Kvällsupdate.

Känns som att jag inte gjort någonting alls idag faktiskt.
Även fast jag varit ut på promenad, och färgat håret. Men resten av tiden har jag bara legat i soffan och antingen läst eller kollat på tv. Jäkla latkorv!
Har kommit in i boken "Den 777:e mannen" riktigt nu. Handlar om Hagamannen. Visste nästan ingenting om fallet innan, men fan va sjuk hela historien är.. Boken rekommenderas iallafall!


Nu ska jag nog krypa ner tror jag. Fanns ändå ingenting annat att göra.

Norrlands Nation!

Hallå min kära läsare. Tänkte ge er en update på livet so far..

Var på Orvars i tisdags. Norrlands Nation's pub. Drack öl, och spelade dart med broder och hans vänner. Mådde som en påse skit när jag vaknade igår morse, men det var ju helt och hållet självförvållat. Kul hade jag iallafall. Hade lite ångest igår eftermiddag när man låg nersjunken och sunkig i soffan, för jag skulle ju faktiskt iväg igen. Hade Reccemottagning igårkväll nämligen. En mottagning på Norrlands för nya medlemmar, där vi fick information om nationen, och chansen att träffa lite folk. Sjukt trevligt var det faktiskt! Fick gå omkring och skriva upp sig på en massa föreningar som man var intresserad av också. Blev någon tjejförening, festförening (wohoo), norrlandskören, och studentradion för min del.
Mötte upp Pärra på Orvar's sen. Drack öl, och spelade dart =P


Har dock börjat tvivla starkt på att Musikteori är för mig.
Visst kan man inte alltid känna sig superglad över att få gå på skolan, men när man har så pass stort inflytande på vad man kan läsa så borde man ju ändå känna en viss upprymdhet över det man pluggar. Jag gör inte det. Jag fattar inte. Och jag tycker inte det är ett dugg roligt. Så troligen lämnar jag WO på det tyvärr.

Då är frågan vad det blir istället. Har ju blivit antagen till en kurs som inte startar förrän vecka 13. Men då skulle jag ju kunna jobba arslet av mig innan dess, om bara proppen lossnar på Psyket och jag får börja gå intro. Jag tror nästan det får bli så alltså.
Ledsen mamma och pappa, om ni blir besviken på mig nu...



♥ Erika ♥

Idag skänker jag en extra tanke till min storasyster som ligger på operationsbordet.
Hon genomgår en gastric bypass.
Det kommer gå jättebra, men en op är fortfarande en op..

Puss storasyster. Love you!


Jag, Erika och Ellinor i Thailand.

Good Morrow!

Har fått dille på matprogram. Inte direkt så att jag tittar på tablån, och letar efter sådana program. Men det blir bara liksom. Trevligt tycker jag. Särskilt när man inte ätit på en hel dag. Man blir inge hungrig eller så...

Igår när Pärra kom hem så hade jag maten på bordet. Underbar syster som jag är. Jag stekte lite pärer, och gjorde Biff Strindberg (väldigt avancerat det lät, ska inte berätta hur simpelt det egentligen var). Lite vitlökssås på det, och lyckan var gjord.

Idag ska jag ringa några samtal, och så ska jag gå ut på ett ärende.

Have a nice day!



Mums.

Vilken härlig start på dagen. Drömmer om spöken, och vaknar av att det bankar och slår i lägenheten. Upptäckte dock att det var grannen (tror jag). Det är ju rätt lyhört här..

Anyways, igår tänkte jag att jag skulle vara snäll med Pärran och ha maten på bordet tills han kom hem från jobbet. För att kunna göra det skulle jag vara tvungen att gå på affären. Han hade nämnt att det fanns en affär en bit bort, så jag gav mig iväg för att leta efter den. Tror jag irrade omkring i en och en halv timme innan jag hittade ICA. Och sen när jag väl ska gå in så hamnar jag på Coop istället. Hur fan gick det till liksom? Tydligen låg det dörr i dörr. Konstig de är här i Uppsala. Fick världens skavsår som ett brev på posten också. Gött!

Nu är frågan dock va pojken ska få för mat när han kommer hem idag?
Tycker han förtjänar lite husmanskost när han jobbat 12 timmar på en söndag.



Snyggingar.



Hittade en skitsnygg bild på Kajsa och mig. Yum!


Längtan!

Tänk att min fina vän snart kommer hem!!

Jag for till Tyskland i augusti 2009, och hon for till Australien i mars 2010. Alltså är det ett och ett halvt år sedan vi träffades. Det är helt sjukt! Vi som nära på satt fast i varandra under gymnasiet.

Tänk va mycket roligt bus vi har haft för oss.
- När vi var till Umeå. Cyklade flera mil, och smygdrack öl.
- Alla fester! Bra som dåliga. Fulla (!!!) som nyktra (?).
- När vi upptäckte våran förkärlek till orientering.
- När vi tittade på Så Ska Det Låta, och du låtsades vinna.
- När vi tittade på Skeleton Key två gånger på raken, bara för vi inte fattade första gången.
- FAME-festen, och Midsommar '07.
- Turkiet!

Kan inte skriva allt, då skulle det bli en roman.

Längtar tills hon kommer hem iallafall.
Då får Du se till att masa dig ner till mig så fort som möjligt. Annars får du på moppo! ;D



Klink-Klonk.

Idag är jag leeeedig.
Har haft skola tisdag, onsdag, och torsdag den här veckan. Sakta kommer minnena tillbaka om hur jäkla jobbigt gymnasiet kunde vara. Som tur är det bara tisdagar och torsdagar vanligtvis. Nu har det varit introvecka.

Var till Norrlands Nation igår också. Beställde ju mitt medlemskort på internet, och där stod det att jag skulle vänta fyra dagar och sen komma och hämta ut kortet. Och när jag kommer säger hon att de troligtvis kommer att börja tillverka kortet nu när jag betalat. Jag trodde hela grejen med att man skulle vänta var för att man just skulle kunna hämta ut kortet på plats. Hon sa också att det kanske blir uppskickat till Rätan, bara för att jag är skriven där. Mongon.



Mina systrar är lika efterblivna som jag. Det känns bra!

Bröstfilé.

Efter skolan idag så råkade jag visst somna i soffan, och vaknade typ fyra timmar senare. Yes! Får hoppas jag kan somna ikväll ändå, tänkte lägga mig om en stund nämligen. Har skola ändå till 16 imorn. Lite jobbigt, eftersom jag inte vet var och hur man kan äta någonstans? Har inte sådan koll på området där uppe vid Engelska Parken. Men jag har hört att man kan dansa grym rumba där i varje fall.

Pär-Anders for ifrån mig, han sa att han kanske kommer hem, så jag väntar med spänning. Kommer han inte inom en kvart så låser jag dörren. Då får han inte komma in nå mer!



Jag och Pärran igår på Hijazz.

Vi är på gång!

Hej hopp i lingonskogen.

Återigen en dag med ett helt dagsverke utfört. Fick ett samtal igår där jag erbjöds en plats i kursen "Musikteori 1". Eftersom jag inte kom in på mitt första val som var Socialpsykologi, så tog jag glatt det erbjudandet. Idag var första lektionen. Jag kom utan varken papper eller penna - duktig som man är. Fick låna tuschpennor, så jag fick ett färgglatt och roligt papper iallafall.
Får se om jag fortsätter, eftersom jag är lite skeptisk till att jag kommer klara allting. Men bara jag ger mig banne mig på att jag ska det, så går det nog fint. Får inte slappa med andra ord.

Var på stan och handlade lite nödvändigheter på Clas Ohlson efteråt, så man iallafall har ett block tills imorgon. Hem en sväng och sleva i sig kall köttfärssås, för att sedan åka iväg på arbetsintervju på psykakuten. Chefen skulle göra ett utdrag ur belastningsregistret, samt skicka en anställningsprövning. När allt det var klart (skulle ta högst 3 veckor) så skulle jag få börja gå intro. Kommer förhoppningsvis få jobba på andra avdelningar också. Kommer ju vara timvikarie, så ju mer intro jag har, desto mer kommer jag få jobba. Skönt att vara igång nu =D


Saknar korven dock.

Bajdilemma.

Emelie: Jag måste baja.
Pärra: Jag med. Jag går först.
Emelie: Mäh. Ska jag behöva sitta och lukta på ditt då??
Pärra: Ja.. Men det är ju bättre än att jag måste lukta på ditt.


Som alltid, det var roligare då.


Ytspänning.

Återigen ensam. Pär-Anders åkte iväg på innebandy. Han tyckte jag skulle följa, men jag blir ju så nervös när det är en massa pojkar runt omkring mig.. noooot.

Var till Gränby Centrum idag en sväng. Handlade lite grejer på rea, lite nödvändigheter. Kändes fina fisken det. Var också på ICA, och när vi kom hem lagade jag omelett för första gången i mitt liv. Skitbra vart dom, som väntat. Och mätt blev vi. Två flugor i en smäll. Score!

Bara två dagar kvar till arbetsintervju #1. Vi håller tummarna =)


Träsktroll.

Åh va jag är uttråkad.
Uttråkad, uttråkad, uttråkad!

Inga bloggar att läsa, Facebook suger hästballe, och TVn visar inget av intresse.
Har röjt upp, och diskat i lägenheten...
What to do???

Civilkurage.

För er, mina kära läsares skull, ska jag försöka vara ärlig.
Jag gillar, framförallt i bloggen, att vara lite hemlighetsfull. Vet inte varför, men jag gillar inte tanken på att vem som  helst kan läsa, om jag nu skriver ut mina innersta tankar. Men anyways, lite kan jag ju berätta iallafall =)

Jag har iallafall kommit in på två av de kurser jag sökt, men de är absolut inte mina första val, så därför väntar jag på besked från de andra. Och så har jag en arbetsintervju på tisdag. Hoppas det går bra!! =D



Kanske jag får jobbet om jag ser ut så här..

11 januari.

Vilken produktiv dag..
Har varit till "skandalen" och pratat om restplatser till universitetskurser. Fixat en egen liten sovhörna till mig. Packat upp mina väskor och lagt ner kläderna i lådor som Pärra röjt upp åt mig. Har också dragit iväg några CVn..

Pär-Anders har nu på senare kvällningen både bakat bröd och lagat mat. Klyftpotatis, älgkött och vitlökssås. Och det var så det knulla i mun. Helt fantastiskt! Det tog dock tydligen på krafterna för nu ligger han och snarkar och rycker i soffan. Han skulle tydligen iväg och spela innebandy sen också, så han får lov att ta igen sig lite.


Får se vad kvällen, och morgondagen har att bjuda på.
Känner att jag måste skriva ut lite papper, men har ingen skrivare...


Uppsala!

Jaha, då var man framme. Det trodde ni inte va?

När klockan slagit tolv så gav jag mig ut på vägarna med gamla Bettan. Strax innan fem svängde jag in på Stiernhjelmsgatan. GPS:en fick frispel och tyckte jag skulle "göra om rutten" ca 10 mil innan Uppsala. Lite nervös blev jag att jag inte skulle hitta hem till lägenheten, särskilt när brodern själv jobbade och inte kunde ge mig lotshjälp. Det ordnade dock upp sig, och jag tog mig fram hel och ren..

Nu på kvällningen har jag, Pärra och Jossan tagit en tur till fots runt staden. Kollat in de nödvändigaste ställena, så som bögfrisören, och världens bästa pizzeria. Jag tror det här kommer bli bra det. Skitbra!

Flytt!

Ok, så här är det..

Jag har bestämt mig för att flytta. Har funderat länge på det, men jag har velat tagit körkort först, och sen fick jag jobb på en gång efteråt. Så jag fastnade.


Men nu - jag har sagt upp mig, samt skaffat bostad (huserar hos bror), och på måndag beger jag mig till Uppsala. Jag har varken jobb eller skola som väntar på mig där nere. Men som jag känner nu så har jag större chans att hitta ett tidsfördriv där, än här i Rätan. Känns så jäkla skönt faktiskt! Visst kommer jag sakna alla nära och kära här hemma, men.. det är ju iallafall närmare än Tyskland =)