Hej på ett tag

Ja people. Imorgon åker jag. Så nu får ni känna på hur det är att sakna mig på riktigt. En vecka utan blogg, facebook, eller msn. Får se hur jag klarar denna omställning..

Ha en bra vecka i kalla Sverige =D

Madde är min biatch!

Om det var någon som tvivlade, I'M THE BOSS!


LEON

Tänk den morgonen när jag väcktes av ett telefonsamtal. Efter att ha väntat i oändlighet, kom det. Telefonsamtalet som berättade att jag blivit moster till världens finaste pöjk.

Idag är det 11 månader sen.
11 månader sen den lilla sparveln kom till världen.
Om bara en månad blir han ett.
Och det smärtar att jag inte kan vara med han då..

Grattis älskade!



Jag och Nykläckt <3


Lillen på julafton.
Tröjan och västen fick han av mig när han hälsade på =)


Fredag

Gomörron!

Halsen är fortfarande inte som den ska. Ska gå ner till affären och handla lite nödvändigheter inför resan imorn, men mer än så blir det nog inte. Men frisk luft är bra! Måste också packa, vettetusan vad jag ska ha med mig =(

God Jul

Ena näsborren är täppt, så ibland rinner det till utan att jag märker det. Fresh! Annars har det varit ännu en fin dag. 8 grader när jag vaknade. Städade imorse och fick lite semesterpengar. Låg sen runt 13 grader resten av dagen, och solen sken.

Är det lika fint imorgon ska jag nog ge mig ut och motionera lite. Vet inte om jag pallar springa (har sämsta konditionen igen =(), men man kanske klarar av en powerwalk. När vi kommer hem från semestern ska jag och Inga börjar på allvar igen. Det ser jag fram emot! Magen putar lite väl för mycket tack vare allt kakätande. Huvva. Känner mig äcklig!

Men nu ska jag knyta mig tror jag.
Känner mig lite halvsliten. Är nyduschad också, vilket betyder att jag måste borsta håret om jag inte vill vakna med ett skatbo imorgon. Kommer göra det ändå iofs.

Kan ni inte berätta något roligt för mig?

mätt och belåten

Med sol, 13 grader, och 30 euro ner i plånboken ska jag inte klaga.
Dagen har börjat bra om man säger så =)


God Morgon

God morgon kära, söta ni.
Nu ska jag ta mitt pick och gå på byn och städa.

Ha en bra dag =)


Lämnar er med den obligatoriska cambilden.

Gere!

Tusilusan va klen ni har blivit på att kommentera.



SKÄRPNING!


Onsdag

40 minusgrader i Sverige! Är ni seriösa?
Jag lider verkligen med er, och är lite halvrädd över tanken på att komma hem. Tur att jag återvänder i sommar. Inte en sådan stor omställning förhoppningsvis.

Idag har vi iallafall haft jättefint väder här. Sol, och 11 plusgrader. Sov länge imorse pga att jag mådde dåligt igårkväll. På eftermiddagen tog Inga och jag barnen och gick på promenad i det sköna vädret. Jag hade tillochmed vår/höstjacka på mig. Vi gick till sjön, och Lasse kastade stenar i vattnet och i mitt öra. Inga, Kjell och Rasmus gick hem tidigare än jag och Lasse. Då byggde vi en sandborg, åkte rutschkana, och tittade på hästar.

En fin dag helt enkelt.
Bjuder på några bilder.







immer krank

Okej, curling, klockan tre. Sverige - Tyskland.
Orkar jag?
Yeah, no...

Inte nog med att jag är trött som ett as, halsen har börjat kännas tjock. Trodde jag klarat mig ifrån att få Kjell's sjukdom denna gång, men icke. Nu när barnen är pigga och glada, då är det den perfekta tiden till att bli sjuk. Ska bunkra upp med diverse mediciner brevid sängen. Förhoppningsvis gör det saken mer skonsam.

Godnatt.

Tisdag?

Vad hände egentligen idag?
Vad gjorde jag? Hur mådde jag?
Eftermiddagen är för tillfället bara ett töcken.

Nu ska jag ha lucköppning.


I ♥ U


Titta,
vilken söt bild jag hittade =)


Smeten, Babben, Sezsy, kärt barn har många namn.



Vad är det för en dag? Är det en vanlig dag?
Nej, det är det verkligen inte.
För idag är det SOFIA LÖVDAHL's födelsedag.

Tänk vad jag saknar dig människa!
Tänker ofta på alla tokiga minnen vi har tillsammans..

När din pappa blandade matolja till oss, istället för saft. Fikis, Poppis, Bindis. Den sommaren vi bodde i lekstugan och tittade på 50 first dates hela tiden. När vi sprang ute halvt nakna mitt i natten när det regnade. När min pappa ramlade i trappen. Alla cykelturer genom Rätan. Gatufesten. Alla misstag. Alla filmkvällar. Alla fester!

 

 

Du är så otroligt fin min vän.
Jag är glad att jag har dig!
Älskar dig
♥♥
GRATTIS!


Emily Rose

Nu ska jag kolla på film =)


Filmen är baserad på en sann historia om en tysk katolsk kvinna, Anneliese Michel,
som dog 1976 när hon gick igenom en exorcism då hon påstods vara besatt av demoner.


Härlig dag!

Är jag elak för att jag myser när jag hör om kylan i Sverige?

Hela förmiddagen regnade det, men eftermiddagen var hur fin som helst. Sol, och 10 plusgrader. Jag, Kjell, och Rasmus drog på oss kortbyxorna och tog en promenad.. Hur härligt som helst. Vi gick och sjöng, och var allmänt busiga. Och alla som åkte förbi glodde så jag trodde ögonen skulle trilla ur. De kan väl inte tro att en ung snygging som jag kan ha kläckt ur mig två ungar.
Om de ändå visste... om de visste.




Det kanske inte ser så soligt ut på bilden,
men klockan var faktiskt efter fem...

Krullboll!

Åhhhh, va less jag blir.
Läser Foki's blogg och ser detta.




"Ni kanske kommer ihåg skådespelaren Kirsten Dunst som blev känd genom filmrollen i Spider-Man-filmerna?"


Ni kanske kommer ihåg?
Vi lever väl för fan inte under en sten!

Och vadå känd genom Spiderman (inget jävla bindestreck i Spiderman sist jag kollade)? Har hon helt missat filmerna En vampyrs bekännelser, Jumanji, Bring it on, Get over it, Wag the dog?

Och till råga på allt så har hon stavat namnet fel på bilden...


Ursäkta, men jag irriterar mig på folk som tror de vet allting, när det är helt fel! Ännu mer när det är Foki, den perfekta lilla japanar'n, som i varje inlägg skriver "Visst är mitt land fint? Visst har vi fina skoluniformer i mitt land?" om Thailand. Gaaaaah, var bara tvungen att avreagera mig lite..


Snart skriver jag ett mer trevligt inlägg.

I can take it!

Höhö, jag har återigen en ny header.
Egendesignad denna gång faktiskt.

Men nu kära läsare,
vill jag att ni ska säga vilken bild ni tycker är styggast.
Seriöst, give it to me!

Goder natt

Svenskarna inte gjorde bra ifrån sig någonstans ikväll.
Skärpning!

Nu ska kudden snart få sig en omgång dreggel. Imorn är det nämligen upp i ottan för att få sig lite tyskt. Sitter och svär över att jag har två feta blåsor på tungan, som gör så ont att jag allvarligt funderar på att skära bort dem med en rostig kniv.


Dumma tunga =(
(jajust, jag har en finne på kinden också,
det går bra nu!)


Godnatt.

Det snurrar

Är det inte det drygaste som finns när man ser någon, men kan inte placera vem det är? Det hände mig igår när jag var på affären. Går i en gång, möter en kvinna, och båda säger hej. Sen smyger jag runt henne i säkert tio minuter, tittar och försöker komma på vem det är.
Jag menar, så många äldre kvinnor känner jag inte här..
Jag var så desperat att jag var nära på att gå upp och fråga hur vi kände varandra. Men på väg till bussen kom jag på det, och jag fick återigen sinnesfrid.

Men då kom jag att tänka på det andra jag lurade i på morgonen. Nämligen en film. Tror det är en svensk film. Någon berättar att hon ska ha gift sig innan hon är 25, ha sitt första barn när hon är 27, och sitt andra när hon är 29, (random åldrar, vet inte detaljerna).

Komiskt förresten, nu när jag skrev det kom jag på det.
Sånt är livet.


Söndag

Känner mig lite halvt lost i huvudet.
Var till Karslruhe igår. Handlade lite till mig själv, men mest nödvändiga saker. Så som hårnålar, snoddar, shampoo och balsam. Var faktiskt riktigt duktig med pengarna. Dock hittade jag inga födelsedagspresenter. Jag vill ha sagt rätt upp och ner vad folk önskar sig. Skit samma om de sen vet vad de får. Det är ju nåt de önskar sig iallafall! Så Inga och Leon, vad önskar ni er?

Efter kvällsduschen blev det till att göra sig färdig på två minuter igen. Sarah ringde och frågade om jag ville följa med och titta på handboll, och de skulle hämta mig om två-tre minuter. Jaha, säger jag och står där i handduk. Rekordsnabb var jag där kan jag lova =)

Nu i eftermiddag får vi besök.
Så nu måste jag piffa till mig lite. Vet inte om det ser så respektabelt ut med Daniel's gamla, (snygga!), blåa träningsbyxor...


Jag matchar dem iallafall med fina lila strumpor =)

♥ Pontus ♥

Tyra skrev om sin katt. Jag fick inspiration till att göra detsamma.


När jag var tio år såg jag en annons på kattungar nere på ICA's anslagstavla när jag väntade på bussen. Jag tog numret, nämnde kort för mamma att jag ville ha en katt, och sen smög jag in på mitt rum och ringde. Även fast jag ännu inte fått mina föräldrars medgivande. Några dagar senare åkte vi till Ytterturingen för att hämta upp den lilla lurven. Jag köpte honom för tjugo kronor (xd).
I bilen jamade han hela vägen hem.

Katten Rasmus fanns redan i våran familj när nykomlingen kom.
Har ni hört talas om filmen "Rasmus, Pontus och Toker"? Därifrån kom iallafall hans namn. Pontus. Det utvecklades rätt snabbt till smeknamnet "Tusse".
Men de flesta känner honom som "Bullen".



som vi alla är vana att se honom. sovandes.

Alltid när vi bytte sänglakan, så kastade vi ut dem i korridoren medan vi lade i nya. Pontus passade då på att gå och kissa på de gamla lakanen.
Det var inte alltid en fröjd för ögat..

När han varit ute och ville in, så hoppade han upp på kökets fönsterbräde, ställde sig på bakbenen och krafsade på fönstret. Det fanns alltid spår av hans små tassar där. Det var dock inte alltid mamma glad för. En gång halkade han och ramlade ner. Det tyckte jag var roligt.



trogna vid varandras sida.

För ett par år sedan var han med om en olycka.
Vi vet inte vad som hände, men han fick frakturer i bakbenen, och han bröt svansen. När vetrinären gav oss ett dilemma; Operera bort svansen, eller avliva, så var valet självklart. Efter det kallade Micke alltid honom Stumpen. Men inte älskade jag honom mindre för det.

En gång när jag och Elle kvällsfikat, så satte jag in Tusse i kylskåpet medan Ellinor var på toaletten (nej, inte jättehygieniskt kanske). Eftersom vi skulle plocka undan fikat, så ville jag att hon skulle öppna kylskåpsdörren och få sig en överraskning. Men helt plötsligt skulle hon göra en massa annat. Jag sprang efter henne och försökte få henne att gå till kylskåpet. Efter alla tappra försök slänger jag ur mig; MEN HAN KOMMER JU DÖ!



hans andra favoritställe (första är såklart med mig).

Han hade också en fas när han kissade i handfatet. Jag kunde stå och borsta tänderna, och plötsligt hoppar han upp framför ögonen på mig och gör sina behov. Jag tyckte dock det var väldigt duktigt av honom. Med förebilden Rasmus, som kissade och bajsade där han kände, kan man ju inte tycka annat.

Han ville alltid sova med mig, och jag ville alltid sova med han. Om han sov i soffan när jag skulle lägga mig, så bar jag alltid med honom till min säng istället. Då skedade vi. I was the big spoon.
Om jag och Ellinor skulle sova på hennes rum, så var Pontus också med i sängen. Det spelade ingen roll att hon tog upp mest plats i sängen, eller att Elle var allergisk. Han skulle vara med! Senare på natten när han ville ut från rummet, så tvingade jag Elle att gå upp och öpnna dörren för att jag inte orkade.
Han visste alltid när jag var ledsen, och då kom han upp och strök sig mot mitt ansikte så jag fick en massa hår i munnen.



pontus hade sin halva, jag hade min.

Dagen innan julafton 2009 får jag reda på att två veckor tidigare har Pontus blivit avlivad. Även Rasmus. Fast de var fullt friska. Jag kommer nog aldrig förlåta mig själv för att jag åkte ifrån honom. Och för att jag aldrig fick säga hejdå till min själsfrände. Pontus var den finaste katt en människa någonsin kunnat få.
Jag hoppas att du har det bra, vart du än är ♥♥♥



A. Haag

Även fast jag dricker tyskt, äter tyskt, pratar tyskt. Lever tyskt. Så är jag fortfarande en kvinna av Sverige. Med andra ord tittar jag också på OS. Och klart jag hejar på mina landsmän. Grattis säger jag ikväll till Anna Haag som kammade hem ett silver. Inte illa pinkat!


Jag ser ljust på framtiden

Jag är så glad.
Jag kan sitta hur länge som helst och bläddra i min kalender.
Det är verkligen en massa roligt som händer framöver!!
Till att börja med; St. Valentin nästa lördag =)


Fredag

Är helt slut både i kropp och sinne.
Innan middagen var jag hyper, fick för mig att röja i tvättstugan, och vika och sortera i Lasse's byrå. När man sedan satt sig ner för att äta slog tröttheten till, i form av att jag fick världens dåligaste humor, och satt och skrattade åt allting. Nu halvligger jag i sängen och känner mig halvt död. Det finns många stadier. Undra vad som kommer härnäst?

Imorgon tar jag min stora bakdel och åker till Karlsruhe. Ska kolla in lite presenter till stundande födelsedagar. Måste säga till mig själv att inte slösa upp alla pengar på grejer till mig själv bara. Måste spara! Men var iallafall på byn idag och städade, då fick man lite extra att stoppa i fickan.


Nu ska jag kissa.


En trött och sunkig Emelie...

Dagens konversation...

Lasse: Var du ute med en prins igår?
Emelie: Nä, det visade sig att det inte var en prins.
Inga: Det var en groda.

Det var vad jag hade att säga om gårdagen =)

B. Ferry

Kollade lite på OS - Höjdpunkter imorse när Kjell sov.
Björn Ferry pratar förövrigt tyska.
Med ett sånt där snyggt svenskt uttal. Love it!
Undra om jag också låter så??

you can't be everything you want to be before your time



Tisdag

Hör och häpna. Hela helgen snöade det! Fast idag är det ännu en sån där härlig vårdag. Man blir alldeles sprittig i kroppen. Solen ligger varm på huset. Det ska hålla i sig tills på torsdag, för då regnas snön bort. Inga berättade att när Lasse föddes (i slutet på april) hade dom 30 grader redan. Helt gälet. Men jag ser fram emot att se hur det blir i år =)

Kjell är sjuk igen. Har har krupphosta, den stackaren. Han häsar, och när han hostar låter det hemskt. Nu ligger han och försöker få sig lite sömn, men det är förstås svårt...

Nu ska jag kanske göra någon nytta?


Lasse och Rasmus,
under en galen eftermiddag.


Kinder-Fasching

Idag var det barnens tur för Fasching.

Lasse och Rasmus var pirater, och Kjell var dvärg.
Söta ungar!!!


En gammal vän

Ganska roligt.
Jag vet vem jag nog kommer gifta mig med...

En liten hälsning

Er tänker jag på, och saknar idag.

Leon. Pappa. Mamma. Farmor. Erika. Ellinor. Pärra. Michael. Cecilia. Zebastian. Sofia. Kajsa. Emelie. Joel. Martin. Matthias. Daniel. Louise. Linn. Madde.


Ni är väldigt speciella för mig ♥


Och har jag inte skrivit er så ber jag om ursäkt.
Tänker väl helt enkelt inte på dig =(

Fasching

Jag var på Fasching igår.
En tillställning de har här i Tyskland, där alla klär ut sig till diverse galna saker. En var utklädd till godiset m&m, en till ett YouTube-klipp (sökningen var "Drunk guy at party"). Helt galet vad folk kan komma på egentligen. Eftersom jag hade ytterst lite tid på mig att komma på en utklädnad, fick det bli det tredje mest originella som fanns. Efter djävul och hårdrockare. Nämligen;




Kvällen till ära gick jag under Inga's smeknamn för mig, "Engelie"
Bara för att var sådär töntig =D

Emlan Semlan

Hör och häpna people.
Vet ni vad jag gjorde igår?

Jag bakade semlor. För första gången i mitt liv.
Övning ger färdighet, har man ju hört. Kanske ska ta det som råd..


Lasse var med som moraliskt stöd.
Dock ville han bara äta all mandelmassa.



Han agerade också fotograf.
Jag i baktagen, med byxorna på halva rövva.



Resultatet!
De blev kanske inte världsfina...

...men Kjell verkade gilla dem =)

 


♥♥

Glad alla hjärtans-dag!
Jag har firat genom att tryckt i mig fikabröd, paj, och semla.
Det var fint tyckte jag.


Och vill ni veta en hemlis?..
Idag har ni lyckats vara utan mig i 6 månader =)




Ett brev med hjärtan kom ♥

Idag fick jag ett brev.
Det var det finaste jag har skådat på länge.

Och sannerligen stod jag där med förvånade ögon,
och ett stort leende på läpparna <3


Fredag

Förlåt för att jag är käss med uppdatering.

Sen jag hade magsjuka har jag hållit mig borta från gotta. Har gått riktigt bra, och idag belönade jag mig själv. Nu sitter jag med världens magvärk och mår illa. Kanske lika bra att låta bli helt?

Om två veckor bär det av till Italia. Ska bli riktigt kul att komma iväg faktiskt. Och den resan är början på en fartfylld vår. Det gillar vi!

Nu sinar tankarna. Har inte så mycket i huvudet nu för tiden.
Men jag lever iallafall!


Hare bra, hej!


Torsdag


Hej!

Tisdag

Nu har jag lugnat ner mig från gårdagens inlägg.

Ikväll ska jag ta och göra tidig kväll. Nämligen efter detta inlägg. Har de senaste två nätterna inte sovit särskilt bra, och sen varit tvungen att gå upp så förgrömmat tidigt. Och även fast jag var ensam hemma hela eftermiddagen, så lura jag ingenting. Istället gick jag runt i huset och försökte hindra mig själv från att trycka i mig kakor och godis. (Jag lyckades!).

Och så närmar sig ju även Alla ♥♥-dag.
Hör folk förbanna denna dag, för att de inte har någon att dela den med. Jag var också så en gång i tiden. Men jag har insett att det inte är någon mening. Har aldrig haft någon käresta på kärlekens dag, så vad har jag egentligen att jämföra med? Dagen blir som alla andra. Jag trivs med det. Det är helt enkelt en vana.
Så låt oss alla singlar vara ensamma tillsammans =)


He's an angry elf..

Haha, det är ju för roligt.
Sitter och skrattar (på riktigt skrattar!) åt ingenting.
Loggar in på blogg.se. Skrattar.
Kollar fejan. Skrattar.
Kollar bloglovin'. Skrattar.


Ja, jag är trött.

I gotta go my own way

Hur gör man slut med en vän?

Jag har egentligen vänner som till jag skulle behöva säga.
Jag älskar dig, men jag mår inte bra av att umgås med dig.

Folk pratar om att man inte ska umgås med människor som är energisugare.
Men tänk om man precis har börjat tänka på hur ens vänner är då, och inser att man kanske inte har det nyttigaste förhållandet. Hur gör man? Tänk om det är en väldigt nära vän?

Förstår inte hur folk bara kan "göra slut".
Använder de då frasen; Det är inte du. Det är jag.




Emelie, sluta grubbla!
Du är för trött för det här!


Trött antar jag..

"Imorgon ska jag nog sova"

Det var den tanke som precis dök upp i mitt huvud.
Lika snabbt ersattes den med vetenskapen om att det är måndag imorgon. Med andra ord, tyska. Missförstå mig inte, jag gillar att gå på tyska-lektionerna. Men just nu kändes det bara... bläää.

syskonen Haraldsson

Tro inte att jag glömde av min andra underbart fina syster.

Här är hela packet på min student.
Älskar er mongos från Kongo(s).



Söndag

Då var det spikat!
Den 14:e april kommer min storebror och min yngre storasyster och hälsar på. De flyger till Frankfurt-Hahn, och hyr därifrån en bil till Elsenz. Tjyvpratade ju faktiskt om det med min käre broder redan i torsdags, men nu var det bestämt lät Ellinor glatt meddela.

Hon har ju redan varit här en gång, men vad gör det. I mitten på april kommer vi ha kanonfint väder. Och med de två kan jag bara ana hur crazy det kommer bli. Me like!

Ikväll var jag och fick mig lite frälsning tillsammans med Christian och Inga. Barnen lämnade vi av på kyrk-dagis. Jag blev alldeles rörd av låtarna som sjöngs. Helt gääälet. Jag som annars är hård som sten.
Jag blev nog uppfylld skulle jag tro..


Mina fina syskon vid Rätanssjön <3

God Morgon

Gick visst en timme tidigare till städningen.
De låg och sov. Hihi, woopsi!
Aja, man ska inte sova bort dagen ändå så. Gjorde dem bara en tjänst.
Men jag kommer skämmas när jag går dit igen om 20 min.

Idag är det bra med mig.
Har dock halvlock för båda öronen. Svårt att förklara, men det känns konstigt. Jaja, man kan ju inte få allt här i världen. Hare bra, hej!


Lördag

Ja, glömde ju helt berätta att jag fick hem två filmer i brevlådan igår. En från julafton i Rätan '09. Och en från det svenska besöket i Tyskland i december. Jag fick se när farmor öppnade mina klappar, och uppleva hur Lillebo spenderade sin första jul. Oslagbart!

Nu har jag iallafall bäddat rent, duschat, ansiktsmask, borstat tänderna i en halvtimme, och tagit på mig rena kläder. Känner mig lite friskare faktiskt. Även om jag inte spyr längre, så är magen inte riktigt som den ska =(

Undra vad man ska hitta på nu då.
Imorgon ska jag iallafall på byn och städa.
Drygt, men peningar blir det ju iallafall.


Puss på er!


Utvecklingen ..

Okej. Dagen har varit okej.
Sista vomationen skedde runt åtta snåret imorse. Med skakiga ben lyckades jag dra mig upp från toagolvet och tillbaka till sängen. Och där har jag legat tills nu. Har haft lite besök bestående av Inga och Rasmus. Rasmus ville klättra upp i min säng och leka med mig. Kanske inte världens bästa idé, särskilt inte med spyhinken brevid mig..

Dagens kost; Vindruvor och salta pinnar.
Kanske ett nytt bantningsknep?

Känner mig fortfarande lite skakig i huvudet, och nyss när jag klev upp en sväng så var även benen inte som dom skulle. Vet inte om det beror på sjukdomen, eller den så otroligt varierande kosten dagen hade att erbjuda.

Kan ju glädja mig med att februari knatar på som om den inte gjort annat. När februari är över händer det grejer. Och det ser vi med glädje fram emot. Nu ska jag glo på Aladdin. Hare bra!


Jag och Inga,
med Kiel-Göteborg-färjan i bakgrunden =)

Shut up and sing..

Jag och min stora trut!
Tur att mitt förra inlägg var som att skratta magsjukan i ansiktet.
Den gav såklart igen och jag har haft den värsta natten i mitt liv. Att jag sov på sten-badrumsgolvet var det lindrigaste, om man säger så.

Godmorgon!

Torsdag

Är barnvakt ikväll.
Kjell har de senaste två nätterna varit dålig, och idag fick Inga hämta hem honom från kindernest. Jag håller tummarna för att han mår bra ikväll/natt. Även fast han är sjuk är han vid god vigör, och eftersom jag har lekt med han finns det även en risk att jag också drar på mig någonting.

Magen har känts lite konstig, och ett vagt illamående är ständigt där.
Vet inte om det är på riktigt, eller om det är min hypokondri som spökar dock.


Jag och Kjell Po Pell lyssnar på hårdrock!


våren är här ♥

Idag är bara en sån där dag.
Även fast det var grått och regnigt imorse hade jag den där känslan i kroppen. Vår. Dagen utvecklades till den finaste vårdagen jag någonsin skådat inom Tysklands gränser.

Solen skiner bort snön.
Det luktar blött.
Jag är på bra humör, och tänker fina tankar.

Om livet endast bestod av dessa dagar.
Det hade inte varit fyskam ♥



Ren.

Och förresten, om ni undrade? Jag har duschat nu.

Dagens konversation...

... vid middagsbordet.

Lasse:
Emelie, du ville ha ost. Men jag snodde åt mig den sista.
Rasmus: Nu måste du grina.
Emelie: Jag grinar i mitt hjärta.
*Kjell börjar skrika i babyfonen*
Inga: Nu grinar Kjell också.
Lasse: Men han grinar inte i hjärtat. Bara i sin mun.

Onsdag

Jag är stram på bloggfronten!
Har inte duschat på åratal,
så så här sunkig ser jag ut idag;