Blogg, blogg och åter blogg!

Jag är en väldigt deprimerad tjej just nu.
Har så ont i magen att jag bara vill äta sönder mitt täcke.


Igår var jag iallafall hos Malin. Det var verkligen jättetrevligt. Först skulle det bara vara jag och Malin, vi skulle fira att Malin fyllt år. Men sen ville Anna komma en sväng, och det fick hon såklart. Så då fick vi den briljanta idén att bjuda in Evve & Mattias också, som var i stan på prao. Så alla kom, och vi åt tårta och hade det trevligt.
Många skratt blev det kan jag lova. Mest mellan mig  & Evve, men det var ju inte så otippat :P.
Sen blev det litte sent och alla drog sig hemåt. Jag stannade med Malin en sväng till och sen gick jag hem. Så då fick man lite promenad på den där tårtan man åt.
Kom hem vid tolv, och då blev det sängen direkt kan jag lova :).

Idag bär det hem till Rätan på sportlov! Som jag har längtat, är otroligt skolless just nu. Tråkiga lektioner och dumma lärare.. Näe, jag vill ha "Lasse, Kaj & Mats-veckan" tillbaka. Det var tider det, då tyckte man att det var roligt att gå på skolan..
På sportlovet ska jag iallafall bara ta det lugnt vad jag har planerat. Mysa med Sessan<3, åka skoter, vara med familjen osv. Det är skönt att bara vara, men ändå är jag väldigt avundsjuk på Anna som åker till Spanien imorrn :P.


PUSSHEJSES!

Saint Emelie

Jani, då har man utfört dagens goda gärning.
Kom hem från stan, och då var det en liten gumma som kom ut från tvättstugan (i min trappuppgång alltså) och bar på en tvättkorg. Hon lät mej gå före henne i trappen så jag gick upp och satte nyckeln i dörren. Och hon kämpade som tusan med den där tvättkorgen. Och då mina vänner, gick jag faktiskt ner igen och frågade om hon ville ha hjälp, och det ville hon. Så jag bar tvättkorgen hela två våningar upp, och jag som bara bor på första. Då blev hon en väldigt glad gumma, och då blev jag en glad tjej. Jag tycker om att glädja andra.
Nu får jag pluspoäng hos den där damen, så om jag någonsin får sluta på mjölk kan jag gå upp och låna av henne :). Hoppas hon kommer ihåg mej dådå :P.


Ska iväg till Malin nu och äta tårta :D.


PUSSHEJSES!

Ellinor wannabe!

Ja, jag känner mig faktiskt lite som Ellinor nu. Men efter allt hennes uppdaterande vill ju jag också (a).
Var på en föreläsning på skolan nu på morgonen. Det var en liten man som pratade om sex. Kul som tusan var han. Han fick verkligen en tia av mej. Mer sånt Wargen!!

Träffade Tobias på stan eftersom han tjatade sönder mig om sina jäkla vantar. Sen åkte jag hem. Och nu sitter jag här igen. Jag känner mig jättemobbad när det första jag gör när jag kommer in i lägenheten är att sätta på datorn.
Och ni som nu tyckte att "sätta på" lät roligt, så menar jag såklart trycka på ON-knappen.
Men nu har jag iallafall en massa musik på datan, så jag kan skylla på det :D.

Ska väl ner på stan en sväng snart, Cissi ville att vi skulle gå på stan en sväng. Och jag är ju inte den som är bangen. Hon är nämligen och jobbar på Vero Moda. Stackarn har varken sällskap eller radio när hon står nere i en källare och packar upp kläder. Jag frågade om hon sjöng själv å, och fick till svar:
-Näe Emelie, det är bara du som gör sånt.
Jasså, äre så det är? Jag tror faktiskt att det finns någon annan lite själ som också gör det. Skulle kunna satsa ganska mycket på att Elle också skulle göra det. Nu läser hon och tycker att Cissi är jättekonstig, eftersom hon tycker att det är fullt normalt att sjunga i en sån situation. Visst har jag rätt Elle?! ;).

Valen ska vara inne imorrn :/.
Det är det sista valet jag har så svårt med. Funderar på Samhälle B. Men hur tråkigt kommer inte det bli liksom?! Kan nån komma och hjälpa mig eller? M-L, vart är du när man behöver dig?


PUSSHEJSES!


Btw mamma, i det förra inlägget. Jag skulle bara lägga mig i badkaret, inte bada.

One of the same

Herregud, jag har seriöst helt slut på grejer att göra vid datan. Det är anledningen till ännu ett onödigt inlägg. Men även om jag inte har en enda anledning till att sitta vid datorn så kan jag inte slita mej från den. Jag tror det är detta som kallas beroende. Ellinor ville låna datorn för att skriva ett inlägg och titta på lite bloggar, och jag måste erkänna att det var jäkligt motigt att lämna över datorn till henne. Ingen annan hade ju använt henne innan det.
Men hon överlevde iallafall, mot alla odds. Och nu är hon tillbaka i min famn, och Ellinor har åkt tillbaka till Svensta, och ACB.

Men nu kan jag faktiskt säga att det är msn som är anledningen till att jag inte går och lägger mej. Och så är det förstås Scrubs på tv, det får man inte missa.

Alltså, jag känner mej jätte ensam på kvällarna.
Jag gör liksom samma sak varje kväll. Tittar på tv, försöker få kontakt med nån rolig, men alla är så upptagna med något annat. Sitter vid datan. Går och lägger mej och somnar till teven. Mitt liv känns väldigt meningslöst om jag ska vara ärlig. Jag tror jag ska skaffa mej en låtsaskompis som aldrig har nått annat för sig än att vara med mej. Som jämt lånar ut mej pengar när jag behöver det, en som diskar, städar och tvättar när jag frågar, en som går på skolan till mej när jag känner mej för trött för att gå upp på morgonen.
Jafan, det satsar vi på.
Jag ska bli schizo, mitt andra jag ska heta M-L (tror ni jag kan bestämma det i förväg?).

Men allvarligt, det känns som om folk gör så mycket hela tiden.
"-Vad gjorde du igår egentligen Mona?"
"-Jo, jag var ute och bergsklättrade, sen uppfann jag rymdfärjan, tog en tur runt månen, och så kollade jag självklart på senaste avsnittet av Greys Anatomy"
"-Men fan va najs. Emelie, vad gjorde dudå?"
"-Jag bytte glödlampa i köket".

Japp, nu kanske ni tyckte att det lät lite tråkigt, men ni skulle bara vetat vad  M-L gjorde igårkväll. Hon var helt wiiiiild! Galen brud det där.

Hmm.. jag gick nog lite överstyr där tror jag,
Förlåt att jag är tråkig. Nu ska jag gå och lägga mej i badkaret.

just light up the sky.

Jag hatar onsdagar, men jag älskar min nya dator.
Jag skämtar inte när jag säger att jag bara sitter vid den och tittar, med egentligen inget vettigt att göra med den. Så beroende är jag av den just nu.
Det är också anledningen till detta otroligt onödiga blogginlägg.

Jag har inte lyckats komma på något bra namn till min sötnos än, det är ju så svårt. Jag måste som sagt lära känna henne lite bättre först. Men det kommer nog ska ni se :).


Min kära storasyster Ellinor är i stan, men just nu är hon på körskolan.
Antar att hon kommer hem snart, och då förväntar hon sig maten varm på bordet. Men icke.
Vet inte ens vad jag ska tillaga.  Help anyone?


PUSSHEJSES!

I think you're mine.

Vill bara påpeka att DaVinci koden är nog den bästa flmen i hela jäkla världshistorien. Håll med mej eller inte, jag tycker iallafall det :D.

Utvecklingssamtalet gick faktiskt bra.
Det var tydligen fler än jag som hade klagat på en viss ny lärare vi har, jag nämner inga namn.
Annars var det väl bra, det är ju idrotten jag inte är så där toppen i. Men jag och Lasse kom faktiskt överens om att jag skulle prata med Britta, och sen försöka vara med så mycket som möjligt.

Jag tycker verkligen om Lasse alltså.
Men egentligen borde jag väl inte säga så, då lär dom byta ut han. Dom har ju lyckats göra det med dom andra lärarna man gillar. Nä fy bubblan, så får det inte gå till!


PUSSHEJSES!

?

Kom och tänka på en sak.
Efter en lite för läskig film på teve igår var jag lite nojig och gick omkring i lägenheten och tittade i garaderober m.m. Ni kanske har varit i samma situation?
Men medans jag gick och öppnade dörrar som en tok så slog det mig.
Vad gör jag om det står nån där då?
Då blev jag nästan räddare och med skräck gick jag och la mig.
När jag är ensam kan jag verkligen säga att jag är mörkrädd. Därför har teven en väldigt viktig del i mitt liv.
Men en nackdel med detta är ju att man kan vakna mitt i natten och då är det något läskigt på den.
Har ett minne av att jag vaknade en gång och fick då se en massa kineser på en tunnelbana, och helt plötsligt blödde dom ur ögonen som galningar.. Yey, då gick det bra att somna om :D.
Iallafall så har jag min dörr säkert låst hela tiden jag är hemma, när jag inte är hemma åxå för den delen. Det känns tryggt :).

Om cirka 35 minuter är det min underbara vän Malins födelsedag.
Skulle ju egentligen varit med henne då, men hon hade åkt hem till Turingen.
Bad henne att komma in så man fick träffa na, det var ett bra tag sen..
Hade ju funderat ut present och allt. Egengjord såklart, det är det enda ekonomin tillåter just nu.

Imorrn har man utvecklingssamtal också..
Och nej mamma, föräldrarna ska inte vara med den här gången. Förstår att du blev orolig där.
Jag tycker inte om utvecklingssamtal, det är jobbigt när dom frågar vad man tycker..
- Jo, jag mår bra. Jag trivs. Lektionerna är bra..
Vad vill dom att man ska säga egentligen?
- Jag hatar alla nya lärare. Jag hatar dom, dom, dom och dom lektionerna. Jag hatar att gå upp på mornarna?
Jag ska nog säga det imorrn, se hur lilla Lasse reagerar.
Ibland skulle jag vilja ha en jättedum mentor. Då hade jag kunnat skällt på han om jag ville och hade lust. Men Lasse kan man ju inte skälla på, han har såna söta ögon :).


Bara så ni vet så kommer det komma mycket uppdateringar på bloggen framöver. Jag är nämligen beroende av min nya Pärla :D. (Jag måste lära känna henne riktigt innan jag kan döpa henne. Men jag vet iallafall att det är en hon).

PUSSHEJSES!


NU NI!

Nu ska ni få veta en liten hemlighet. Jag har mina nya dator hemma nu :D.
Anledningen till att jag inte bloggat på ett tag är just för att jag väntat på min nya dator, och såklart har jag inte orkat med den gamla.

Fick meddelande av Ellinor där hon frågade varför jag varken hört av mej eller bloggat om min nya pärla. För det första har jag ju inge pengar på telefonen, vilket gör att jag känner mej totalt handikappad. Och för det andra så skulle jag ju egentligen fått den igår, men den var fortfarande inte klar. Lite less jag blev då, eftersom den egentligen skulle varit klar i fredags. Menmen, jag fick åka hem besviken.
Vaknade ovanligt tidigt imorse, måste ha varit förväntan.
Jag har verkligen lääängtat sen sju på att få åka och hämta den.
Den är verkligen som en dröm, och jag inser nu hur jävla dålig den gamla va. Den nya har tom Windows Vista. Så nu blir det till att gå ut och köpa extra fina gardiner som passar mina nya Windows.


Jag vill iallafall tacka min mor och far, och alla andra som har gjort inköpet av den nya datorn möjligt :D.


PUSSHEJSES!

Snart så..


Tänk att om bara några timmar får jag äntligen hämta min nya kärlek..
Uppdatering om det kommer :D

Told you!

Vill bara påpeka att precis när jag publicerat det sista inlägget hände exakt det jag berättade om. Nu bloggar jag från mobilen, så ursäkta om det ser fult ut.
Nu är jag fanimej på bristningsgränsen! Nu kastar jag den från balkongen!!

PLEASE!!

Jag är så jävla less just nu!
Jag hatar min dator!!!
Den bara fuckar sig hela tiden. Om man har en internet-sida uppe så blir det först att menyraden nere på skärmen försvinner, så blir det att programmet "inte svarar". Då avslutar jag det med hjälp av Ctrl+Alt+Del så då försvinner rutan. Men då vill hela datan helt plötsligt inte svara. Då är det bara bakgrundsbilden. Inga ikoner och menyn har fortfarande inte kommit tillbaka! Då måste jag trycka av datan på det sättet man inte ska göra. Och sen om jag har tur kanske det tar en halvtimme innan samma procedur upprepas.

Mamma, kan jag snälla få en ny dator?!
För snart åker den här in i väggen, och då lovar jag att det inte blir nå mer bloggande för min del iallfall.

PUSSHEJSES!


PS. En bärbar skulle inte sitta fel. DS.

grafisk kommunikation

Hela långa dagen av graf, jag kan lova att det inte lockar :/.
Vi ska göra nåt arbete till nån tidning som ges ut typ 2 gånger/år. Lrf, tror jag den hette.

Känns inte som om jag är så pepp idag, har liksom inga idéer alls på vad jag ska göra för "graf-grej" till tidningen. Nån skulle ju kunna hjälpa mej eller?

Helgen har bestått av sängliggning, tevetittning och litte skoteråkning. Ganska soft.
Var ute med Erika och hundarna en sväng på isen igår, det var mys :).

Upp kvart över sex imorse för att bege mej till staden med sjubussen.
Jag är för trött för det här :(

Save me?!?!

PUSSHEJSES!

Ingen kommentera?

Jag spann vidare på mitt förra inläggs rubrik där om ni inte såg det?!

Det jag vill ha sagt med rubriken är att jag får ytterst få kommentarer nu på senare inlägg.
Iofs fick jag inte så många kommentarer förut heller, men två-tre sådär dög för mej..
Nu kanske ni tänker såhär; men vad f*n ska man kommentera då? det är ju inte direkt som om hon skriver nått intressant eller roligt. Och näe, jag kanske inte gör det. Men jag lovar, bara ett litet "hej" värmer mitt annars så kalla hjärta. Det är som i den där antimobbningsreklamen. Jag tycker dock dom ska byta ut den lilla pojken mot en sjuttonårig brunett som heter Emelie.

Iallafall så känner jag mig extra ensam nu vid just den här tiden.
Ingen kan ju ha undgått detta spektakel folket har valt att kalla "Alla Stjärtars dag". Nejfan vänta, nu varte ju fel. "Alla Hjärtans dag" ska det visst vara. Hur kul är det egentligen för mej att gå omkring nere på stan och titta överallt där det är en massa kärleksgrejer, och det här ska du köpa till din älskade, och "är det inte härligt att vara kär?".
Jaja, tack för den. Vad blev det över till mej då, den enda som är ensam? Diskriminering säger jag bara!

Förra året hade jag iallafall ambition nog att köpa en massa kort och skicka ut till nära och kära. Men när jag bara fick ett kort tillbaka så kändes inte den idén så lockande i år. Men man märkte ju vilken som var ens riktiga vän då iallafall. Jag har faktiskt kortet fortfarande uppe på min anslagstavla. Jag uppskattar verkligen sånt där ska du veta min kära vän <3.

Ikväll blir det iallafall staden med Ernst och Eivor. Härligt med lite Östersund by night såhär i vintertider. Även att man kan glassa runt i bil nu eftersom Ernst har skaffat körkort. Slipper man iallafall stå och vänta på bussar. ( Shit, hoppas han ville hämta mej nu då :/ ).
Tänkte ta sista chansen och titta på ljusspelet på Rådhuset, och knalla omkring på stan och titta på annat mys.
Är ju sista chansen för mej för jag åker hem till Rätan imorrn. Kan ju alltid hoppas att nån vänlig själ vill fira med mej där hemma då?!
Men Eivor och jag ska gå på stan och ta en, som hon kallade det, Hjärtefika imorrn innan jag beger mej. Det är kul att nån iallafall bryr sej om mej.

Men nu ska jag klä mej varmt och ta på mej blomstermössan, för att sen bege mej ut i snålblåsten. Fifan säger jag bara. Tur att man kommer ha trevligt sällskap. 

PUSSHEJSES 


Ingen kom?

Emelie Haraldsson befinner sig för tillfället i Svenstavik, Jämtland.
Har tillbringat natten hos min käre syster Ellinor. Dock jobbade hon natt så jag fick tillbringa den själv.

Har varit till tandläkaren nu på morgonen, lite drygt att gå upp sju på en ledig dag :/.
Mamma ska snart komma och hämta hem mej till Rätan, och jag funderar på att ta mej en sväng till skolan och hälsa på folket där, var ett tag sen nu. Så bär det av till stan ikväll med tjugo i sex bussen.
Och imorrn kommer mycket trevligt folk till stan på skid-VM. Min lilla Sezsy tex. Kajsa, Mattias.. Och även Jolle kommer, det var ett bra tag sen man träffade på han kan jag lova. Han vill ha tillbaka sin mössa som har farit mellan Rätansborna ett bra tag nu. Eller iallafall mellan mej och Sofia :P.

Helgen har förövrigt varit lugn. Fredag var jag till Erika och Micke en sväng, sen for jag och Kajsa hem till mej. Andreas kom och vi tittade på Wrong Turn 2. Jag somnade på slutet.

Lördag. Upp tidigt för att bege sej till Mullbergs tillsammans med Kajsa. Astråkigt väder eftersom det regnade.
Stod i kö i säkert en halvtimme för en sketen kolbulle som jag inte ens åt upp. Åkte hem.
Var med Kajsa och Andreas på kvällen, vi kolla på Titanic. Jag somnade även här på slutet. Jag är verkligen en social kompis. Tur att Kajsa & Andreas har varandra att roa sej med iallafall ;).

Men nu ska jag till att kolla klart på Chuck and Larry innan mamma kommer.
Och så ska jag sminka mej och fixa håret, ser ut som hej kom och hjälp mej!

PUSSHEJSES!


Emelie - fit som få ;)

Argh, jag hatar verkligen att hitta på rubriker. Tänkte att om jag börjar skriva inlägget kanske rubriken kommer av sig självt efter en stund ;).

Alltså, jag är fan rädd för mitt eget hår ja.
Jag lossar nästan lika mycket hår som Tusse, och det är fan illa. Vet inte vad jag ska göra?! Visst har jag tjockt hår, men nu är jag ju för fan snart flintskallig :/. Är det nån som har nått tips på hur jag blir av med detta? Vad gör jag för fel?!?!  + att jag behöver lite smakråd. Tycker ni att jag ska behålla luggen som jag har nu? För isf måste saxen fram precis i detta nu. Är rätt sugen på att låta den växa ut igen. Men jag vet inte, det är därför jag behöver er hjälp.

Idag känns det som om det blir en tidig kväll. Är trött som en kråka. Nu på torsdagar har vi ju börjat med tidiga mornar istället. Lite drygt när man är van att börja tio varje dag. Och toppen på isberget är att det är dans kvart över åtta på morgonen. Man känner sig rätt pepp så alltså.. eller inte. Var iallafall dit idag och fick lära oss en dans. Den var ju gansla svår då, har ju inte direkt svart bälte i dans om man säger så. Medans alla dansar graciöst, kommer jag där som en elefant i en porslinaffär. Jag tror jag måste öva på att slappna av mer jag är alldeles för stel. Och så måste jag såklart öva på dansen som vi lärde oss, för den sitter verkligen inte helt, och det måste den tydligen till nästa gång :/. Det är nog en otroligt vacker syn att se mej studsa omkring här inne i lägenheten i allmänhet. Men wtf, det är ju träning som in i norden!

Herregud, såg nu att klockan inte är mer än halv åtta. Shit, jag som typ tänkte gå och lägga mej nu!
Kanske inte är en sån bra idé trots allt. Jag kan duscha efter Vänner, och så kan jag bara lägga mej och rå om mej själv och kolla på film eller nått :). Har faktiskt inte sovit ensam en enda gång den här veckan. Men med vem/vilka jag har sovit. Det är en hemlis ;).

Nu ska jag kolla på Vänner, Chandler och Monicas bröllop får man inte missa ;)

PUSSHEJSES!


I guess so..

Ja, jag antar att jag kanske ska till och uppdatera lite. Det var ett tag sen nu.

Jag har upptäckt en grej, jag är en Kingoholic. Sitter nästan all ledig tid och spelar Mahjong. Ganska tragiskt på något vis. Måste typ gå på AK (Anonyma Kingoholister) eller nått för att komma ur detta beroende.

Britney Spears - You want a piece of me. En låt jag också är beroende av nu. Det trodde jag faktiskt inte om mig själv. Att jag skulle sitta och lyssna sönder en låt med Britney :o. Men vadå, hon har en god parfym, okej?! :D.

Helgen har varit mys. Var med mycket trevligt folk på fredag, så det var en toppen dag. Sen på lördag kom min älskade Ellinor in till mej, och vi mös som tusan på kvällen. Vilka jävla fettoäcklon vi var egentligen, eller hur Ellinor? ;).

" -Vilken underbar färg.
- Var?
- Ollonet. Purpur.
- Taack! "
Så jävla kul så jag kissar på mej nästan ;)

Vi var iallafall uppe hela natten och kollade på film. Tillslut blev jag så trött att jag skrattade typ nonstop i fem minuter åt mitt hår. Jag hade satt upp det i en rolig frisyr (den måste ju tydligen varit rolig).

Gjorde inte så mycket på söndan, satt vid datan och helt plötsligt var klockan åtta. Vart fan tog den dagen vägen liksom? xP. Somnade före tolv, vilket är en relativt tidig tid för mej. Särskilt när man sovit till två på dan.

Nu ska väl kanske Henrik och Jesper komma förbi en sväng, men dom är så seg. Måste färga håret åxå, jag spyr på min utväxt :/.

PUSSHEJSES gullungar!