Nationella prov

Läxförhöret kunde ha gått bättre, men jag fick iallafall ett G, och jag är nöjd med det eftersom jag knappt läst någonting alls. Och det var en hel del i klassen som inte klarade G-nivån. Läxan var nog inte så populär verkade det som.

Imorn har vi nationellt prov i svenska, så egentligen borde jag läsa lite mer i häftet. Men det är ingenting som är baserat på det, så det ska nog gå bra. Tid har jag ju inte ont av iallafall.

Tänkte ut och gå/springa en sväng idag. Frågade om Zebbe ville följa med när han slutat, och det ville han. Men tydligen ångrade han sig för han hörde inte av sig. Så då blev det ingen utgång, för jag är inte så pepp på att vara ute den här tiden alldeles själv. Nä, nu måste jag ta mig i kragen, Turkiet närmar sig!

Gonatt

Tisdag

Jag är uppe klockan sju. Jag har strukit min skjorta, och jag har rollat min jacka. Jag äter ett äpple för mackorna blev för rostade. Jag borde egentligen läsa på om Benjamin Disraeli, Socialliberalism och den fackliga kampen, men seriöst? Hur tusan har hon tänkt att sådant ska kunna fastna i skallen.
Nä, bojkott av historian är nära nu!

Leon

Underbara barn! Som vi har längtat.
Du uppfyller verkligen förväntningarna vi hade. Du är det sötaste lilla gossebarn som någonsin avlats fram på denna jord. Du luktar så gott, och du är så söt när du sover. Även fast du skriker ibland så älskar jag dig lika mycket. Även fast du kräks på mig så är du min bebbibooo för evigt.

Helgen har mest gått ut på att bråkas om vem som ska få sytta.


får en puss av mamma


ute och åker bil


hos gammelfarmor


myser med mamma i soffan


gosar i moster M's famn


f*ck off! nu vill jag inte vara med något mer



(Ordförståelse till bilderna:
Mamma = Erika
Gammelfarmor = Dagmar (min farmor)
Moster M = Jag)
Get used to it!

<33333


Moster och lilla Leon <3

Lördag

Kvällen var väldigt bra.
Åt Nachos, hut jäkla gott som helst. Klippte Cissi, hon blev nöjd, och då blev jag det med =). Kollade på Så ska det låta, trots störningar så var det ändå bra. Kollade slutet på Lets Dance, och röstningen.
Så jäkla bra att Magnus vann! Han förtjänar det mer än Laila. Hon må vara duktig, men hon har ju för tusan varit danslärare så det är ju inte så konstigt om hon kan lite. Magnus är en stor otymplig karl, vem anade att han kunde dansa? Att han kunde se så graciös ut? Helt klart rätt vinnare.



Kvällen var ganska kort ändå, det blev ingen film. Vi satt och kollade på kort, och skvallrade, innan vi däckade i sängen. Halv två hann väl klockan bli ungefär.


Nu är jag hemma, väntar på att Erika och Micke ska bli klara så att vi kan fara hem. Dom skulle vänta på doktorn, efter det skulle lillen matas, och sen skulle vi dra oss hemåt. Så nu måste jag packa, och slå in present innan jag är redo.

Igår var jag och hämtade min ring också. Väldigt fin =)

Student 2oo9

Idag har jag fått min studentmössa!
Känns lite nördigt att säga, men jag sitter och har på mig den nu. Jag måste få "gå" in den faktiskt.. Den måste få anpassa sig efter mitt huvud. Och helt plötsligt stog det klart för mig att det är för tusan inge länge kvar alls. Bara några få månader, och sen står jag där på trappen och sjunger ut 12 års skola. Vemodigt.


Min mössa, den fraktades i en väldigt fin låda =)

Imorn ska bebisen få åka hem, och jag med.
Tyckte det var lätt värt att stanna i stan en kväll extra så jag får bli den första som träffar bebbibooon =). Jag ska ju till Cissi ikväll. Jag och Madde ska äta middag där, och sen ska vi köpa B&J och kolla på Så ska det låta och film. Det kommer bli hur mys som helst. Och känner jag Madde rätt så kommer det nog bli en del prat om Turkiet ;)

Nu ska jag nog ta mig ett äpple innan jag ska packa och åka.

Unika besökare

Det här med barn verkar vara bra för min statistik.
Besökarna har skjutit i höjden ;)

Moster Emelie

Jag är helt utmattad efter dagen.
Vem visste att det skulle vara så här krävande att vara moster?

Jag kan ju be lite om ursäkt här då om det är någon som tyckt att jag varit lite tjatig under dagens gång. Men ni måste ju förstå att det är mitt första syskonbarn, och det är vår alldeles egna bebbibooo. Jag är bara så glad =)



Jag har inte ens träffat han än,
men här är sannerligen the apple of my eye

Bebbibooo


Finns det något underbarare?
Nu längtar jag bara tills jag får träffa det lilla livet.
090326
<3

?

Men va är det för fel?
Det jag skriver publiceras inte!!!!!

Hero



Har blivit väldigt förtjust i den här låten.
Dock tycker jag Moto Boy skulle sjungit den själv, Charlotte förstör...


Bajsverk & Spöken

Dagen har gått på i sakta mak...
Fick skjuts av Andreas på reningsverket. Det var nog det äckligaste jag har varit med om. Lukten var outhärdlig, och när dom seriöst ville att vi skulle kolla på vad folk slängt ner i toan, då var det nära bristningsgränsen. Tamponger, bindor, kondomer? Tack, men nej tack. Men jag var för upptagen med att hålla andan för att ens kunna fokusera blicken. Gick omkring resten av dagen och luktade bajs (kändes det som iaf), kunde verkligen känna blickarna mot mig. Folk som kastade misstänkta blickar, och jag verkligen kände hur dom dömde ut mig som bajskvinnan. Aldrig mer säger jag bara, aldrig mer!

Kollade på film på svenskan, Boys don't cry.
Alltså, ursäkta? Men hade vi inte kärleksvecka på skolan? Först tvingar dom med oss på ett skithus, och sen ska vi kolla på en film där det är våldtäckter och mord inblandade. I don't feel the love helt enkelt.

Efter skolan var vi och betalade första delen för resan. Spännande!
Nu börjar det bli verklighet. Hittills har det bara varit som att vi har pratat om det, planerat. Men det har ändå känts som att det inte kommer hända. Men nu är det gjort, och det känns så jäkla bra =D

Herr Berglund bjöd på middag för att jag diskat åt han. Fyra små rätter från Eastern. Det avnjöts tillsammans med dubbelavsnitt av Vänner. Och sen det jag hade längtat efter hela dagen. Det okända. Åh, jag tyckte det var så bra. Blev allt lite tårig på sina ställen. Och tydligen var det fler som blivit det, eftersom Zebbe fått runt 40 sms, och massa mail på Face, av folk som han inte känner men som ändå blivit så berörda =)
Tur att pappa spelat in, det kommer nog kollas på fler gånger..

Nu blir det nog lite Greys innan man somnar.

Onsdag

Åh, vi har studiebesök på ett reningsverk nu på morgonen. Det känns kanske inte så där jättekul. Särskilt när man ska gå på skolan sen. Känns skönt att lukten kommer sitta och drypa i kläderna..

Var till Rebecka en sväng igår.
Kollade på Rosing & DH, och spelade spel. Några drack, men jag smakade bara ytterst lite. Vill inte direkt vara bakfull när man ska på ett bajshus.. Var hemma lite efter tio, och då somnade jag sött i min säng till Greys.

Nu ska man äta lite frukost, klä på mig, och dra iväg. Huvva!

Måndag

Fick åka bil in imorse, det var skönt som fan. Fick en timme längre sovmorgon, och slapp trängas med någon tjock gubbe på bussen..

Fick VG på "provet" i Psykologi. Det kändes helt okej.
Får, som Cissi, satsa på fördjupningsarbetet som vi ska börja med nu.
Idag var jag faktiskt på en hel Webbdesign-lektion. Och den gick förvånandsvärt fort, för jag jobbade flitigt med en ny hemsida till modern och fadern. Den blev nästintill klar, och läraren ska hjälpa att lägga upp den på Internet. Måste även prata med henne om köp av domännamn...

Efter skolan skulle jag till Daniel och hämta Ellinors joggingskor. Jag la en blick på hur pojken levde, och jag kände att jag inte kunde låta det vara. Jag var helt enkelt tvungen att diska upp disken som stod på bänken. Jag lämnade en lapp där det stog att han var skyldig mig massa middagar, för jag var bara så himlarns hungrig just då.
Åkte hem och käkade nudlar, det blir till att snåla framöver.

Fick även klartecken för pengalån idag. Tack för det!<3
TURKIET HERE WE COME!
Fick också nyss reda på att Rätans skola's nior också ska åka till Alanya den femtonde maj. Hur stor chans är det egentligen? Så jäkla skumt om ni frågar mig. Evelina och Mattias är guldklimparna i den klassen, och dom ska med oss ut på otyg har vi bestämt. Det kommer bli awesome!!! Vi kommer åka samma flyg och troligen samma transfer. Det är bra att man kan åka någonstans där ingen vet vem man är.... not?!
Nu är det bara till att vänta till avresa, det kommer gå skitsegt :(

Helgen har varit underbar.
Har bara varit hemma. Kollat Så ska det låta, Jag vet vad du gjorde förra lördagen, Sveriges smartaste barn, skidor. En chill-helg helt enkelt. Men jag är lite kinkig på Bebbibooo just nu, som vägrar komma. Tycker det är bra dags nu.. Vi orkar inte vänta längre!!!

Puss på Emelie

Busy busy day!
Var ute och gick 50 minuter innan skolan, kände att jag höll på att få ett fett skavsår så det vart inte längre. Men bättre än ingenting tycker jag iallafall. Redovisning på P&F, och det gick helt okej. Vi hade ju ett bra event, och mycket detaljer. Rörlig bilden gled vi bara omkring och inte gjorde så mycket, nörda oss lite med stop motion, det vart inte så seriöst.
Jag och Cissi gick bort på Campus en sväng för att kolla in UF-mässan. Där träffade vi Jolle och Dennis. Dom stod där som nå töntar och promota deras flaggor ;). Filmklubb klockan fem, vi såg Spring Lola.
Handlingen var lite dryg, men helheten var oki!
Hemma vid halv åtta. Åt lite och kollade på Stockholm Arlanda.
(btw, så har jag bestämt att jag ska gå med i 10000 meters-klubben när vi är på väg/varit i Turkiet, om jag så måste dra med mig Madde in på toan ;))

Nu kommer Zebbe snart hit en sväng, han ville hänga. Jag är inte bangen.


Nu ska jag återgå till Criminal Minds, inte för att jag fattar nåt.

Turkiet

Idag har vi varit lite galna.
På lunchrasten lite snabbt sådär så vart vi lite sugna på att åka utomlands. Vi bestämde oss för att gå på Resia för att kolla lite resemål och se om det fanns någonting som passade oss. Och vad går vi inte och gör? Jo, vi bokar en resa till Turkiet den 15 maj. Preliminärt iofs, men ändå. Är sjukt pepp nu, så jag hoppas att allting ordnar sig med pengar m.m. Kanske tyvärr måste strunta i Forum isåfall, tråkigt men sant =(. Någon som vill skänka en slant till en behövande kanske? Men skulle vara så kul att åka ut tillsammans en sista gång. Vi tjejer sprids ju för vinden efter studenten. Cissi till Umeå, Rebecka till Uppsala (eller vad det var), Madde vettetusan om hon också ska till Umeå, och jag flyttar ju till Tyskland. Det hade varit underbart, och så kommer man hem brun och fin till balen. Fast jag blir inte brun, men förhoppningsvis lite mindre blek än för tillfället.
Men nu blir det till att motionera och äta nyttigt varje dag om man ska våga visa sig i bikini.


Idag åkte Ellinor hem förövrigt.
Känns lite tomt, men ändå skönt att jag får titta på hur mycket Greys jag vill utan att hon ska komma och störa, och tjata om Scrubs. Jag känner att jag klagar väldigt mycket på att jag är ensam på kvällarna och så, men det är nog så jag vill ha det. Visst har jag älskat att ha Ellinor här, men jag är så jäkla lättirriterad, och jag vill ju inte att det ska gå ut över stackers lille Pelleplutt! Hon förtjänar det inte helt enkelt!


Efterlyst!

Varför är Hasse så charmig och söt.
När jag ser honom vill jag bara pussa på honom! Finns det ingen som känner honom som kan presentera oss. Jag läste ju faktiskt i Hänt Extra att han inte visste om han var singel, och att han inte haft sån tur med kärlek i sitt liv.
Men Hassedarling, det är bara för att du inte träffat mig än. Puss gubben<3

Ska duscha en snabbis, jag är en lortgris.
Sen ska jag kolla lite på Greys innan jag ska sova. Börjar tidigt imorn =(

Puss!


Fortfarande ingen Bebbibooo.
Jag tror den är lite rädd för att komma ut. Men om jag också fick ligga och skvalpa skulle inte jag heller komma ut. Måste känt så när jag var bebis också, eftersom jag trots allt gick 15 dagar över tiden.

Sjukstuga

Stackars lille Ellinor som har gått och blivit sjuk.
Och nu är hon här i stan och besudlar min lägenhet, sover i min säng, med mina täcken (men hon
pruttar åtminstone inte på dem). Jag tar hand om henne efter bästa förmåga, men vad kan en liten artonårig flicka göra egentligen?

Redovisningen gick väl rätt bra.
Vi hade ingen PowerPoint pga av ett missförstånd, men det fick gå ändå. Även om vi stog rätt upp och ner och bara läste. Vi har ju iallafall gjort det nu.
Kort Svenska lektion, och sen satt min grupp på P&F i bibblan och gjorde klart vårat event. Det är så roligt att man vill göra det på riktigt. Och mamma och pappa, bara så ni vet så har ni sponsrat med 5000:-. Tack för det =D
Klippte Jennifer efter skolan, och sen har jag och Ellinor bara chillat runt, finns inte så mycket annat att göra. Jag lagade mat till oss, och nu tittar vi på DH, och i pauserna lär vi oss tyska.


Nu tycker jag Bebbibo ska komma ut!
Jag orkar inte vänta mer :(



80 dagar kvar till studenten!

Love is a battlefield

Idag var en rolig dag.
Prov på Psykologin, och det gick superbra =)
Jag, Ellinor och Camilla var på stan och köpte tyg till min mösspåtagningsbals-klänning. Det fick bli svart, klassiskt och snyggt. Så ska jag ha ett band i midjan, så kan man bara byta band om man vill förnya =)

Nu kollar vi på 13 snart 30.
Ellinor ligger i sängen, och Camilla ligger i soffan och andas väldigt tungt, så vi anar att kvinnan har somnat. Men men, det är klart att hon får ta sig en liten lur.

Nu ska jag kolla klart på filmen.
Imorn har vi redovisning på Historian =/

Lördag = Fest

Idag är det lördag, och då får man slå på stort.
Jag, Malin och Evelina ska åka på pange och äta där.
Det var alltför länge sen vi åt det, och Malin började längta.

Idag är det BF, men ingen bebis ändå!
Tråååååkigt!


Nu ska jag väcka upp Ellinoran så hon kan skjutsa mig till annersia.
Ha en trevlig lördag allihopa, Puss!

Rumpsamtal

Nu är jag hemma i Rätan igen. Det är skönt!
På bussen från staden kollade jag och Malin på film och svullade pommes,
det var nice!

Nu är Birger och Olvert galna som vanligt,
och här är en bild som bevisar detta!



















Birger gav Olvert ett booteeycall!

Underliga grannar

Tänk att jag blir så less på mina grannar ovanför..
Det är uppenbarligen någon ny som flyttat in där för ett tag sen.
Och hela dagarna, vad jag vet, så är den tyst hela tiden. Det är inte förrän kvällningen kommer och det börjar skymma som det börjar dunsa och låta där uppifrån. Jag må säga att  det är lite irriterande.
Det är så att jag vill ta en kvast och knacka i taket,
då måste jag bara skaffa mig en.

Och då ska jag inte ens börja prata om min andra granne!
Hon är underlig!

Nu blire hångelstund med kudden. Extra mycket slem lär det bli ikväll också eftersom hela min käft är bedövad av Listerine.

Bebbibooo!


Bebbibo, jag älskar dig. Men kom inte imorn!!!


Dålig vecka

Jag har inte haft jordens bästa dagar senaste tiden om jag ska vara ärlig.
Förhoppningsvis går det snart över, och jag ska må bättre.

Nu har jag badat i två timmar, så mina fingrar är alldeles skrynkliga. Det är väldigt ovanligt för mig att bada så länge eftersom jag har en vana att bli väldigt rastlös. Men idag var det bara skönt att bara ligga där,, och kolla på en film med tända ljus. Helt fel var det verkligen inte.
Nu ska jag bara rå om mig själv.
Nu kan jag ju säga att jag skulle vara en mystant om jag skulle dricka en kopp te, men som Elle så kan jag bara inte börja tycka om det helt plötsligt, hur mysigt det än må vara =P

Kollar på dokumentär om Marijuana och Hasch, man blir lite sugen på att prova.
Någon som vill vara med?

Freeeitag!

Det blev ingen tjejkväll ikväll.
Ingen verkade så haj på det förutom jag och Madde.
Det var sjuklingar, och allt möjligt så det blev inget av!
Tråkigt, men så är det.

Nu är man iallafall i Rätan igen,
och Ellinor har sin nya "käär" här i helgen. Bra att han inte sjunger någonting.

Nu pratar jag med min underbara Madde!
Hon är guld värd<3

Nu blir Så Ska Det Låta!

LESS!

Lesslesslesslesslesslesslesslesslesslessless!
Jag är less!

Imorn åker jag till stan igen.

Östersund

Nu var det sannerligen ett tag sen jag uppdaterade..
Livet går i sakta mak här i Rätet.

Var in till stan både i Fredags och i Måndags, och idag ska jag in igen.
Jag förstår inte vad det är med mig?!
Men i Måndags hade jag faktiskt körlektion, så då var jag ju så illa tvungen. Och den gick bra, och jag är king!
Och på vägen hem gav vi en älg sprängande huvudvärk skulle jag tro. Med tanke på att dens huvud smällde i framrutan. Vindrutetorkaren tog den med sig å. Förgrömmade älg!
Nä, men vi hade tur iallafall. Ellinor kallade det Änglavakt, men jag säger Älgavakt!

Jag vill bara att det ska bli studenten nu.
Inte för att jag vill studenta, jag har kommit över det nu.
Jag vill bara flytta!!
Orkar inte sitta i Rätan eller i Östersund hela dagarna, och känna sig så meningslös som man faktiskt gör. Men innan vi kan hoppa fram till studenten så ska Bebbibooo komma! 10 dagar kvar nu!
Om hon ens går en dag över tiden så ska jag bräsa på bena hennes och dra ut ongen själv.

Idag i stan blir det "Män som hatar kvinnor".




Ps. Min misse fyllde 8 år igår!