Ny header - about time!

Nu när jag har fått en ny och somrig header av Ellinor så lovar jag att jag ska börja uppdatera oftare! Starting monday, eftersom jag som sagt ska vara borta hela helgen. Puss!


Nu ska Empan sova. Godnatt.

Lazy daaaay!

Det här har fasiken varit den läääängsta dagen i världshistorien.
Klev upp alldeles för tidigt och skjutsade Ellinor till tåget. Sov sen fram till tolv, och har sen spenderat den underbara dagen enbart i sängen. Jag har inte varit utanför lägenhetsdörren. Det enda jag har sträckt mig till är ett och annat toalettbesök, och en tallrik glass eller två. 

Ska se hur omställningen blir imorgon när det är jobb igen. 
Och på onsdag bär det av till Karlskoga för jobb hela långa helgen.
Kontraster!

Ska väl uppdatera om helgen också när jag finner tid. 
Sov gott, era rumpnissar. Puss!


Den enda soliga dagen som helgen unnade mig och storasyster.

I was born to be somebody.

Tisdag redan? 
En ny vecka är återigen påbörjad.
Håller på att jobba på att Ellinor ska komma ner över helgen. Har långledigt från torsdag till måndag, och Pärra ska till Göteborg (om han nu får flyga pga askmolnen). Och jag vill ha lite oneonone-time med min bigsister!!

Ska snart bege mig och skjutsa min ohängde bror till hans arbete. Skulle egentligen åt samma håll på en personlig assistent-kurs, men blev påmind om att jag skulle med A till sjukgymnasten, så då sket det sig.



Tråkigt, grått och dassigt väder idag =(
Men jag är lazy iallafall..

Lördag igen.

Frågan är, hur fan ska jag kunna jobba imorgon?
Hostan blir bara värre och värre, särskilt när jag ligger ner. Och jag ska jobba natt imornkväll. E kommer ju ramla ur sänga när hon hör mig. Inatt när jag skulle lägga mig trodde jag seriöst jag skulle vara vaken hela natten för jag kunde inte sluta hosta =(

Anyways. Pärra jobbar, men jag vart ändå sugen på älgkött. Stekte upp lite, samt gjorde pärer i ugn, vitlökssås och gurka. Smakade så jävla bra kan jag säga! Så nu är man mätt i magen. Blir nog lite glass ikväll också, det är ju trots allt lördag.


Saknar förövrigt min fina vän Cissiluren.
Se till att komma och hälsa på nu snart!!!

Kanske inte piggast.

Ok. Jag var ut en sväng med Pärra igår.
Sa till mig själv innan att det skulle bli en väääääldigt lugn kväll eftersom jag skulle jobba idag, plus att jag är sjuk. Men som en vis man en gång sa, "kan man jobba, kan man supa". Drog nåt vinglas och en cider här hemma och spelade lite bowling i vanlig anda. En öl blev det på Orvars, men en jävla massa pilkastande. Tror inte jag la huvudet på kudden förrän vid kvart i två. Mistaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaake!

Känner mig som sju svåra år, och hostan har blivit mycket värre =(
Aja, mot Alunda....


Jag skulle inte kalla mig själv fin och pigg idag om man säger så..


Hade dock en väldigt fin dröm. Gilla gilla gilla!!!

Kamma dig.

Har legat i soffan hela dagen. Lyssnat på musik, tittat på One Tree Hill, och äntligen tagit mig till att titta på Justin Bieber - Never say never. Puss på den killen. Gofis'n! Har liksom inte ro till att sova heller, även fast det är välbehövligt. Ska jobba imorgon, trots den ihållande huvudvärken och hostan som gör att inälvorna hänger halvt ut ur käften. Det var tydligen stört omöjligt att få in någon annan. Så jag sa att jag ställde upp iallafall.

Nyss hade jag dock viljekraft nog att dra mig upp och gå och duscha. Luktade gammal mögel om mig. Inte så läckert! Tur man inte är gift.
Pärra och jag diskuterade förresten det igår, och kom fram till att vi aldrig skulle hitta någon att gifta oss med. Hans anledningen till att jag skulle bli makelös var att jag var så ofräsch, (kan ha sagts efter jag frågade om han ville titta på slemmet jag precis hostat upp).


Och jag vet att alla är sviiiinlångt borta, men om ni är sugen på en liten roadtrip så kan ni alltid svänga förbi mig med en iskall cola. För det skulle fan inte sitta helt fel nu.



Ni ser ju bara hur pigg och fräsch jag ser ut.
Måste kamma håret förresten...


Och förlåt känsliga läsare om ni stör er på att jag gnäller.
Men min bror är faktiskt inte hemma så jag har ingen annanstans att sjunga min klagosång. Och hey, det är min blogg. Ni behöver inte läsa om det inte passar. Puss till alla!

Dagens sång!


Friss.

Jag är i stort behov av en klippning!
Ellinor klippte en bit vid påsk, men hon var lite feg och vågade inte ta så mycket, så det är fortfarande slitet. Luggen måste ansas, men det orkar jag inte, så har den mest uppnålad.

Jag brukar ju klippa mig hos Bettan vanligtvis, men jag tror faktiskt jag ska pröva på någon Uppsala-frisör. Pärra går till en nere på hörnet, nämligen Andréas, (killen svär att han inte är gay.. yeahyeah, whatever..). Vill verkligen göra ett upplyft med frisyren. Har ni några tips?

Och jag antar att det kommer vara tyst som i graven nu.
Som vanligt när man frågar någonting...



Man kanske ska bli blond igen?

Montag!

Jag känner mig rätt hängig kan jag säga.
Hela dagen idag har jag legat och fläskat i soffan. Jag som annars brukar hålla mig borta från diverse preparat som hjälper mot värk, men idag var jag faktiskt tvungen att köpa Alvedon. Har knaprat och tyckt synd om mig själv. 
Var inte jättesugen på att kliva upp och åka på fotokurs med A. Men vad gör man inte för deg.


Imorgon börjar jag jobba fyra och jobbar natt, så förhoppningsvis har det lugnat ner sig lite då. Ska tvätta, städa, och fixa disken enligt Pärra. Sen säger han också att han ska "sova som fan". Så jag vet inte vilken tid han kommer behaga kliva upp.. Får se hur det utvecklar sig.


Fan va rolig jag känner mig.
Jag älskar ju verkligen att läsa om folk som klagar över sjukdomar.
Älskar mig själv. Mums!!!



En frisk och glad Emelie i Örebro.

Söndag.

Vilket kärt återseende bloggen. Det var verkligen inte igår.

Sitter och kollar på reprisen av Eurovision. Slog på tvn precis när Eric skulle sjunga. Ganska duktigt gjort av mig faktiskt! Vet redan resultatet iofs, men det är nästan lite skamligt att missa det. Missade det inte ens när jag var på solsemester i Turkiet för två år sen när Norge vann..  

Jobbade hos A igår. Var på 40årsfest, och agerade chaufför. Blandannat till A's något överförfriskade mamma som ville åka hem tidigare.. Var hemma i Uppsala vid halv två. Då blev det One Tree Hill och nattamat, men somnade i stort sett så fort jag la huvudet på kudden.


Ska också lägga upp bilderna från Forum.
Dock passar inte minneskortet i min nya dator. Så jag måste lägga in bilderna på Pärra's dator. Föra över dem till den externa hårddisken (har inget usb-minne), och sen lägga in dem på min dator. Så det är en procedur om jag säger så.. 


Ett ord.. Klockren!

Trötthuvud.

Waaaaah!
Jag orkar fan inte uppdatera om någonting. 
Är iallafall ren och fräsh nu efter duschen. Kollar på snyggve Justin Bieber på CSI. Det får mig att längta ännu mer till Forum. Ska lyssna på han tills han kommer sprutandes ur öronen. (Om det ändå vore så väl..)
Puss och hej!

Sööööööt jag är!