hon skulle skjutsa han till fotbollsträningen. Jag uppfattade inte om hon hade pratat med Inga, så hon visste detta. Eller om Inga vilken sekund som helst skulle komma hem och vara fly förbannad på mig för att hon inte hört någonting om det. "Du ska med" sa fröken och vinkade ut mig till bilen. Hon berättade att Inga skulle hämta oss. Tur att jag hade lärt mig ordet hämta på tyskakursen igår. Annars hade det varit kört! Haha.

Abendbrot har förtärts, och nu sitter jag här.
Med Twilight-musik på på YT (Madde :P) och en flaska vatten.
Ska väl lägga mig och kolla på Heroes antar jag. Har inte direkt någon bättre för mig.

Bad hair day

Såhär ser mitt hår ut när jag somnar direkt efter jag duschat.
Tror vi kör på uppsatt, eller?


Varm höst

Förresten,
23 grader är inte dåligt för att vara den 23 September =)

Onsdag

Passar på med en liten uppdatering till er innan jag ska börja göra mig iordning för Kindernest. Vaknade vid åtta. Nio gick jag upp och åt frukost. Sen började jag städa. Och det var inte nådigt va jag svettades ska jag säga. Skurade toaletterna, dammsög alla rum, och skurade golvet i köket. Röjde lite allmänt också. Var väl klar ett nån gång. Men då hade jag även hunnit med lunch med Inga. Hon var iallafall väldigt nöjd med mitt arbete, och sa att det var fint vart hon är gick. Haha, ja det var ju tur så att det inte såg värre ut då.

Efter fyra skulle Inga komma och hämta upp mig. Då ska vi och hämta barnen och sen ska Lasse på fotbollsträning. Vet inte vad vi gör under tiden, men det är nog tid som går att fördriva.

Nu är det Dont phunk with my heart på teven. Den låter tar mig allt tillbaka till sommaren då jag jobbade på badet, och Kajsa och jag rockade loss med ett par ihoprullade papper. Det var tider det =)

Tisdag

När Inga frågade idag om jag kände mig manad att ut och springa, så ville jag verkligen inte! Var allmänt sliten efter en tidig morgon, och inte på det bästa humöret.. Men banne mig, jag snörade på mig gympisarna och följde med ut. En hel vecka var det tusan sen jag var ut sist. Kände mig latare än latast. Blev en runda på 45 min, och nu får jag hoppas att det inte blir samma smärta i låren som det blev sist.

Vaknade också imorse över att jag fick sendrag i vaden. Värsta känslan som finns i världen!!!! Halta omkring största delen av dagen.. Imorn blir det till att städa huset eftersom städerskan inte kunde komma denna vecka. Denna vecka är jag då icke gäralöus om man säger så =)


Godnatt!


Godkväll o Godnatt

Godkväll mina kära läsare.
Sitter i soffan och försöker komma på något vettigt att göra, men det är inte alltid så enkelt. Ska gå ner och duscha efter jag skrivit klart. Svettas fortfarande konstant hur jag än rör mig pga sjukan som inte riktigt vill lämna min kropp..

Tyskaklassen (vet fan inte vad jag ska kalla det?) gick iallafall bra. Satt som ett frågetecken på en uppgift, men den bjuder jag på. Men så var det ju denna turk som jag är lite halvrädd för. När vi hade rast köpte jag en kaffe, och sen stod jag ute och drack den. Han stog bakom medans och kollade. Jag gick in. Han gick in och ställde sig i ett hörn och kollade. Huga! Sliskboll...

Ikväll kalasas det på smörgåstårta nere på 25an. Dom passar på att festa medans jag inte är hemma. Med spakvällar och penispartyn. Orättvist! Nej, dom ska allt få se på andra puckar. Jag och mina multipla personligheter ska fixa fester i min källare som heter duga!


Tror det får vara nog nu.
Ska lägga mig tidigt, känner mig sliten!


Inga who sits next to me,
begged
me to put in a picture of her ..... again!

='



it was like taking a bullet

Söndag

Juliane ringde och frågade om jag ville följa med henne och hennes syster till Heidelberg på något kristet event, med "musik och lite prat". Vad bättre att göra en söndagskväll som denna tänkte jag och tackade glatt ja. Trodde jag skulle på söndagsmässa och borstade håret och klädde på mig kjol. Jag bedrog mig.

Det var mer som en konsert.
Det fanns en skärm där det visades bildspel och videoklipp samtidigt som texten på låtarna som sjöngs. Två tjejer och en kille sjöng. Dom var sjukt duktiga, och självklart blir jag kär i sångaren (är lite svag för pojkar som kan sjunga). Plus att han såg plågad och trasig ut, det verkar jag också dras till. Fast iofs kanske han bara var frälst? En salig blandning bland tyska och engelska låtar. Minus på den lite väl långa predikan som hölls. Eftersom den var på tyska förstod jag inte så mycket. Men jag tog åt mig av en sak; "Det är okej att inte alltid vara okej". Sanningens ord. Nästa gång jag inte är okej, då ska ni tusan få veta det =D

Det har iallafall varit en trevlig kväll som avslutades på Donken där jag bjöd brudarna på lite mat som tack för att dom bjudit med mig. Då fick Juliane användning av den enda meningen hon kunde på svenska, "Tusen tack för maten". Haha! Nu är man hemma och jag har vikt lite tvätt som låg i tumlaren. Imorn är det tyskalektion som står på schemat, så jag måste sova nu..


Godnatt ni få, men så betydelsefulla läsare <3


The Uninvited

Nu var visst filmen slut.
Blev The Uninvited. Absolut ingenting man inte sett förut. Vissa tillfällen i filmen satt jag bara och skrattade åt. Men nu ska vi inte vara sån, det var ju inte direkt som att jag hade någonting bättre för mig..
Ska nog krypa ner framför Heroes nu tror jag. Börjar ju bli riktigt intressant på den fronten. Vet ej vad morgondagen har att erbjuda, men om jag känner mig själv rätt blir det nog inte så många järn i elden. Hehe!

 


GODNATT!

 



Läste nu att denna film var en remake på A tale of two sisters.
Den har ju jag velat se, men inte vågat för alla sagt att den var så läskig.
Och jag som redan har fått smäll på fingrarna idag gällandes remakes. Sorry =(


Lördag

Lyckades med en liten prommis på förmiddagen. Kroppen blev dock rätt utpumpad så jag tar mig nog en lur och fräschar upp lite här sen. Gäller att inte överanstränga sig heller, då blir jag säkert aldrig frisk.




Emlan på prommis (bjuder på den)

Dags att bli frisk

Imorgon är det lördag.
Jag hoppas på en fin, men halvkylig dag. Då ska jag pälsa på med halsduk och mössa och gå ut i Elsenz och få mig lite frisk luft som förhoppningsvis hjälper mig bli frisk. Har ju legat inne i tre dagar nu. Sen ska jag nog också bädda rent och allmänt röja i rummet. Måste få in lite liv här nu. Ut med bassiluskerna!

Guten nacht!

Fredag

Häromdagen hade jag världens craving på toast i ugn, med ost och skinka. Och idag hade Inga's mamma gjort det till lunch. Snacka om timing, det var underbart! Dock är min hals fortfarande stör så jag kunde inte njuta fullt ut, men gott vare!

Idag har jag bara sovit en timme på em. Bra där Emelie.
Nu kanske man kan sova inatt. Igår blev det kanske lite väl sent.


Och nu är andra säsongen slut på TB.
Har börjat kolla lite halvt på Heroes. Men jag vet inte ja...
Har inte så mycket att skriva om som ni kanske märker. Hare bra!


Grattis pappsen på din fölsisdag!


Språkbarriärer

Här i Tyskland får jag helt enkelt anpassa mig efter att prata engelska, eller den lilla tyska jag kan. Men när jag gäspar, gäspar jag på svenska. Om jag hickar, hickar jag på svenska. Hostar jag, så hostar jag på svenska. Tillochmed i början av min vistelse här så var jag inte så brydd med rapar. Dom förstod ju ändå inte när det var på svenska....


Jag saknar min gitarr <3
Du tror inte att du kan skicka ner den mamsen?
Nysträngad och stämd såklart ;D

Torsdag

Är inte på topp om man säger så.
Efter lunch idag fick jag tabletter av Inga. La mig i sängen och tänkte försöka sova en stund eftersom jag inte sovit så bra inatt. Jag vaknade halv sju. Så där fick jag mig allt en rejäl utvilning. Lär ju inte bli någon sömn inatt heller, av den anledningen =P. Sitter iallafall och klunkar vatten efter bästa förmåga och hoppas på bättringstider. Men jag mår lite bättre nu efter att jag fått sova...

Men eftersom jag inte känner mig som världens fräschaste människa för tillfället så bjuder jag inte på någon mer bild på håret, OCH ansiktet för tillfället (som jag fått förfrågan om). Men jag lovar att när jag är bättre så blir det!

Idag fyller min älskade storasyster hela 25 jordår.
Grattis bästis, hoppas dagen har varit underbar!


Charmigt <3


Nu ska jag nog bara mysa ner mig framför True Blood.. som alltid. Vad ska jag titta på när andra säsongen är slut egentligen?

Shhhhh......

Va kul man kan ha med Photoshop!














Skoja bara! Där har ni min hemlighet bitches. Nöjd nu? ;)

Onsdag

Tänk va otålig folk kan vara då.
Säger att jag ska hålla en hemlis i en dag och ni börjar redan tjata på att jag ska berätta den. Lägg band på eran nyfikenhet ;)

Har inte sovit bra alls inatt. Kände igårkväll hur jag började få ont i halsen. Vaknade inatt så jag var tvungen att gå och hämta Bafucin i badrummet. Kunde lika gärna spytt ner hela golvet och sen svimmat i det. Så bra mådde jag när jag var tvungen att gå upp. Så natten har mest bestått av att ligga och titta in i väggen. Försöka dricka vatten. Och knapra tabletter. Tror att det är svinis igen! Mådde lite bättre när jag klev upp på morgonen, men fortfarande slö. Så det blir nog inte många knop innan Inga kommer och hämtar mig. Skulle egentligen behöva duscha dock....

Tisdag

Glad är jag!
Upp med tuppen för att åka till Eppingen för tyskakurs. Kanske inte det roligaste, och lättaste jag varit med om. Men 3 timmar och 45 min gick ändå ganska fort och smärtfritt. Tog mig en fika medan jag väntade på att gå till kindernest, och gick sedan runt och tittade i skyltfönster. Åkte hem och lekte med Lasse medan Rasmus sov. Jag målade dinosaurier och en raket till honom. Inga målade en ny raket till han, och hon var så nöjd över att den var finare än min. (som att jag la ner någon större energi på min ;)). Åkte och handlade, och sen hem för middag.

Känner mig bara på allmänt bra humör. Härligt!
Och jag har en hemlis, en annan nu. Men ni kommer inte tro mig om jag skulle berätta så jag håller det hemligt iallafall tills imorgon. Hehe. Nu har ni något att undra över...

 


Lata barn som inte orkar gå =P


Godnatt

Har suttit och läst igenom ALLA mina gamla blogginlägg. Iofs är det väl bara runt tvåhundra. Men det tog sitt lilla tag. Har varit inne på Bloglovin' och kollat uppdateringarna. Min nära och kära som för blogg, ni har blivit usel på att uppdatera. Skärpning! Ska tvätta mig och borsta tänderna nu. Imorn börjar jag skola igen. Jag har faktiskt saknat läxor, så vi får se vad dom har att komma med.

Godnatt mina underbara!
Kan inte ni som läser vara gulliga och bara slänga in ett litet hej på kommentarerna? Hade blivit så oerhört glad då!



Update.
454 inlägg var det visst jag plöjt igenom. Mer än jag trodde =P

Kom ihåg mig då

Jag är en människa som kommer ihåg ytterst ointressanta saker. Min hjärna är överfull av dom, och det kan nog vara därför jag har en aning svårare med att arkivera mer nyttig fakta. Mest är det vad folk har en gång i tiden sagt. Och jag kommer oftast ihåg vad jag själv säger, särskilt om det är något roligt. Men problemet är att ingen annan kommer ihåg det. Dom få gångerna jag får in en klockren kommentar, eller gör någonting som man bara inte kunde sluta skratta åt, dom gångerna vill man ju gärna återuppleva genom att någon tar upp dom vid ett senare tillfälle. Men det är bara jag som kommer ihåg det!!

Emelie: Kommer ni ihåg den där gången när jag sa det där jätteroliga?

Det skulle ju bara kännas patetiskt!


Måndag

Var uppe och åt frukost med familjen idag. Följde med till Eppingen för vi skulle skriva in mig på tyskalektioner där. Imorn börjar det, och det kommer vara på måndag- och tisdagsmornar. Skönt att få något att göra så jag slipper sitta hemma och känna mig overksam.

Har varit ute och cyklat. Blev ca 11 km på 50 min. Kasst tycker jag! Men man måste börja någonstans. Och eftersom mina ben är helt kaputt efter all träning förra veckan så har jag överseende med dagens runda. Har iallafall duschat nu och ska äta lite lunch innan Inga kommer och hämtar upp mig..

Ska också besöka en frisör för att kolla lite priser, men måndagar har de flesta frisörer stängt, eftersom dom jobbar på lördagar. Får bli imorgon då!



Tihi, har en överraskning. Men det tänker jag inte berätta ;)



Halvkass bild på dagens klädsel.
Och tro det eller ej, men jag drar inte in magen!
Börjar man se resultat kanske? Haha!

 



Mulet och grått


Tråkväder! Feels just like home.


Lördag kväll

Igår var jag alltså på vinfestival i Heilbronn.
Jag åkte dit med Jana och Franzi, och två till flickor jag inte minns namnet på. Sjuukt mycket folk! Fick huffas och puffas för att komma förbi och fram. Men flickorna tyckte det var tråkigt och ville åka hem tidigare än det var planerat. Själv tyckte jag bara det var roligt att komma ut och se folk! Så jag var hemma i Elsenz vid halv tolv kanske. Mycket trevlig kväll, och dom var verkligen jättetrevliga tjejer!

Här i Tyskland måste man endast vara 16 år för att köpa öl och vin. Ändå får dom inte vara ute efter tolv, det är det lag på. Dom kan vara lite knepiga här tycker jag. Starkare sprit, 18. Någon som vill festa? ;)


SVETT!

Summering

Har inte så mycket att skriva om men eftersom jag inte uppdaterade igår så kände jag att jag var skyldig er ett inlägg. Gårdagen var väldigt lugn. Låg bara hemma och tittade på True Blood och Scrubs. Somnade vid elva kanske?! Vakna vid nio imorse och gick upp och åt frukost. Städade sedan hela min våning. Dammsög och dammtorka, och skura badrummet. Tvättar gör jag också för tillfället. Åt lunch nyss, spaghetti och tomatsås. Röjde upp efter det, och här sitter jag nu. Ikväll ska jag till Heilbronn. Om ni inte hör från mig har jag hamnat i fängelse. Eller så har mitt sällskap gjort det och jag hittar inte hem...

Förövrigt höll jag på att skita ner mig igårkväll när jag var inne på badrummet. Eftersom fönstret var öppet hade en värdsligt jävla stor äckelspindel kommit in, och den satt nu på väggen en bit ifrån där jag stått och borstat tänderna. Var så rädd att jag inte vågade slå ihjäl den på en gång, utan stog bara och kollade på den. Tog en sko och slog till, men den dog inte så den försökte kuta iväg på marken. Då jäklar drämde jag till så benen var på lite olika ställen i badrummet. Huvvaligen, får rysningar bara jag tänker på det!

Inga och jag ska ut och springa när barnen ligger. Jag gillar't!

Torsdag

Wopsido!

Idag har jag shoppat igen. Bad me! Men det var inga dåliga grejer. Aldi hade rea på träningskläder. Jag och Inga åkte dit såklart. Jag köpte; springbyxor, två långärmade tröjor, en jacka, blinkande reflexband, och en pulsklocka. Och allt det för 50 euro. Som hittat om ni frågar mig.

Så ikväll invigde jag det nya byxorna genom att ut och springa. Är lite för varmt för långärmade tröjor än. (Vi har fortfarande 25 grader på dagarna). Och det var sannerligen ett par redigans braller det. Hallelujah!

Nu har jag duschat, haft ansiktsmask, målat om naglarna, noppat brynen.
I feel great. Ska äta en banan, sen sängen!


Mina nya brälls!


Pippi Langstrumpf

Nu Ellinor, har du någonting att öva på tills jag kommer hem =)


Onsdag kväll

Och härmed är boken utläst.
Resten av boken gav inte heller någon anledning till omslaget. Men sannerligen en bra bok må jag säga. Den var verkligen spännande i början, men när det börjades jiddra om Ufo'n så blev jag lite skeptisk. Men jag läste ut den på två dagar. Riktigt bra!

Det gick galant att vara ensam med Rasmus. Han grinade inte en enda gång. Kan iofs bero på att jag proppa ungen full med kakor och glass. Haha! Lekte lite, och kollade på Pippi på Youtube. Resten av familjen kom hem till middag. Och nu är jag på rummet och ska nog göra tidig kväll ikväll.. Blir lite deprimerad när jag tänker på all fotboll jag missar, och Idol =(

Onsdag

En ny dag nalkas.
Idag ska Inga, Kjell och Lasse till Otto, så jag ska försöka mig på att vara ensam med Rasmus igen. Förra gången gick det inte så bra när han grinade efter mamma i 50 minuter innan jag till slut ringde hem dom. Men förhoppningsvis går det bättre denna gång. Har precis ätit lite lunch, och nu ska jag fixa mig lite innan Inga kommer och hämtar upp mig.

Har läst lite mer än halva boken som mamsen skickade. Bellamys hemlighet.
Dock tycker jag inte att omslaget har så mycket med bokens handling att göra. Eftersom det handlar om utomjordingar.. och Bellamy är en kille?!


Tisdag

Nu är jag så trött så jag ska bara blogga sen ska jag lägga mig.
Även fast jag var ut en sväng igår, så blev det en tur idag med. En längre tur, jag och Inga sprang till grannbyn utan avbrott. Vet inte hur långt det är men det tog runt timmen. Skönt att komma hem, och jag är för tusan snyggast när jag är alldeles svettig. Me like! Skönt också att kunna prata med henne om lite saker som pågår nu, hon är allt en vis kvinna som kommer med goda råd och får mig att må bättre. Känner redan nu att mina ben kommer värka imorgon. Men då vet man att man har gjort någonting iallafall =)

Börjar trivas mer och mer här nu!


Måndag kväll

Ikväll ska jag nog låta datorn vara.
Jag har ett tomt kollegieblock som jag tänkte försöka fylla med en sjukt rolig idé jag har. Sen har jag en bok att läsa också. Ska bli skönt!
De fyrkantiga ögonen är ju inte långt härifrån ska jag säga...

Måndag

Idag blir jag inte upphämtad förrän fyra.
Funderar på att gå ut och springa. Behöver dock ett fräscht batteri till mp3n, har en känsla av att det kommer dö så fort jag går utanför dörren. Städerskan donar på övervåningen. Jag ska faxa (elle ;)), byta om och sen kanske äta nåt smått innan jag ger mig ut. Önska mig lycka till! <3

Madeleine Moe

Har suttit och pratat med Madde.
Har pratat ut om allting, och nu känns det bättre än någonsin.
För att återuppleva gamla minnen läser jag gamla blogginlägg.
Utdrag;

"Så då gick jag och Madde till bion och beställde biljetter till "Benjamin Buttons otroliga liv". Var helt ensam i biosalongen från början, och Madde höll på att ramla rakt på ansiktet, och jag skrattade så jag inte kunde stå. Min cola vart utspilld av tjocka personer och både jag och Madde gatt kissa fem minuter in i filmen."

"Madde och jag hade ett nästan tårfyllt samtal, men hon stöttar mig i vad jag än bestämmer mig för att göra. Jag citerar hennes ord; "Jag älskar dig! Oavsett om du skulle ha åkt till Afrika för att kamma malariasjuka barns hår".
Madde, du är underbar! Jag älskar dig!"

"Nu pratar jag med min underbara Madde!
Hon är guld värd<3"



Hur kunde vi låta en vecka förstöra allt det där?
Hade vi inte mer roliga tider än dåliga?
Det var nog det dummaste jag varit med om..
Jag är färdig med drama. Det är klart att det kan vara kul att prata om folk, man är ju inte mer än mänsklig. Men jag vill att folk ska respektera, och lita på mig. Så nu får det vara nog! Och om ni nu behagar prata om mig, go ahead. Hellre ökänd än okänd! Men jag vill inte se något fjäskande sen heller.
Jag och Madde har nu lagt det här bakom oss.
Pratat ut om det som stört oss, och tänk att allt kan bli så bra även fast vi sagt vad vi tycker till varandra. Jag tycker att det kan visa oss att ärlighet varar längst.
"En vän försvinner, en annan kommer tillbaka"

Att jag ens lät en sån dyrbar vän glida mellan mina fingrar?!
Stupid ;)

 




Min lördagkväll

Ska jag berätta om gårdagen i bilder?


Rasmus skulle ta på varenda sak i mitt rum. "Was ist das?"
En väldigt vanlig fras. Lasse byggde tågbanor.

 


Jag städade min garderob.

 


Jag gjorde mig fin men ingen ringde.

 


En av alla feta spindlar kom in genom taket.


Jag mosade den med en bok!

 


Hittade en fluga som bokstavligt talat dött på fläcken.
Står på alla fyra ben gör han också. Han är seriöst död.
Han satt där imorse också. Stackarn.

 


Kollade på Scrubs innan jag somnade.


Så händelserik var min kväll! Tack o bock!


The partypoopers

Zebbe är online på msn.
Han skickar en vibb.
Jag skickar en tillbaka.                             
Han loggar ut.

Simpelt och enkelt.
Vi vill bara veta att den andre lever.



Lördag

Nu är min garderob ren och fin, så nu är jag om inte ens lite mer förälskad.

Barnen har varit nere hos mig och lekt. Lasse byggde tågrälsar över hela golvet, medans Rasmus utforskade vad som fanns i mitt rum. Han ville bla smörja in sig med hudkräm och Idomin, han ville ha nagellack, han ville äta mina p-piller, han skulle klippa mina naglar med pincett, och så vidare.. Nu sa Inga någonting om att hon skulle försöka få alla i säng. Kanske ska ta mig en lur jag också, även fast jag hade sovmorgon imorse.

Fredagkväll

Jag tänkte fördriva tiden denna Fredagskväll med att sortera och prioritera kläderna i min graderob. Bland tisherna och linnena har det blivit mycket "släng bara in" på senaste tiden. Men som vanligt står datorn där den står, och jag fastnar. Men det är iofs bra, då har jag någonting att fördriva min Lördag med. Vännerlös som jag är och så...


Hurtis

OH YES!


Min nya vän

Igår i Sinsheim fick jag allt ett ypperligt tillfälle att öva på min tyska. När jag bestämde mig för att åka hem så var det tydligen ingen buss som gick varken till Elsenz eller Eppingen. Fick lite smått panik och gick och tittade på varenda tidtabell (frågar helst inte om jag inte tvunget måste). Såg en buss med samma nummer som den bussen jag anlänt med. Gick dit. Chauffören var borta, och utanför stog en man på kanske 70 fyllda. Han började prata med mig om bussen, och att chauffören var väck. Och ojdå, den verkar inte gå till Eppingen. Jag ska fråga sa han och vinkade med sig mig. Allt detta sa han på tyska. Så där gick vi, ett riktigt radarpar. Han pratade tyska, jag försökte förstå, och svara så gott jag kunde. Innan vi fick pli på vart bussen skulle gå ifrån och när så hade vi nog umgåtts i ca en halvtimme. Sen skulle vi vänta en halvtimme innan bussen kom, och sen satt vi tillsammans i bussen. Och han ville ju så gärna prata med mig, jag är ju så illa tvungen att svara då. Han förstod inte ett ord engelska nämligen. Allt som allt fick jag vara med den lilla mannen i ca 1,5 timme.

Han var mycket trevlig.
Men han tittade också på en tjockis och skrattade. Det tyckte jag var oförskämt.

Yuk!

Jag hade en dröm att Miley Cyrus spelat in en "dirtymovie" med sin pappa. Jag kan inte längre lyssna på hennes musik. Lyckades stöta ihop med den här bilden.
Jag spydde precis lite i munnen. Hej familjefesten!


Torsdag

Torsdag har liksom blivit min "upptäcka Tyskland-dag".
Idag var jag till Sinsheim. Ligger ca 2 mil härifrån. Men har ett H&M.
Ännu lättare plånbok har man nu, GÖTT!
Köpte ett nytt minneskort till kameran, då blir det förhoppningsvis lite mer bilder.

Efter besöket till hm idag så är jag lite kär i min garderob!


Vinnare

Jag vill tacka alla för er medverkan i min lilla "tävling"
Fick in roliga gissningar, och även fast det flesta hade fel så hade iallafall två rätt.







Även fast jag inte har en aning om vad Sofia menar så gissade hon rätt och vann alltså första pris.
En helkväll med mig och massa nachos när jag kommer hem. Och 5 kronor.

Emelie kom in som en värdig tvåa.
Hon får vara med på helkvällen, men hon får inte lika mycket nachos som Sofia.
Och så får hon 2,50.


STORT GRATTIS ÄLSKADE VÄNNER!

En chans till

Tävlingen om vem som hade tråkigast läsare vann ju jag överlägset iallafall. Snål ni är som inte ens kan skicka iväg en liten kommentar! Men bara för att jag är för trött för att uppdatera, så får ni tills imorn på er.

I vilken svensk film finns det en karaktär som heter, översatt till tyska, Messer-Jocke?


Godnatt

'tävling'

Okej, nu har jag en liten utmaning åt er..

Ikväll har barnen sett en film med en karaktär som heter Messer-Jocke på tyska. Kan ni lista ut vem det är? Jag lovar att alla känner till honom. Och var för tusan ingen tråkig jäkel och googla, människan förlitar sig allt för mycket på teknikens under. Använd hjärnan och tänk lite istället! Lycka till =)

ALLA SKA
iallafall slänga in en gissning!

PainKills

Mina knän har börjat värka.
Måtte dom inte börja krångla igen, då vet jag inte vad jag gör.

 

 

Min rygg har också nått fel,
och så håller jag på att få visdomständer.
Hej smärtan!


Tisdag

Även fast jag inte sov så bra inatt så har jag inte varit överdrivet trött idag. Var till barnens läkare med Kjell för han behövde ett intyg till Kindernest att han var frisk. Inga sa att doktorns son var i min ålder, att han var söt och att hon skulle ha frågat om han ville "take me out" någongång. Jag sa att hon kunde ringa ;)

Har precis ätit, klumpen är där men den är inte lika stor, tung och störande. Det kanske bara har något med psyket att göra. Idag har varit en bra dag! Pratade med farmor efter middagen, ringde henne från min 3310 <3. Hon är lite rolig. Nu heter vi syskon tydligen Emelie, Erika och Elsy. Tack för att du meddelat om namnbytet Ellinor (Elsy).


Vet inte vad som händer i helgen. Är sugen på att åka någonstans igen. Kanske Karlsruhe. Jag gillade verkligen den staden, och det verkar som att mitt shoppingsug inte är stillat än. Skyll på min garderob, det är den som skriker på mig att den är hungrig. Vill ha höstskor, en till stor kofta, kjolar och klänningar. Detta är en hemlis, men jag har en mapp som heter 'höstdröm' där jag har surfat runt på olika internetshopar och valt det jag vill ha på mig i höst. Det mesta är självklart från mitt älskade H&M. Tänk va underbart det vore om allt kunde bli mitt, då hade jag kunnat dött lycklig. Ska prata med Inga om det är några planer för helgen..

Mamma har idag gjort iordning ett paket och skickat (?) det till lilla mig.
Tjejmilen-tishan (pepp) och bok som jag kan fördriva tiden med på kvällarna. Tänk att jag har en sån snäll mamma som fixar till mig =) Puss!


Som sagt, mår bättre idag! Hade en rätt kass dag igår =/

God Morgon

Känner mig inte helt hundra.
Har sovit dåligt inatt pga att min rygg värkt. Igår efter middagen fick jag en klump i magmunnen, och samma sak nu efter frukost. Plus att jag har huvudvärk.
Jag vet inte ja. Får se hur det utvecklar sig...