Nästa; Ljusdal

Jaha, då sitter man på tåget då. Nu står det still för vi är i ljusdal. Hittills har jag hunnit läsa två tidningar som jag fått av erika. Sen har jag ju boken också, blir väl till att dra upp den snart skulle jag tro.. Pöss

Yippiekayey!

Måste ju säga att det jag ser fram emot mest imorrn, förutom engelskaprovet förstås, är ändå den 5 och en halv timmes tågresa med endast mig själv som sällskap.

Engelska eller städa? Svårt val?!

Imorrn smäller det, för då drar jag iväg till vår vackra huvudstad. Jag längtar som en tok, vill inte ha engelskaprov imorrn. Jag vill inte behöva öva nu. Jag vill kunna packa, och förbereda mig. Städa klart köket vill jag också göra, men det kan jag inte heller. För jag måste ÖVAÖVAÖVA!

Men nu har jag snart packat klart iallafall. Det sista är nere i tvättstugan och väntar på att bli torrt. Det kommer verkligen vara vackert när jag strosar iväg med min oranga väska ner på tågstation. Alltså, det är inge bra att tänka på det. Då vill jag bara åka ännu mer!

Nu måste jag koncentrera mig på nuet, vilket är engelska.

Igår var Malin hit en sväng, fick knappt titta klart på Top Model innan hon skulle ha ut mig och gå. Hamnade utanför Mallans fönster där vi stog och ropa eftersom fönstret var öppet. Försökte ringa men fick inge svar. Blev till att ringa till Anna och fråga efter Billys nummer. Det visade sig att Mallan inte ens var hemma. Det var lite kul eftersom vi stog och ropa ganska länge utanför. Gick och träffade henne en sväng, och sen gick var och en hem till sig.

Idag stog pyttipanna från frysen på min meny.
Det var gott :D.

ADJÖKEN!

g33k

Alltså, jag är värsta nörden upptäckte jag nu.
Eftersom jag far till Stockholm på fredag så tyckte jag nu att det var dags att börja småpacka och så. Och som många andra också troligtvis gör så bestämde jag mig för att skriva en lista på saker jag skulle ha med mig. Och det är nu det nördiga kommer in.
Datorn står ju så fint och spelar musik medan jag är i städtagen. Så varför inte skriva listan på den?! Sagt och gjort. Och rätt som det är sitter jag med en väldigt detaljerad lista på vad jag ska packa ner i resväskan, vad jag ska ha i handväskan och vad jag ska köpa inför resan (typ godis och sånt). Tjena nörden liksom. Varför inte bara kladda ner det på ett vanligt papper?!
Näe, jag njöt verkligen av att skriva den där listan.
Men det allra roligaste är ju att stryka över sakerna sen :).
Så nu sitter jag och längtar tills tvätten kommer vara torr så jag kan packa ner den. Haha, fifan!

PUSS!

Städning på schemat!

Fy bubblan, här hade man gått upp tidigt för att bli klar med den där skiten. Så får jag inte ens redovisa! Vi hade tydligen inte tid med det eftersom vi skulle titta på film. Bajslärare!

Nu ska jag fortsätta städa, och jag lyckades knipa åt mej en tvättid idag med så idag blir det kläder. Igår var det lakan och gardiner.

Önska mig lycka till, och vill du hjälpa till äre bara att komma :).

Skolan.

Nu är jag på skolan, och har precis gjort klart min logga i Illustrator.
Så snygg vart den inte, men med tanke på att jag började igår så vart jag ändå rätt så nöjd. Det är ju presentationen jag inte gillar dock. Menmen, det ska nog gå bra det här :D.

PUSSHEJ!

Morgonpigg?!

Om tio minuter skulle jag egentligen gått upp en dag som denna, alltså halv nio. Men ack nej, här sitter jag fullt påklädd, har ätit frukost, har sminkat mej och är redo att gå ut till bussen för att bege mig till Mediahuset. Är nämligen inte fullt klar med ett arbete som ska redovisas idag. Min personliga logga.
Jag har skissat på den både på papper och i paint, och jag lovar att det är det fulaste jag någonsin sett. HAHA!

Igår började jag min vårstädning förövrigt.
Det blev inte klart, så jag får fortsätta när jag kommer hem från skolan idag. Ska då också öva på grammatikprovet vi har i Engelska på fredag. Panta burkar kanske jag också ska göra, om jag vågar gå ner på Lidl med 24 påsar i händerna.

Idag klockan 13.00 ska vi på bio Regina och lyssna på en filmmusikkompositör, eller vad det heter. Han gör iallafall musik till filmer. Det ska bli kul och intressant :).

Ha en härlig dag allihopa :D.

ADJÖKEN!

TRÖTT!

Jag är återigen en trött tjej.
Vet inte hur jag ska bära mig åt för att bli av med denna trötthet som infinner sig vid sju-åtta tiden på kvällarna. Det är oftast den tiden jag lyckas somna.

Men jag försöker verkligen att inte somna nu.
Har läst igenom bloggarna på Favoriter 473 ggr. Men tror inte att det är någon som hinner uppdatera inom loppet av 27 sekunder?! Så då antar jag att jag fick ta och uppdatera lite istället då, eftersom det händer så mycket spännande i mitt liv :D.


Men nu ska jag kanske kolla lite på Vänner, eller kanske Marie Antoinette. Jag tycker den filmen verkar bra.

ADJÖKEN!

Sezsylove.

Nu är jag hos min underbaring till Sofia.
Vi ska lägga oss nu eftersom jag ska upp tidigt med sjubussen imorrn. Men jag tror faktiskt inte att vi kommer somna på en gång, det blir att man har så mycket att prata om när man inte setts på länge :P.

Jag är inte så pepp på den här veckan kan jag lova.
Särskilt inte på onsdag. Vill bara att det ska bli fredag så att jag kan åka till Sthlm..
Dock känner jag mig lite halvt oönskad av en viss person.
Men iofs äre ju ganska mycket nu, så det är kanske därför?!
Men mamma, om vi inte pratas vid innan du läser det här så åker jag nog hem på torsdag skulle jag tro, även om jag inte vill :/. Det är ju synd att man inte känner någon annan i Stockholm liksom...
Ska ni dit? Hör av er ffs :D.

Nu ska jag knyta mig breve skönheten!
Vill inte skola imorrn!!!!

ADJÖKEN..

Btw, bjuder på en bild på hur jag såg ut på 50-60-talsfesten i Lördags här nedan :D.


??

Nu fick jag världens infall, och ville klippa av mig allt hår!
Inte på skämt heller, jag var nära att greppa saxen.
Näe fy, nu bler det lås på kökslådorna!!

Sleeping beauty.

Varför ska jag envisas med att sova när jag kommer hem från skolan, eller från någon kompis?! Jag är jättetrött efter långa dagar, och jag vet att jag kommer somna om jag lägger mig ner. Så då borde man tycka att jag har vett nog att INTE GÖRA DET!! Men ack nej, jag gör det ändå. Och sover långt in på kvällningen vilket gör det svårare att somna när jag väl lägger mig för natten.
Näe, huvva! Jag måste sluta med det, men det är ju så väldans skönt att jag inte vet om jag vill..

Helgen är nu runt hörnet, och imorrn bär det av hem till Rätan.
Gamla, goda Rätan :D.
Fredag blir lugn som bara den har jag planerat. Lät som att Flisan kanske ville komma och hälsa på en. Och det vore ju oerhört trevligt eftersom man inte träffat henne på tu man hand på ett tag. Men Så ska det låta blir det imorrn, vem jag än är med :).
Och på Lördag smäller det gott folk, 50-60-tals fest. Och det ska bli så kul att jag nästan spricker :D. Ska bara försöka inhandla strumpbyxor med söm imorrn innan jag far hem. Om ekonomin tillåter, är lite magert just nu :/.

Idag var jag iallafall på PC med Malin och Magnus.
Modellade lite för dom till ett arbete. Och jag är verkligen inte den som vill sitta och "posa" medans det står en massa folk och tittar på (iofs bara Magnus och Malin, men ändå). Men det fick funka. Och eftersom dom knäppte analogt fick jag inte se bilderna heller, dom skulle nämligen framkalla imorrn. Men det lär ju ha varit hemskt kan jag lova.


Ska diska lite och packa, så jag avslutar med denna tanke;
Jag kan ligga inne en hel dag och titta på film, och det är inge speciellt alls.
Men när någon annan skriver att dom tittat på film hela dagen, då låter de så otroligt mysigt, och jag bara önskar att jag också fått vara med. Det känns som att deras filmer räcker heeeela dan, och min i bara två timmar :/.


ADJÖKEN!

Btw, Grattis till Paul & Cissi som firar halvår idag.
Puss på sötisarna :D

Uppdatering!

Men nu var det allt ett bra tag sen jag skrev. Fy på mej!

Har dock inte hänt särskilt mycket känns det som.
Sen jag skrev sist har det varit skola, och sen helg och nu är det som ni kanske vet Måndag igen.
Helgen var otroligt lugn.
Fredags var jag med Sezsy<3.  Färgade hennes hår och kollade på Så ska det låta. Var dock hemma innan tolv, är lite rädd för att gå hem när gatulysena är släckt. Lördag var verkligen ingen bra dag för mig. Kände mig allmänt nere och grät för ingenting. Började böla efter maten när jag skulle ställa in tallriken i diskmaskinen, helt utan anledning. Vet faktiskt inte vad det var med mig. Har nog för mycket ilska och sånt som bara måste komma ut på något sätt. Nu lät det lite töntigt att jag har mycket "ilska" inom mig. Men, it's the sad truth. Söndag var bättre, men inte riktigt bra. Det gick nog tyvärr mest ut över min äldsta storasyster. Var inte meningen :(.

Åkte till stan imorse, och hade graf hela dagen lång.
Första gången jag verkligen tyckte graf var roligt, vi håller nämligen på att designa en egen skiva. Det blir nog en ganska enkel design, men jag tycker det blir snyggt :D. Och bra musik är det också (Y).
Och tänk att jag alltid lyckas göra bort mig. När jag skulle åka hem efter skolan går jag på bussen. Säger artigt Hej till busschauffören. Sen när jag ska säga min väl använda replik; Udda barn, så säger jag istället; Emelie! Men ens börjar jag skratta, och ändrar mig snabbt. Då säger chauffören; Udda Emelie, följt av; Näe, jag bara skoja!
Det verkade som om han trodde att jag skulle ta illa upp. Men vadå? Är jag inte udda, vem är det då?!

Idag har även min snällaste mammi beställt biljett till mej till Stockholm.
Så den 25 drar jag från surÖstersund, so long suckers :D.
Och så får jag äntligen träffa min ängel som jag har saknat så<333.

Nu ska jag nog lägga mig framför Vänner, eller Helens små underverk.

ADJÖKEN!


Utväxt - none!

Igår färgade jag bort min ootroligt hemska utväxt.
Skönt som fan kan jag lova..
Egentligen ville jag faktiskt färga det lite ljusare denna gång, men det vart helt enkelt inte så.. Skulle nog inte ens passa i det. Även fast jag faktiskt ursprungligen är en tvättäkta blondin.
Men nu är den iallafall borta. Ansade lite på luggen igår också med min nyinköpta frisörsax. Blev dock inte så lyckat så nu blir det till att spara ut den.
Men jag skulle faktiskt behöva klippa resten av håret lite också, börjar bli så jäkla slitet. Någon som skulle vilja hjälpa mej med det för en rimlig summa, eller kanske gratis?! (A). Hör gärna av er ;).

Känner mej inte rikitigt kry faktiskt. Ont i halsen, halvt illamående och huvudvärk. Det är någon som inte vill att jag ska vara frisk. Det är inte direkt som att jag verkligen längtar till att gå på skolan, men hur roligt är det att vara sjuk hela tiden då?!
Visst, jag är inte den som blir helt deprimerad om jag missar en skoldag eller två. Men när jag blir sjuk även på lov? Näe, där går gränsen!!

Vänner hit, och Vänner dit. Det är det enda jag kan tänka på nu verkar det som. Top Model är det enda jag har tittat på på teven idag, resten av tiden har jag antingen läst litte bloggar eller tittat på Vänner. Hur man inte kan gilla denna underbara serie är för mej helt ofattbart. Alla är så jädrans charmiga att man bara vill dra ut dom ur dataskärmen och pussa på dom :D. Är inne på sjunde säsongen nu.


Jag har funderat på en sak.
De flesta som har blivit framgångsrik på sin blogg skriver i en viss genre hela tiden. Nu vet jag ju inte va alla dessa brudar heter, men ta tex Blondinbella. Hon har tjänat en hel förmögenhet på sin blogg genom att skriva om vilka kläder hon har köpt idag, och om att shopping gör henne lycklig, och hur hon är medlem i MUF (ja, jag läser hennes blogg). Och Egoina är ett annat exempel.. fast hon skriver egentligen inte inom någon speciell genre. Hon är bara härligt äcklig som man själv inte vågar vara.
Och här sitter jag med världens tråkigaste blogg, som jag får absolut ingenting för. Förutom en bredbandsräkning möjligtvis.
Det är alltså därför jag funderar på vilken genre jag skulle passa att skriva om?!
Mode är, som ni flesta nog vet, absolut inte min grej. Och förlåt, men jag kan faktiskt inte vara lika äcklig som Egoina. Det går mot min natur, och så finns det ju redan en som gör så, så då är jag ju bara en töntig liten wannabe.
Det finns även dom som skriver om hur mycket dom tränar, och om hur nyttigt dom äter osv. Men HELLO, jag har nog med anledningar för att det inte skulle vara en sån bra idé för moi.
Jag menar, erkänn! Hur tjock känner man sej inte när man sitter och läser om hur en person sprang 1 mil på en dag, när man själv suttit på arslet och när man får träningsverk av att stiga upp ur sängen?!?! 
Nejnej, verkligen ingenting för mig.
Kanske skulle jag kunna göra min alldeles egna lilla matblogg :).
Näe, inte en sån där tråkig med en massa recept och skit (möjligtvis på makaroner och köttbullar), utan en där jag skriver jag allt jag äter under en dag. Då skulle det göras en javla massa uppdateringar kan jag lova. Men iofs skulle nog inte mamma gilla det :(.

Näe, efter noga genomtänkande (?) har jag kommit fram till att bloggen får nog fortsätta vara som den är. Tjänar fortfarande inga pengar på den, men jag säljer heller inte min själ till mode-satan. Och så har jag ju trots allt mina trogna läsare; Mamma, Elle och Erika.. Och om ni vill kan ni ju alltid ge mej ett litet bidrag varje gång ett inlägg roar er :D.

Emelies to do-list

- BLI ROLIGARE!!

.. and again!

Näe men nu får det vara nog eller?!
Men jag var tvungen till att försöka mej på en egen bloggdesign. Inte vidare flashig, ganska enkel faktiskt. Men till mitt försvar var det faktiskt första gången. Men känner mig lite dum mot Elle som precis gjort en ny till mej och då ersätter jag den på en gång :(.

Var iallafall med Elle till ACB en sväng..
Men det var allt en kort stund, men som jag sa till Elle;
-Det är ovanligt att se dej göra kroppsarbete..
Haha, stackarn ;).

Men nu ska jag allt ta en dejt med kudden, ska ju upp tidigt och åka buss in till stan. Skolan nalkar, och det är inget jag gillar kan jag lova :/.

ADJÖKEN!

And than we do it again.

Ny bloggdesign igen :).
Tänk att Elle ville göra en ny till mej. Jag älskar henne för det X)

Nämen titta...

Vaknade och helt plötsligt har jag en ny design på bloggen.
Är det möjligtvis Pelle som har varit i farten?!
Blev väckt av vederbörande där hon stolt visade upp vad hon gjort med min käre blogg. Blev ju jäkligt förvånad eftersom vi har båda beklagat oss över dom som är så duktiga på att fixa bloggar, och så gör hon sådär. Har hon suttit med inside-information hela tiden eller?
Men ack nej, det visade sig att hon hade läst på nån annans blogg hur man skulle göra.
Kanske inte den proffsigaste bloggen ni kan hitta, men jag tycker att Elle är duktig ändå :D, (dock kunde hon nog inte ha valt några styggare bilder på mej iallafall).

Undra om man ska försöka dra upp Äpplet för en liten promenad ut i solen.
Det hade inte varit fy och skam.
Men först frukost. Eftersom Elle inte har någon mjölk eller liknande får det bli vatten eller saft.


ADJÖKEN!

I need you Boo.

Jag sitter och läser lite bloggar, och bloggar som synes lite själv.
Ellinor håller faktiskt på att städa, hör och häpna!
Just nu har hon fullt sjå med att sätta upp gardiner.
Och eftersom hon inte har någon strykbräda får hon stryka dom på soffbordet.

Det enda som vart "fett" igår var faktiskt dricka och cheezballs.
Vi har fan tappat stinget från förra maratonet.
Och imorrn funderar vi på att ut och motionera lite (?), om det blir gång eller spring har vi inte bestämt än. Får se vad man orkar.. Beach 08 närmar sig med stormsteg så nu blir det till att skärpa sig.

Jag insåg idag att jag nog överdrev lite väl mycket i mitt förra inlägg.
Det var bara att skälla lite på Elle så var hon uppe och alert sen igen :).
Kollade på "When a stranger calls" först, vart lite less när det var hur mycket störningar som helst.
Men lite läskig var den ju, men inte överdrivet.
Kollade sen på "Material girls". Då var det jag som vart trött och kände för att vila ögonen en stund.
Då erbjöd sig Elle att pausa filmen en stund så att jag skulle kunna ta en liten powernap.
Det tyckte jag var väldigt snällt av henne.
Vet faktiskt inte hur länge jag sov, men vaknade och sa till Elle att hon kunde hä på filmen igen.
Men jag var inte pepp på det jag då heller, så somnade igen.
Vaknade i slutet och försökte låtsas som att jag inte alls sovit nånting, och spelade med när Elle var så glad över att det hade slutat lyckligt. Själv visste jag inte hur fan det hade gått till XD.

Men ikväll ska jag vara social, och vi ska inte heller ligga i sängen eftersom vi insett att man somnar mycket lättare då. Singalong klockan 9. Sen blir det till att se de tre resterande filmerna; "Instängd", "The Last Kiss" och "Rumor has it".


Nu ska jag vara lite social med Äpplet, känner mig lite taskig mot henne när hon fejar och jag sitter och fläskar mig.


ADJÖKEN!

Fettmaraton.

Sitter hos Ellinor nu i Svensta, vi ska nämligen ha fettmaraton i helgen.
Hittills har vi inte lyckats så himlarns bra faktiskt.
Det blev Lövbiff och Twisters till middag, det var förjäkla gott för en som är van med "studentmat".
Och nu ligger vi i sängen och kollar på "Berg flyttar in".
Och vi har inte ett enda tilltugg faktiskt. Men va äre här liksom?! Vare maraton eller inte?!
Iallafall så ska vi väl slänga i nån av de fem filmer vi hyrt efter att teven är slut.
Två skräckisar och tre komedier blev det..

Men nu blir jag sur för nu ligger Ellinor och sover.
Så det blir väl bara skit nu, kunde liks gärna åkt hem eller stannat i stan.
Blir så jävla less att jag vill spy ner nån....

Nu frös helvetet till is.



Hör och häpna, idag var jag med på Idrotten och åkte skridskor.

Nobelt besök!

Japps, idag hade jag faktiskt nobelt besök.
Nämligen av herr Joel Westling från Sveg.
Det var verkligen inte igår kan jag lova, Yran tror jag sist jag träffade han.
Men det var väldigt trevligt, jag bjöd på kaffe och kakor :).
Han är ju på praktik i stan i tre veckor till, så om man har tur kanske han hälsar på igen.

Iallafall så händer det inte så mycket nu för tiden.
Skolan idag var rätt soft, men var ganska trött och less på matten. Men det gick.

Men nu ska jag allt ta och lägga mej och kolla lite på Vänner kanske,
har en sån period nu :P.


ADJÖKEN!