MP3a

Eller kanske MP06a, som vi tydligen heter hädanefter.
Tänkte också meddela att jag längre inte går på Wargentinsskolan, utan jag går numera på "Jämtlands gymnasieförbund". Otroligt originellt.
Fast egentligen går jag inte där heller, jag går praktiskt taget på VTC. Jag har drömt om denna stund i hela mitt liv, så när jag sen fick veta att vi faktiskt har nästan alla våra lektioner uppe på VTC så var lyckan gjord... NOT! Jag hittar inte ens till det där skitstället, och jag ska vara där klockan tio imorgon bitti för läsårets första lektion, Arbetsmiljö. Det skrämmer mig.
Någonting annat som skrämmer mig är Samhälle B-kursen. Hade fått ett mejl på Z. I quote: "Tanken är i alla fall att vi ska börja med Ryssland och Kaukasien". Ryssland, det fattar jag. Kaukasien? Kalla mig dum, men vad är det? Är det ett land, eller en stad i Ryssland? Herregud, jag känner redan pressen.

Dock ser jag verkligen fram emot Historia.
Tycker att det är ett intressant ämne, och läraren verkar hur skön som helst.
Ska bli kul att se vad hon kan hitta på åt oss :).


Min dator funkar inte som den ska. Den vill nästan aldrig gå in på publishme så jag får skriva av mig lite här på bloggen. Känner mig så taskig mot alla mina tre läsare (egentligen bara två, Ellinor har inget internet för tillfället). Även att det är så skönt att få skriva ner sin skit. Jag skriver inte humoristiskt, och inte intressant. Men det är mitt liv. Ingen är tvingad att läsa :).

Tänk att på Måndag flyttar Ellinor till Östersund!!

PUSSBYE!

Kanske skriver imorn om datorn tillåter.

Husvakt

I helgen är jag hus-, hund- och kattvakt för dom som undrar.
Har precis spenderat första natten i huset alldeles själv, spoooky! Känner ju inte det här huset och vet inte om det finns några gastar gömmandes i skrymslen och vrår.
Som tur var hade jag Es :).

På tal om Slem-Es. Igår när jag kollade på TV, och hon låg i mitt knä så tittade hon upp och då hade hon en slemtråd hängandes ur mun hennes, haha!
Hon och jag är typ soulmates X).

Ikväll blir det nog Pange skulle jag tro. Kolla in dom som spelar, och träffa lite folk och se om det är nått roligt som händer :).

Yran

Tänk att det funkar på min dator. Nu är jag lycklig :D.

Helgen har varit bra, dock var nog Yran förra året bättre. Egentligen borde den inte varit det, men det känns så. Lojset var ju iallafall uppe hos mig, och det var GREAT!! :D. Särskilt nu när jag inte ska åka ner på Tjejmilen :(.
Var något sliten på Söndagen, så det var gött som fan att man slapp bussen och fick åka bil hem istället :).

Jag har inte skrivit blogg på år och dar, och ändå har jag ingenting att skriva om.
What to do, what to do?
Försöker locka hit nån som kan kolla på skräckfilm med mig.
Men först och främst måste jag bränna ut den från datan ;)

Men nu ska jag göra nått annat kul.

En extra hälsning till Mattias, som är en ÄKTA illbatting :D.

PÖSS!