Erika o Leon

Gossetuss! Det är vid såna här tillfällen man längtar hem!


Bloglovin' <3

Fan va smidigt det är med Bloglovin' må jag säga. Att jag inte upptäckt det förrän nu! Visserligen saknar jag att klicka igenom alla mina bloggar på favoriter. Men nu slipper ni ju iallafall alla dessa hundratals sidvisningar =)

Söndag i Trochtelfingen

Nu är vi "hemma" i Elsenz igen.
Känns konstigt att kalla det hemma, men det är vad det är.

Har haft en väldigt trevlig helg.
Igår var vi som sagt i Metzingen och gick omkring i alla Outlet-butiker. Och idag var vi bara hemma i Trochtelfingen. Inga och jag gick på sightseeing, och det var verkligen en jättefin stad. Där skulle jag inte säga nej till att bo. Staden ligger på ett berg, så vi var ca 750 m över havet. Inga's föräldrar var jättetrevliga, och det ska bli kul när dom kommer och hälsar på oss i Elsenz om tre veckor. Då har vi kommit överens om att dom bara ska kunna prata tyska, och att jag ska förstå. Så då har jag lite press på mig =)

Efter vi kommit hem nu så har jag mest bara tagit det lugnt. Kollat lite bloggar, lite fejan. Och sådana nödvändigheter! Har ätit middag, och sen duschat. Efter att jag uppdaterat klart så ska jag kolla om tumlaren är klar, vika lite tvätt. Och sen ska jag nog lägga mig och kolla på The Nanny.
Skönt med en tidig Söndagskväll.

Har också skaffat Bloglovin' nu. Jaja, kalla mig seg. Men jag har inte känt mig i behov av det. Men det började bli lite väl drygt att kolla in på alla bloggar som aldrig uppdaterar. Blev mycket enklare på det viset. Så nu kan ni följa mig där, för jag följer troligtvis eran redan =)


(eftersom min kamera är kaputt)

Borta

Jag lever! Ring inte polisen.
Jag skulle uppdatera varje dag, sa nu har jag snott at mig lite tid vid en tysk dator med ett tyskt tangentbord. Lite kranligare. Bland annat finns inte a med en cirkel över. Pa dennes plats sitter nämligen ü. Intressant!

Idag var vi till en stad som bara bestod av Outletbutiker. Puma, Hugo Boss, Adidas, Lacoste m.m. En kjol kom jag hem med, som till mitt förtret hade en trasig dragkedja. Ska se om jag kan fixa den, men den kostade bara 8 euro.

Jag har fatt lana en telefon av Inga's pappa. En 3310, nästan lika ny som min nuvarnade. Men jag älskar den, det finns ju Snake =)

Imorn bär det av tillbaka till Elsenz. Till min egna svenska dator.
Da ska ni fa ett roligare inlägg =)


Lycka till imorn mamsegull.
Hoppas det gar bra även om du inte känner dig helt hundra <3

Fredag

Blev ingen städning. Efter att jag duschat så satte jag istället på The Nanny på tyska och tog hand om mig själv lite. Ansade och målade naglar, smörjde in hela mig, platta håret, flidde på lite rouge. Så nu känner jag mig riktigt gullig. Inga kommer nog snart hem, och då blir det Eppingen för att hämta upp barnen.

Erika: Vi blir där hela helgen. Tar ca 2 timmar med bil.

Morgonrunda

Är uppe med tuppen idag. Ska hinna ut en sväng med Inga innan hon skulle på något möte. Och ikväll åker vi till hennes föräldrar, så det blev till att ta det nu på morgonen. Skönt!

Sen ska jag nog städa lite tror jag. Och tvätta förstås =)

Karlsruhe 2

Ska försöka mig på ett lite längre inlägg än det förra. Hade precis kommit hem, och en hel dags kutande i 30 grader utan vätska kan få en lite virrig i huvudet. Men nu har jag sovit en stund, samt ätit så jag är lite piggare.

Dagen i Karlsruhe har varit väldigt givande iallafall. Satte mig på tåget vid kvart över åtta. Var hur nervös som helst att jag skulle kliva på fel tåg, åka för kort, åka för långt. Listan kan göras lång.. Var också rädd att jag skulle tvingas byta tåg, och inte förstå någonting. Men som tur var så kom jag fram till Karlsruhe Bahnhofsvorplatz oskadd. Stod och kollade tåg som kunde ta mig till Kaiserstrasse, eftersom det inte var gångavstånd (för emelie) från tågstationen. Då kom en snäll liten farbror fram och frågade om jag ville ha hjälp. Och även fast han knappt kunde engelska så hjälpte han mig så jag kom fram även dit helskinnad. Sådana människor gillar jag! Gick fram och tillbaka på gatan och helt plötsligt var klockan ett. Kånkandes på en massa kassar som vägde 5 kilo var, minst, skulle jag nu tillbaka till tågstationen. Allt gick ju lysande när jag väl fått ett hum om hur man skulle åka. Kom fram till Eppingen och tog bussen till Elsenz, även det var första gången. Busschauffören var trevlig och satt och pratade med sina passagerare. Kom hem vid tre-tiden.
Med mig hade jag en stor tjocktröja (äntligen), jeansleggings, två t-shirtar, ett skärp, en scarf, ett anteckningsblock, en "journal" som jag ska skriva mina memoarer i, en lila tvättsvamp (just like home), hårspray, ansiktsvatten och scrub, kokoshudkräm. Och lite annat som inte kan skrivas här. Haha, dirty det lät x)
En fin dag, och med bara bra intryck. Toppenjobb!


Karlsruhe's markplatz och Kaiserstrasse.


Minneskortet till kameran verkar kaputt, eftersom den prompt insisterar om att formateras om. Men inte ens det går. Ska jag måsta köpa ett nytt, det skulle suga isåfall. Någon som har nån idé?

Karlsruhe

Har spenderat dagen i Karlsruhe.
Gått på Kaiserstrasse och kollat i affärer. Självklart kommer man bara hem med kassar från H&M, it makes me feel homie!

Var något rädd att jag satt mig på fel tåg imorse.
Men skönt att man inte har lika mycket som tynger ner plånboken nu iallafall (?)


syskonkärlek

Jag försöker dölja det i bloggen. Men ibland går det bara inte.
Jag är rätt konstig!

But can you blame me?
Det enda förebilder jag hade när jag växte upp var dessa;

 

I'm moving on

Fredrik skrev nyss till mig på msn och frågade vart jag var, för han saknade mig. Han är nog den enda som inte visste att jag skulle flytta. Jag tror till och med hans mamma visste det...


what to do liksom?!



Grattis pussituss!

Idag säger vi grattis till min lilla Lillebo som fyller 5 månader.


saknar den lilla tjockisen <3

God morgon

Har precis varit uppe och ätit frukost. Idag var dörren inte låst! Inga har åkt på jobbet så jag ska nog sätta mig med lite tyska-lektioner. Det tyckte hon var en bra idé. Regnar gör det också. Så jag ska mysa upp mig riktigt mycket.
Gillar regn ibland faktiskt =)

Movienights <3

Började klicka i arkivet på Linns blogg.
Visst har vi haft det roligt på våra många filmkvällar och på middag'n =)


Provade alla Martin's pipor.


 
Close-up, och bakom kulisserna.


Martin och jag i ett av våra många slagsmål.
Ganska tydligt vem som vann..




Jag gjorde en avancerad fransk manikyr på Linn.
Dagen efter hade hon tagit bort det och skyllde på diskningen.
Danne sa att hon sagt att det var fult. Undra vem man ska tro på ;)


Problem, yet again

Har ett problem.... igen!
Min nya (!) telefon accepterar inte det tyska telefonkortet som jag införskaffat. Detta betyder då antingen att jag kommer måsta leva utan mobil under hela tiden jag är här. Eller så kanske det finns någon vänlig själ som har en rätt så ny telefon som dom inte använder, och är villiga att låna ut? Eller det tredje alternativet, kanske en alldeles ny telefon till Emelie. Mamma? Pappa? ;)



min icke så nya telefon

Tisdag

Fick en smärre panikkänsla imorse när jag märkte att dörren uppe i trappen var låst. Nu har det hänt, tänkte jag, Fritzl-style.. När jag samlat mig kom jag på att jag kunde klättra ut genom fönstret och låsa upp utifrån, men sen upptäckte jag att min väska var uppe i hallen. Startade datorn i hopp om att få någon klok person att prata med som kunde intala mig att allt var okej. Det gick inte att ansluta. Nu är det kört var det enda jag kunde tänka!
När datorn tillslut gav med sig fick jag tag i min kära mamma, som fick Inga's nummer och kunde ringa henne. Hon var på jobbet, men skulle packa ihop och komma hem. Satt inne i rummet i ca 3 timmar innan jag äntligen fick andas fri luft.

När Christian kom hem var det första han sa till mig; "Glömde helt att du kunde fly ut genom fönstret, ska komma ihåg att lägga stenar där".
Men hej hjälp! Från och med nu ska jag blogga vareviga dag, och slutar jag med det får ni ringa polisen! LOVA! Mamma vet adressen hit.


Måndag

Har inte haft någon inspiration till att skriva blogg. Inga kallade mig lat, och sa att om jag ville ha inspiration skulle jag tänka på den snygga killen som tvättade våran bil idag. Får väl tänka tillbaka på han och se om jag kan knåpa ihop ett litet inlägg! *fantiserar*

Idag har varit en späckad dag. Gick upp vid åtta och gick ut och joggade med Inga. Följde med henne till Eppingen och handlade lite innan vi hämtade upp barnen från kindernest. Jag skulle vara ensam med Rasmus för att Inga och Lasse skulle på playdate till Otto. Efter att han sovit en stund skulle jag väcka han. I ca 50 minuter grät han efter mamma. Blev så tvungen att ringa hem dom..

Funderar på om jag ska åka till Karlsruhe eller nåt på Torsdag. Få handla lite nödvändigheter, och även kanske några reko paltor. På Fredag ska vi (om vädret är fint) åka till Lake Constance. Det låter spännande, och ska bli välle välle roligt..

Nu har jag inget mer att skriva om för tillfället. Men jag har fått sett Lillebo på Skype idag. Det var mysigt värre! =)

Love is in the air


Nu är bara frågan,
Hur ska jag få han till Tyskland?


Shop til you drop

Åhhh, sitter på H&M, Gina, Ellos mfl och kollar. Vill bara ha nya kläder!!!
SkitGina finns ju bara i Sverige. Men någon vänlig själ kan ju klicka hem lite fina saker och sen skicka ner dom till mig. Som en allmän välgörenhet?!
Nähä, inte det...

Funderade på att åka någonstans i helgen, men vet inte om det blir nästa istället. För då har jag faktiskt fått lön, och då kan jag stilla min shoppinghunger lite =)

Fredag

Det blev en joggingrunda nu på morgonen idag igen.
Nu har jag duschat och ätit frukost. Ska följa med Inga till Eppingen idag och köpa ett telefonkort så jag kan ringa och skicka sms mycket billigare, än om jag skulle behålla mitt svenska.

Spotify säger nu till mig att jag inte befinner mig på det postnumret som jag registrerat. För att kunna fortsätta måste jag uppdatera till premium tydligen. Har försökt skaffa ett nytt konto i Tyskland, men det funkar inte. Är det någon som har en aning om hur jag kan göra? För jag vill ha kvar Spotify. Jag älskar det!

Undra vad det blir i helgen då?
Kanske tar tåget någonstans. Jag har ju trots allt ett kort att utnyttja.

i won't forget all the ones that i love

Dagens låt: Breakaway - Kelly Clarkson
Känns som att den går att relatera till allt det här med mig och Tyskland.



Torsdag

Idag har varit en lugn dag.
Har städat, tvättat mina lakan, och städat min toalett.

Cyklade ner till sjön en sväng på eftermiddagen. Först hittade jag inte dit utan cyklade runt lite hit och dit och försökte se någon skylt. När jag till slut hittat dit låg jag i solen högst en halvtimme kanske, och det med vånda. Vilken värme! Satte mig på serveringen och åt glass och läste lite SOLO istället. Enda svenska lektyren jag har med mig förövrigt. Så det blir till att klara sig på det tills jag är smart nog att kunna läsa på tyska. Cyklade hem så svetten rann. Kollade på termometern och den stod på 35 grader. Skönt att det är mycket svalare i huset, och ännu mer i källaren. Ligger bara på ca 25 grader.

Duschade och sen stog grillning på schemat. Åt kalkon och korv, det var gott.
Nu har jag en maskin tvätt att vika, om bara tumlaren kunde bli klar. Sen blir det nog att krypa till kojs och kolla på någon film, eller kanske Scrubs. Ha en trevlig kväll allihopa.


min oas



Onsdag

Nu har jag kissat, och är redo för att skriva lite blogg.

Igår ringde Inga en tjej från Elsenz som hon kände. Ines. Det var då meningen att Ines skulle träffa mig, och se om hon tyckte att jag var tuff nog för att vara hennes vän. Hon var tyvärr inte hemma, utan var iväg vid någon sjö på semester. Denna information fick hon från hennes broder. Efter några minuter sen dom lagt på ringde telefonen, och det var hennes bror igen som frågade om jag ville följa med han upp till sjön där hans syster för tillfället befann sig. Inga tyckte det lät som en bra idé och lät mig få eftermiddagen ledig. Åkte då upp med Sven (älska namnet) och Alex till en trevlig liten sjö där det var en massa folk. Solade och badade, och det var riktigt roligt att få träffa lite ungdomar. Dock verkade dom inte kunna sluta prata tyska, så mestadels av tiden var jag inte involverad i deras samtal. Somnade på stranden gjorde jag också.
Det här jobbet tär verkligen på mig. Haha!

Idag gick jag upp halv sju för jag skulle följa Inga till St Leon på morgonen. Hon hade ett möte med sin kanske blivande arbetsledare, och behövde att jag passade Kjell medan. Vi tog en liten promenad runt staden? som mest bestod utav företag, och även en golfklubb. Kjell vart less på att sitta i vagnen, så då gick vi till cafeterian på SAP och drack choklad.

Nu på eftermiddagen har Lasse haft besök av Otto. Även hans mamma och lillebror följde med. Barnen har lekt i trädgården, och jag har suttit och svettats. 31 grader och man ska putta gungorna etc. Det blir en aning varmt, om man som jag inte är van. Men man kanske blir av med några extra kilo när man svettas konstant?! Kutar också ner och upp från tvättstugan. Dom har verkligen fått någonting att bita i nu när jag har beträtt tvättstugan. Jag som älskar att tvätta, får bort 3-4 maskiner om dagen. Och dom sa att jag helst måste göra minst 1 om dagen. I'm on a roll <3

Imorgon blir en lugn dag. Barnen är på kindernest ända till fem, så det är praktiskt taget en ledig dag för mig. Vet inte vad jag ska hitta på. Ska nog städa lite. En gång i veckan ska mitt rum och min toalett städas. Det är bra med lite disciplin! =)


fick mitt första brev hit idag också.
jag har tydligen gått och gift mig. undra med vem?
hoppas det är en trevlig kis..

 

Tisdag

Fifan! Klockan är kvart i tio, men jag, jag har redan varit ute och sprungit med Inga ja! Hurtbullen #1. Tyckte det var bra att ta det nu på morgonen när det inte är så varmt. Bara 20 grader ju ;)
Tog en bild som jag tänkte skulle utsmycka bloggen, men jag såg allt för sliten ut. Så ni slipper.

Idag sa Inga att hon kanske skulle ringa någon av sina kontakter som hon hade till mig. Och se om det är någon som vill vara min vän. Tvivlar!

Nu börjar eftersvettningarna lägga sig. Duschen it is!

Rebecka Nisseby <3


kan ni tro att någon som jag kan ha en sån här snygg kompis?!
jag undrar fortfarande.
saknar min lady gaga, min stumpis! <3

Tuttvarning

Just nu håller barnen på att lägga sig. Det hör man på hur ena stunden det är gnäll och gråt. Antingen Inga eller Christian  går ner för trappen. Och sen fyra små tossingar som kommer nerspringandes igen samtidigt som dom skrattar. Jag gick ner och satte mig här en stund nu efter middagen. Har varit med Inga hela eftermiddagen så jag tyckte dom kunde få lite alone-time tillsammans. Och om jag ska vara ärlig så har jag ingenting emot att vara själv heller.

En rolig händelse idag.
Lasse har enligt Inga alltid varit den svåra i början. Den som inte gillar nytt folk osv. Så idag satt jag i soffan, och jag började leka med Rasmus. Såklart ville Lasse göra detsamma. Tillslut vart jag så otroligt jäkla svettig, så jag sa att jag skulle sova och la mig ner i soffan. Det var då dom upptäckte dessa två vackra varelser jag har en bit under hakan, och dom skulle börja ta på dom. Lasse verkade måttligt fascinerad och skulle nu också sova med mig bara för att få ligga på dom. Han försökte tillochmed dra ner tröjan en gång. Sen skulle han även sova på magen, och då fick tröjan inte vara på. Haha, galna unge! Att dom var intresserad av sånt där redan i den ringa åldern?!

Imorgon ska jag nog gå ner på Elsenz och se om det finns något roligt på affären där nere. Kanske gå till cafét vid sjön och ragga upp nån snygging. Kanske måste sminka mig då?!





Måndag - första dagen

Första dagen man jobbar.
Eller jobbar och jobbar. Har följt med och lämnat barnen på kindernest. Och sen var vi och registrerade mig i Eppingens kommun, och så har vi varit till banken och öppnat ett konto till mig. Rätt mycket har man hunnit med ändå, klockan är ju bara nio.
Ska till banken igen om ca 1 timme. Sen ska nog Inga till kindernest med Kjell, och vara där i 2 timmar på inskolning. Då blir det till att vara ensam hemma. Ska gå upp och fråga henne nu om hon kan visa lite hur tvättmaskinen och torktumlaren funkar så jag kan sätta igång..


Söndag

Har suttit ner med Inga och haft "the talk" om hur hon vill ha saker och ting, och vad det är meningen att jag ska göra i stort sett. Som det verkar kommer jag ha det hur slappt som helst. Behövs inte förrän ett på dagarna, om det inte är nåt särskilt, så jag kan sova tills dess om det skulle vara så. Torsdagarna är praktiskt taget ledigt, och dom behöver mig inte på helgen heller. Vad är det meningen att jag ska göra egentligen? Haha.

Men hon hade ett par regler som hon ville att jag skulle följa. Och så var hon extremt nogrann med hur tvätten skulle skötas. Så här är det inte bara att knöla in vad som helst heller. Färgkordinerat till tusen!

Men det är ingenting jag inte klarar!

   
Rasmus och Lasse

Hejdå mor och far

Nu har jag, Christian, Lasse och Rasmus precis varit i Odenheim och lämnat av mamma och pappa på tåget. När jag kom hem sa Inga att jag fick vara nere på rummet om jag ville. Eller vad jag helst ville göra. Hon kanske trodde jag var ledsen?! Haha.
Nä, men det är klart det är tråkigt att dom har åkt. Men det var ju bara en tidsfråga. Man kan inte låta såna saker dra ner en på en gång. Har ju trots allt bara varit här i fyra dagar än.

35 grader och soligt är det här nu. Tur att man har en sval källare att gå ner till. Ska nog ta en dusch nu. Rå om mig själv lite när jag är tillåten x)


Stuttgart och Lichterfestival

Igår var en fullspäckad dag.
Inga skjutsade mig, mamma och pappa till Eppingen vid nio där vi tog tåget till Heilbronn, och därifrån till Stuttgart. Strosade omkring på gatorna i ca fem timmar, innan vi begav oss hem igen. Förvånandsvärt många H&M-affärer var det. Men det är bra, då kan jag åka dit om jag får hemlängtan. Kan också åka till Ikea där det finns affär som man kan handla svensk mat i. Bla köttbullar och Ballerina.
Tågresan hem var nära det värsta jag varit med om. Den värmen! Allt klibbades fast vid mig, och pannan var ständigt dyngsur. Blä på det. Och blä på att det inte finns någon luftkonditionering på varken bussarna eller tågen. Duschade kallt när vi kom hem.

På kvällen åkte vi med Inga till Bad Rappenau där vi gick på en Lichterfestival. Ljusfestival med svenska ord. Myste runt och tittade på allt som hände. Elva skulle det vara fyrverkerier så vi tänkte att vi skulle stanna tills dess. Hittade en gemytlig plats att sitta på. Och när det väl började så var det precis bakom ett stort träd. Kunde ha flyttat på oss, men vi gick tillbaka till bilen istället och begav oss hemåt. Däckade sekunden jag la huvudet på kudden. Skönt!

Idag blir det nog bara till att vara hemma och ta det lugnt. Umgås med modern och fadern eftersom dom åker i eftermiddag. Kanske ta en promenad genom Elsenz och titta runt lite. Kommer bli konstigt när dom åker. Då har jag inte längre någon att prata svenska med. Skaffa Skype allihopa, så jag har någon att prata med!! =D

     



Tripp till Heidelberg

Har redan hunnit varit en sväng i Heidelberg idag.
Vaknade väl vid sju eftersom barnen sprang omkring som några vildingar på övervåningen. Har egentligen inte sovmorgon så länge. Men jag börjar inte förrän på måndag. Så nu i helgen är det nöjen som gäller. Igår var vi i Schwetzingen och gick omkring i en frodande slottsträdgård, inspirerad av Versailles.
Idag gick vi bara omkring på gatorna av Heidelberg och tittade på sceneriet.

Är nu hemma och ska äta lite lunch innan vi ska till Eppingen och hämta upp Lasse och Rasmus från kindernest. Blev en tidig sänggång igår. Och så kommer det nog bli framöver, eftersom barnen kliver upp klockan sex. Men det ska bli spännande att se hur detta utvecklar sig. Jag tror det kommer bli jättebra =)


Jag och Kjell på ett coffeehouse i Heidelberg


Sweden - Germany

Äntligen framme!

Blev fler tågbyten än förväntat. Och mammas springande fram och tillbaks som en galen galt var nog det som förgyllde resan mest. Intressantast var ändå när vi skulle ta oss från Karlsruhe till Eppingen. Tåg hit och dit, och alla verkade ha Eilzug som slutdestination. Haha! Tillslut kom vi fram helskinnade, och min nya mamma kom och hämtade upp oss på stationen.

Elsenz är en söt liten by på the countryside av Tyskland.
Har ett få antal affärer och en massa stora fina hus. Väldigt mysigt.

Tror inte jag skriver något mer nu. Ska sova efter en rätt intensiv dag.


Första natten i Elsenz. Leon håller mig sällskap<3

Kändistätt

Åkte precis ifrån Nässjö.

Känner mig lite starstruck här sittandes på tåget.
På Centralstationen i Stockholm gick ingen mindre än Oskar Humlebo, aka Moto boy, som sjöng duett med Charlotte Perelli i årets Melodifestival, förbi.
Och nu på samma tåg sitter Jimmy Endeley. Han som spelar polis i Beck.
Jag förstår inte varför dom åker tåg dock. Borde inte såna kända människor glassa omkring i sina privatplan och sippra bubbel på kilometrars höjd? GLAMOROUS?


Ahlgrens bilar

Sitter och smaskar bilar!
Finns inte särskilt mycket att göra än att blogga om man säger så.



Lilleman

Bara så att saknaden inte ska bli allt för stor.



 


Onsdag

Wohoo, nu är vi på väg.
Tåget stannade precis till i Sundsvall och det klev på en massa jobbiga barn som sitter och gnäller. Byte i Stockholm, Köpenhamn och Karlsrhoe.

Tårfyllda farväl hemma i Rätan.
Eller vad man nu kan kalla det. Jag tar det hela rätt piano.
Man ses ju till jul!


hur gillar ni min pigga look?

Tisdag

Hur känns det?
Är du pirrig?
Har du resfeber?

Nä, faktiskt inte. Är jag konstig då?
Måste vara att jag känner mig så bekväm i både hur resan kommer gå till, och med personerna jag kommer hamna hos.

Har nöstädat klart mitt rum nu. Kuta omkring och svettades som en korv i kokande korvspad. Men klart blev det, och faktiskt helt okej. Ska nu snart ner på gärsgårds och låna Ellinors dator en sväng. Se om jag kan ge dig om en hjälp på traven iallafall så dom inte står helt handfallna...

Trippen till stan gick bra. Inhandlade lite kläder. Ska ju kliva in i en söt period nu har jag bestämt. Stumpis och Sessis vet vad jag pratar om ;)


matthias har alltid rätt <3




Midnatt råder

Finbesök fick man förtusan också.
Cissi och Martin kom glidandes i Plåster-Volvon, och mötte upp mig i Svenstet. Var på Panget och fikade cookies. Var och hälsade på Lilleman. Sen åkte dom hem. Var inte direkt ett långt besök, men man ska vara nöjd med det man får. Och tydligen, "Paris på nyår". Får se hur det blir med den saken..

Imorgon bär det av till staden för inskaffande av nytt pass. Såg idag att mitt gick ut i Mars 2010. Vill ju gärna komma hem, tänkte jag då. Trodde jag hade satt min sista fot i Östersund på ett tag. Detta betyder också att jag måste komma hem över jul för att hämta ut det, eftersom det ska göras personligen.

Så då går det lite mer av den tid som jag hade alldeles för lite av.
Imorgon ska jag städa, packa, hemsida, fota, och farmora.
Stressadtjej_90!

Nu blir det till att knyta sig om man ska se någorlunda representabel ut imorn. Ellinor har inte kommit hem än, så jag antar att hon blir borta över natten.
Då låser jag dörren..


peace out

1 dag kvar

<3

And the thing I hate the most that you do,
You make me love you...

MATTHIAS <3

Matthias var det som gjorde min header!
Matthias Matthias Matthias

Här har ni en bild på han!


Söndag

Har inskaffat mig en alldeles ny header. Den pussar vi tack på M för <3


Idag har middag intagits på Panget. Bestående av Kycklingspett, Kebab och Kladdkaka. Mysigt som tusan, och väldigt trevligt sällskap. Man får passa på nu när man snart åker.
Imorgon kanske Martin, Thomas och Cissi kommer. Martin skulle prata ihop sig med dom, och se om det fanns någon bil dom kunde kapa. Så man kan ju alltid hoppas att man får finbesök =)

Har försökt städa ihop lite på rummet, men som vanligt går det inte så bra. Finns så mycket annat intressant att titta på. Har för mycket saker att göra innan det bär iväg. Så vad gör jag här?...

Torsdag

Vi drar till fjällen. Fest hela kvällen!
eller?

Idag har vi sagt hejdå till lägenheten. Städade ur det sista och skura och torka till förbannelse. Tomt vart det kan jag lova. Jag fick den stora äran att lämna in nycklarna. Lite vemodigt ändå.

Nu sitter jag hos Söffan och väntar på att Rebecka ska komma hem från manus-läsning så vi kan gå ner dit och mysa. Ska sova i spöklägenheten ikväll, så det blir spännande. Jag kommer kissa ner mig x). Imorgon ska jag ta kort till mitt nya leg, och sen ska jag åka hem till Rätan och tvätta, städa och packa som en galning. Det gäller att lägga i en extra växel nu.


6 dagar kvar

Onsdag

So many things to do. So many people to see.

Heldag med farmorn och brodern.
Ska ut och åka båt med Soffan nu.
Imorn bär det av till stan.
Vill ni träffas får ni ringa, för jag har inga pengar kvar. Och jag heter Tony..
Var är min sko?

Trodde jag skulle bli hemma helt och hållet, men det ordnade sig.
Puss på det!

Hej

Söndag

Woho, sista arbetsdagen imorgon!
Hur känns det? Jotack det känns underbart!
Visserligen har jag haft en del roliga stunder. Men nu känns det bara skönt att få gå vidare. Förstår inte människor som jobbar måndag-fredag på det där stället, hela livet! Det tär på en både fysiskt och psykiskt, efter en sommar känner jag mig minst tio år äldre än jag gjorde innan, (har alltid legat runt 32-33).
Och nu snart bär det av mot bredare vidder och grönare ängar. Inte länge kvar nu folket, så passa på att slå en pling och säg adjöken åt er käreste Emelie =)

Stumpisen min kommer på Tisdag.
Jag tror jag kommer stoppa ner henne i en resväska och ta henne med mig. Jag gömmer henne under sängen och smyger åt henne en
knödel då och då. Hon kan få komma fram och leka när föräldrarna jobbar och barnen är på kindergarten.


puss på min seexi rebeexxi x)