Sunday morning.

God morgon, eller vad man säger den här tiden på dygnet?!

Vaknade imorse av att jag inte hade en aning om vart jag var. Kommer ihåg mina drömmar ganska tydligt, och det var kanske därför jag var lite osäker på i vilken säng jag spenderat natten i. Låg och stirrade och försökte komma på vart i hela världen det fanns en vägg som såg ut på det här viset. Grubblade också om jag låg i en tältsäng.
Ja herregud. Kom ju på det efter några sekunder ändå...

Idag tyckte jag det vore en ypperlig idé att åka/gå och kika på bokrean efter skidorna.


Imorn är det jobb. På't igen, som man skulle kunna säga.

Hej hopp!


Balea.

När jag bodde i Tyskland så hittade jag en ansiktskräm som jag verkligen älskade! Eftersom jag har (speciellt på vintern) så torr hud, så blev jag välle lyckelig när jag hittade något som rådde bot mot det. Innan jag åkte hem så köpte jag på mig några stycken, och för ett tag sedan tog den sista slut.
Därför var det ett ypperligt tillfälle när min broder bestämde sig för att korsa gränsen och ge sig iväg till landet av Knödels och Lederhosens. "Köp två-tre stycken" sade jag.
Idag kom han hem.


Nu har man nog livet ut känns det som!
Thank you, my brother from another mother.


Lelleponken.

Fick ett meddelande av Erika dag.
Dom hade tittat på filmen från Julafton, och när jag var med så hade Leon skinit upp och sagt "Mimmi". Det är tydligen mitt nya smeknamn. Han är för go den ungen. Snart två-åringen =)


Finingen min!


träna träna!

Jag vill träna!
Jag vill få pli på mina kurvor. Men har varken karaktär eller plånbok för tillfället. Inte karaktär nog att gå ut och gå eller springa i den här kylan. Och inte plånbok för att kunna köpa kort på Friskis, that I'm dying to have.. Känns som att det blir mer peppande att gå och träna i fina salar, med fräsch och bra utrustning.

Efter tre månader på BAS får man ett friskvårdsbidrag. Men jag menar, tre månader. På den tiden hinnar man äta mycket kakor.. Kanske detta illamående kan få mig att gå ner några hekto dock. Hoppas hoppas hoppas!


Nu ska jag kolla på BB.
Är det någon annan som tycker Glashuset är så jäkla dåligt.
När det kommer så vill jag bara slå av teven. Jävla stolpskott!

lost your balance on a tight rope.

Nu slår jag mig ner för dagen. Det enda jag kan tänka sträcka mig till ikväll är att laga mat. Visserligen har det inte varit en sån hektisk dag, men jag är sliten efter tidig uppstigning.

Var bort på BAS och skrev på avtalen, så nu är jag för alltid bunden till dom! När jag kom hem efter det så tvättade och diskade lite. Var på Vuxenhabiliteringen nu på eftermiddagen och hade ett möte med en av mina brukare.
För er som inte vet så är det nu bestämt att jag ska ha två brukare, och den andra har precis bestämt sig för att jag passade henne, så nu ska jag börja jobba på allvar.
Fick mitt schema - rent och snyggt. Men så fort jag fått det var det dags för ändringar så det vart kladdigt igen..


Ska i varje fall hem till Rätan 24-27 mars. 20-24 april. Och 29-1 maj.
Hej, jag kommer bli pank.. Bittert ska man få ångra medverkan i revy.

Nu blire soffan en stund.
Hare bra, hej.


Hej.

Idag vare jobb från 16 till 22. En riktigt kort dag mot vad jag har blivit van med. Men jag är inte den som klagar. Dryg hemväg dock, tur jag hade Nalle som sällskap i bilen.

När jag kom hem låg Pär-Anders i soffan med feber.
Han som ska åka till Berlin imorn. Jag föreslog att han skulle vara hemma. Men som han sa, hade det varit jobb så hade jag sjukat ner mig rejält och tagit ledigt. Men nu ska jag bort, och då skiter jag i att jag är sjuk. Nu ligger han i soffan under täcket och tittar på X-games, och ojar sig när folk ramlar och gör illa sig. Halv fyra ska han kliva upp imorn.

Imöra är det också personalmöte. Mitt första som anställd på BAS, så det ska sannerligen bli spännande. Man skulle tydligen bli bjuden på lunch, och det tackar man ju inte nej till..


Vi är glaaaaada i rutor!

Måndagsysslor.

Idag var det inget jobb, så då blev det en tvätt- och städdag.
Har seriösa ryggproblem nu eftersom dammsugaren saknar munstycke, och jag måste gå omkring med röret och suga hela lägenheten. Och kunde nog göra en ulltröja av allt damm som hunnit samla sig sen sista städningen.

Har också, som jag nämnde i förra inlägget, lyssnat på musik från The Rocky Horror Picture Show. Love it! Tim Curry är så snygg i filmen. Mums!



Vovven är också här igen. Sista veckan, så det är tråkigt.



Ett sanningens ord.

Under dagen har jag, förutom att lyssna på för mycket Rocky Horror-musik, stört mig så otroligt på en sorts människa. Personen som sitter hemma på röven, och klagar över att denne lever i misär. Klagar över att det inte finns jobb, och att hon/han har inga pengar. Vill inte bo på stället den gör, och vill så gärna flytta därifrån.

MEN VARFÖR GÖR DU INTE DET DÅ???

Vad är det egentligen som hindrar dig?
Du har inget jobb. Du bor hos dina föräldrar. Det enda jag hör av dig är tjat om att du har så jävla tråkigt hela tiden. Kan tilläggas att du hade jobb.. i tre dagar. Sen var du less.

Jag är ett levande bevis på att man kan! Du kan bara resa på dig att åka.
Okej att jag hade turen att ha någonstans att ta vägen på en gång, men så svårt är det inte att hitta boende. Bara man ger sig fan på det. Och om man inte förväntar sig ett mansion

Jäkla gnällspik. Gör någonting åt det, eller sluta beklaga dig.
Jag lovar att alla är så jävla trött på dig!

Jobbar'n!

Min första arbetsdag i måndags, som skulle vara från åtta till fyra, blev istället från åtta till halv tio. Alltså blev det 13,5 timme. Jag vet inte vad de ville säga med det. Avskräcka mig på något vis kanske?

Imorgon ska jag åka till Alunda för att träffa den andra tjejen själv för första gången. Var dit igår också, men då var handledaren med, och brukarens mamma. Och hon ville umgås lite på tu man hand. När jag kommit tillbaka till stan sen så går jag på och jobbar klockan fyra, och då går jag inte av förrän fem dagen efter. Då blir det alltså 25 timmar jobb innan jag har gjort mitt. Och sen 12 timmar på söndag. Så nu är det på gång kan jag lova!

Idag ställde jag mig och kockade krovstroganoff till mig själv, eftersom Pär-Anders jobbar. Men jag gjorde myyycket, så han ska kunna äta när han kommer hem om han vill, och sen en matlåda till mig. Grrrrrrrreat!


Nu blire duschen, och sen glo på teven antar jag.


will you be my love?

Godkväll.

Nu har jag intagit soffläge för att slötitta på en film innan jag lägger mig. Hunn är tillbaka och ligger nu bakom min rygg. Pär-Anders är på Orvars så det är ju trevligt med lite sällskap iallafall.

Dagen har i varje fall gått jättebra!
Jag blev godkänd av min arbetsgivare, och imorn jobbar jag min första dag solo. Lite snabbt skulle man väl kunna tycka, eftersom jag bara gått två dagar intro. Men det var bråttom, och jag tror jag har tillräckligt med insikt för att klara av det. Förhoppningsvis kommer det gå fint.
Sen så ska jag tillbaka till kontoret och skriva avtal, och träffa en sjuksköterska och fixa delegeringen. Och på tisdag ska jag till Alunda och träffa den andra (potentiella) brukaren. Spännande!


Nu ska jag koncentrera mig på filmen - Hachiko.


defying gravity.

Something has changed within me,
Something is not the same.
I'm through with playing by the rules of someone else's game
Too late for second-guessing,
Too late to go back to sleep.
It's time to trust my instincts.
Close my eyes: and leap!

It's time to try defying gravity.
I think I'll try defying gravity.
Kiss me goodbye,
I am defying gravity.
And you wont bring me down!

I'm through accepting limits,
''cause someone says they're so.
Some things I cannot change, but till I try, I'll never know!
Too long I've been afraid of losing love I guess I've lost.
Well, if that's love it comes at much too high a cost!


morgonstund.

Skönt att gå upp en anständig tid så man kan mysa framför tvn med frukosten innan man beger sig. Idag är min andra introdag, och imorn är alltså tanken att jag ska jobba själv. Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte är nervös över det. Men ska se till att få mycket och bra info idag om morgondagen.

Önska mig lycka till.

Peppis!

Första arbets(intro)dagen avklarad.
Så jäkla glad. Hoppas det är ömsesidigt!

Nu förtjänar jag en superkväll på Orvars!
Hare gött.


You remember me.

Åh herregud, nu var det ett bra tag sen jag skrev...
Jag hänger ju bara hemma och gör ingenting så det har inte funnits så mycket att skriva.

Idag skulle jag iallafall ut till Alunda för att träffa en potentiell brukare som jag kanske ska jobba med, men de hade blivit sjuka, och kunde inte träffas. Men åkte ändå till BAS för att träffa Carina som hade hand om den andre brukaren de tänkte skulle passa för mig.
Jag är inte så jätteduktig på att hitta i Uppsala ännu, så jag drev omkring bakom ratten ett tag innan jag hittade fram 40 minuter för sent. Jag som är en tidhitler mådde rätt dåligt över detta. Men men, can't win 'em all.
Fick svara på lite frågor (samma som förra gången jag var där), och sen bestämde vi att jag skulle träffa brukaren senare på eftermiddagen. Vilket jag nu gjorde, och kom hem för en stund sen. Hon var jättesöt, rolig, och smart. Så imorn börjar jag gå dubbelt hos henne!!

Pratade med Pär-Anders också, och han säger att han hör det viskas på psyket att mina papper var klara där, så jag skulle få börja gå dubbelt där också. Och på tisdag ska jag ge Alunda ett försök till. Så nu börjar det hända grejer kan jag lova!!

Har också fått mejl från Norrlandskören, som meddelade att jag kom med. (Var på insjungning i lördags). Blev rätt förvånad eftersom jag tyckte det gick skitdåligt. Men de kanske har ont om folk. Vad vet jag. Ska iallafall tänka över om jag vill vara med eller inte. Om jag kommer palla stämmor och skit..


Nu blev det ett långt och tråkigt inlägg.
Hare great!


Lillplutten.

Nalle.



Jag har blivit med hund.


Dag på stan.

Eftersom jag somnade klockan fem imorse så var jag ganska yr i mossen imorse när klockan ringde vid nio. Det var Camilla från Brukarassistans som ville jag skulle komma på intervju imorn. Yeey! Hon hade en del platser som skulle fyllas, så vi skulle träffas och prata om vilken hon trodde skulle kunna passa mig bäst. Så det blir till att hoppas på det bästa!!

Efter mitt brutala uppvaknande så la jag mig på soffan för att bara "ta det lugnt", och klockan tolv vaknar jag av att telefonen ringer igen. Ett okänt nummer, och när personen på andra sidan linjen säger att det är Cecilia, så tar det någon millisekund innan jag faktiskt förstår att det var min long lost friend Cissi. Hon landade på Arlanda imorse efter ett år i Australien, och nu skulle hon svänga förbi Uppsala på vägen hem.
Så vi har varit på stan. Fikat och pratat. Hur kul, och mysigt som helst!
Synd bara att hon var tvungen att åka lika fort som hon kom. Men vi träffas snart igen! =)


C & E i Turkiet '09.


Brukarassistans.

Såg att jag hade ett missat samtal. Det var ett Uppsala-nummer. Ringde upp och det var från Brukarassistans. Eftersom de ringt ca två timmar tidigare så var det ingen kvar som jag kunde prata med. Men hon trodde det handlade om en tjänst jag sökt, så de skulle ringa tillbaka imorn. Blir kanske intervju då.. Hoppas! =)

Kan ju iofs vara för att säga att de inte är intresserad.
Men vem vet...

Guppy.

Jag och Pär-Anders spenderade hela gårdagen i soffan. Han var tydligen "sjukare än någon jag någonsin träffat", och jag hade inte direkt lust att hoppa upp och hitta på någonting heller. Därför var vi båda överens om att måndagen inte fick spenderas på samma sätt.
Vi snörade därför på oss gymnastikskorna och drog ut på en långtur. Två och en halv timme senare kom vi hem igen. Bara för mig att byta om och bege mig igen. Skulle nämligen på informationsfika på HärjaJämt. En tjejförening på Norrlands. Fika och skitsnack - mycket trevligt!!

Pratade med Felicia en timme också. Hon var lite less på Rätan för tillfället, vilket är ganska förståeligt. Människor är ju rätt förstörda där. Antar det är sådant som händer när man bara ser andras problem, och inte sina egna. Störigt iallafall!

Det var allt för denna gång. Hare bra, hej.



Bara en bild.