Födelsedagsfirande!

Igår, lördag, var det födelsedagsfirande som stod på agendan. 
Terese hade nämligen fyllt 30 pannor.
Vi speedade hem från Borgvattnet för att infinna oss i Svensta för en blandning av plocksallad, cider, bubbelbad och skvaller. Hem till Ellinor där det blev lekar och frågesport tillsammans med chokladdoppade jordgubbar, samt ost och kex. Födelsedagsbarnet grillade till ett par fina köttbitar. Svidade om till partystassen och sen bar det av mot Fröjdholmen och Brolle. Allt medan alkoholen flödade för alla utom Sara som drog korta strået och fick köra.

Allt som allt en mycket trevlig dag!
Jag och Ellinor tävlade om vem som hade legat med flest av de som infann sig på Fröjdholmen. Ellinor vann, den lilla slinkan. Chillade i gräset. Tittade på fulla människor är alltid lika kul. Blev ändå en lugn kväll då jag steg upp halv sju och gasade hem till Rätan för 3,5 timmars jobb. Lätt värt!


Bubbel!!


Solen sken.


Ellinor hade en egen hylla kvällen till ära.


Pukor jämfördes.


Födelsedagsbarnet.


På Fröjdis beställde vi en varsin, god Carlsberg....


Medan de andra dansade till Brolle satt jag och Ellinor i gräset och tog det lugnt.

Tack för kvällen!

Borgvattnet.

Här kan vi konstatera att det står still. Helt still.
Önskar jag kunde säga att bloggen får lida för att jag har ett sånt roligt och händelserikt liv.
Men så är inte fallet...

Helgen har dock varit rätt full.
I fredags knölade jag in min frodiga storasyster i rosa faran och styrde kosan mot Borgvattnet. Drack cider och öl, åt grillat och spelade "Jag har aldrig". Möblerade om sängar för att kunna sova så många som möjligt tillsammans, dock blev det inte något större problem då tre personer inte dök upp. Så jävla dålig stil!
Trodde spökena skulle bli förbannad över att vi rotat runt men inte ett dugg. Vaknade på natten av en duns, men det kunde lika gärna varit jag som fes. Nä, Borgvattnet levererade inte denna gång. Får se om några år om man åker dit igen, när man glömt förra gångens besvikelse. Annars var det förstås en väldigt trevlig kväll, med många skratt i goda vänners lag. 


Rädda och förväntansfulla.
Halvt uttråkade av den uteblivna aktiviteten.


Sov med pojken i det blå rummet.


Dagen efter....


Gänget!

Gårdagen gick i födelsedagsanda då vi firade en 30-åring.
Men mer om det i ett annat inlägg.