Back in town.

Nu var det ett bra tag sen jag skrev känner jag. 
Har varit lite upponer den senaste veckan. Har varit väldigt osäker över diverse grejer men förhoppningsvis löser sig nu allt till det bästa. Jag har i varje fall åkt hem till Rätan och bor numer i mitt flickrum på Thunellvägen. Lite underligt är det allt, men nu blire att spara ihop lite pengar och sen får vi se vart det bär av.

-
Men jag får iallafall umgås med den bästa pojken jag vet!
Även fast han skriker och slåss ibland.

Lilla fröken solsken.

Sitter här som nån jävla glåmare och ser på tv. Little Miss Sunshine.
Har velat sett den filmen länge men det har aldrig blivit och nu är jag så trött och tvivlar på att jag kommer orka titta tills den är slut 23.50. Får väl helt enkelt lösa det på något annat sätt för nu måste jag nog tusan krypa till kojs. 

Hann klart med tentan idag och var på skolan och lämnade in den tillsammans med en massa böcker från kursen som jag ansåg mig inte behöva något mer. Väl hemma skurade jag ur skåp och bakom spisen samt dammsög och skura lister bakom soffan. Nu behövs det mest en genomdammsugning och skura golven så ska väl lägenheten vara respektabel nog för att jag ska få tillbaka min deposition. 

Imorgon går jag upp i ottan och åker till Fagersta. Som jag längtat!

Goder natt.

Fredag 20/1.

Efter att ha suttit några timmar med tentan igår skrev lille Tim och frågade om jag ville följa med ut och åka bärgare. Kände jag kunde behöva en paus och tänkte att jag kunde fortsätta när jag kom hem igen. Jo tack. Det var ju lättare sagt än gjort då jag inte klev innanför dörren förrän efter nio på kvällen! Och jag som hade en dejt med Zainab vid sex..
Det var nämligen en kompressor som hade farit i diket runt sex-sju mil från Örebro så det tog sin lilla tid att fara dit, och att få upp obäket var tydligen inte det lättaste. Satt i lastbilen och roade mig själv i runt sex timmar innan de äntligen var färdiga. 

Jag åkte en snabbis till Zainab iallafall och hon bjöd på hårdbröd och morötter. Det var finmiddag det! Hann ju dock bara vara där någon timme innan jag for hem igen.

Nu sitter jag med tentan igen iallafall. Är inne på sista spurten innan alla frågorna är klar för genomgång. Imorgon åker jag till Fagersta och på måndag måste jag flytta ut då de nya hyresgästerna kommer efter lunch. Snabba puckar av min hyresvärd Jens. Ingen lugn stund.

Men ha en bra fredag =)

Jo tack, jag vet.

Ja, det vart ju aldrig att jag satte mig igen.
Glee, Cold Case, Vem vet mest, Berg flyttar in, Efterlyst och Livet blir bättre hindrade mig..
JAAAAA, jag är en tv-nörd. Enough already!!

Men jag hade ju fan jobbat som besatt i flera timmar och om jag jobbar på lika bra imorgon så är jag ju klar. Iallafall med första utkastet. Hatar dock när man skriver nästan tre sidor och sen måste ta bort en massa text bara för att man får minuspoäng om man skriver över två. Känns som att en del av kärnan försvinner. Inte konstigt man blir underkänd...

Är också något annat lurt på gång, men vill inte säga så mycket förrän jag vet mer.
Men jag kan säga såhär - det blir aldrig som man tänkt sig.
Hihihihohohohehehehhe.

Ronkitonk.

Ungefär en och en halv fråga har jag lyckats med nu. 
Jag är ofantligt trött i huvudet och mestadels av tiden sitter jag bara och stirrar på frågan för att vara säker på att jag förstått den rätt. Nu är jag också nervös att jag använder mig av för många teorier och inte tar med tillräckligt med exempel. 
Men jag undrar också hur jag ska kunna använda egna exempel från ungdomsgrupper.. (Nu pratar vi alltså om slutna sällskap som skapat sina egna normer och värderingar).
Hallå
, jag växte upp i Rätan!! Vi hade fan inte råd att vara kräsna med vänner och kunde ännu mindre ha våra egna små "clicks". Niggah pleeeeease! 

Får kanske ge upp en stund och glo på nå dötrist på program på tvn så hjärnan får vila?!
Let's give that a try, shall we?!

Nu är det dags!

Sådärja. Nu har jag laddat upp med det jag känner är nödvändigt inför tentan - alltså vatten, lypsyl och snorpapper. Har diskat och röjt i lägenheten då jag känner mig själv tillräckligt väl för att veta att om det finns en anledning till att inte plugga så kommer jag ta den. Om det så gäller att knäskura golven.. 
Ska försöka ta mig igenom detta så snabbt och så smärtfritt som möjligt. Det är bara den där grejen med att börja. Alltid segast precis när man sätter sig ner första gången och ska försöka starta. Men önska mig lycka till så kommer det nog gå jättebra!

Kan återberätta gårdagen lite kort. 
Cecilia kom efter hon hade slutat och vi for och köpte Kina (alltid när vi har sleepover!). Hade ett litet minifödelsedagsparty med present och muffins. Fick ett skitkul spel - "Det borde man ju veta". Hon känner mig alltför väl. Och ett anteckningsblock med ugglor på. Också bra då mitt är så gott som slut. Med andra ord en väldigt bra kväll! Tack för den =)

Men nu. TENTA!
På återseende.


Hämta hemtenta.

Nu har jag varit på Universitetet och hämtat ut hemtentan som jag körde på. Problemet verkar vara att jag inte använder tillräckligt med teorier för att stödja det jag skriver om. Woopdidoo! Jag ser verkligen fram emot att göra en hel omtenta nu. Säkerligen kommer det vara liknande frågor också. Nu är man liksom i off-mode så denna kommer bli en ännu sämre version av den förra. 

Tur att Cecilia kommer ikväll. Hon får peppa mig!
Nu ska jag skura fönster tänkte jag. Måste väl passa på eftersom jag troligtvis kommer ha fullt upp från imorgon tills evighetens slut....

Toodles.

Patrik.

Patrik Sjöberg - du är en hjälte!
Tack för att du klev fram och berättade vad du varit med om. Vi behöver flera som du så vi blir medveten om hur vanligt det faktiskt är med övergrepp mot barn. För vad vet vi egentligen om det som sker bakom stängda dörrar?


I wish it was Sunday. Cause that's my fun day.

Jo men dåså. 
Jag lyckades iallafall packa en resväska med kläder. Så klart skulle Ellinor se kläderna jag skulle skänka bort så hon kunde tjata på mig att ta hem dom ändå till henne. Jävla unge! Har packat alla skor och ställt ner i bilen, och proppat ner lite jackor, galgar och diverse i en IKEApåse. Men jag ligger fortfarande sömnlös över hur allt ska få plats i bilen. Ligger också sömnlös för jag kanske ångrar mig....

Fast nu ska vi inte prata om att vara sömnlös egentligen eftersom jag lade mig och tog en powernap nu på eftermiddagen. En tur till Tempo för lite förnödenheter. Och jag säger då det, man blir svettig för mindre! Kan den här jävla förkylningen gå ur mig någon gång?! Vad har jag gjort för att förtjäna detta???? Bu-freaking-hu!


Varför ser min näsa alltid så stor och röd ut i den här camen för? Inte ok!

Tråkiga, tråkiga måndag!

Gaah! Känner mig stressad. Men ändå sitter jag här och glor på Lyxfällan.
Och det är just därför att jag inte vet vart jag ska börja. Börjar jag packa så kommer det vara en massa crap i vägen sen när jag ska flyttstäda. Börjar jag städa kommer det vara smutsigt till helgen. Tentan kommer inte förrän på onsdag. Skulle vilja åka till Fagersta men Johan går i skolan och vägrar svara på sms. Tråkigt väder är det också! 
Vart ska man börja liksom?!

Någonstans blir det väl förhoppningsvis. 
Ha en bra dag. Toodles.

Lördag 14/1.

Morgonen bjöd på en frukostdate med Cissi som jag inte träffat alls detta år! Sen en tur på stan där den jäkeln handlade solkräm eftersom de åker till Teneriffa snart. Avis!!! Vill också åka till värmen. Är ju fan svinkallt här. Ännu roligare kommer det bli när man åker upp till Jämtland igen där det inte ens är bar mark. 

Handlade en ny kalender för 2012 och ett par fräcka träningsshorts.
Om man ändå kunde träna...
Fökylningen håller med andra ord i sig men det känns som att jag är på bättringsvägen (peppar, peppar). Jag knaprar Ipren och har snordukar i närheten för säkerhets skull.

Är lite lur på om jag fått nya grannar förövrigt. 
Häromkvällen var det ett jävla spring i trappuppgången och det är skratt och stoj samt en massa oväsen (spikning och sågning) hela tiden så man kan ju alltid hoppas att det är någon flytt på gång och inte att de gör det bara för att irritera mig Lite okänt folk har jag också sett när jag stått och kikat ut genom mitt titthål. I do that alot.

Ha en bra kväll! Toodles.

Fredag den 13de!

Antar att det är något allvarligt fel med mig eftersom ingen kommenterade förra inlägget och lugnade mig med att det var helt normalt att hjärnan sipprar ur näsborrarna. Känns också som om jag fått en smäll på högersidan av ansiktet. Kanske har jag fått en stroke?! ... Åh herregud, det är inte friskt att sitta hem och grubbla över alla sina sjukor. 

Imorse hade jag det svårt att ta mig upp ur sängen kan jag lova. Yr och jävlig. Huvudvärk och täppt näsa med lite torkat snor runt borrarna. Yum! Som körsbäret på toppen så var mina Ipren slut. Det går bra nu! Fick svänga in på Tempo innan jag susade iväg på skolan för sista examinationen någonsin på Socialpsykologi A! (Hoppas man inte blir underkänd nu bara för det är fredag den trettonde).
Erkänner att det hade varit skönt om det varit slut på riktigt men eftersom jag har min omtenta så... Måste också vänta tills den kommer ut på onsdag. Särskilt kul är att man måste göra om hela tentan när man saknade ett poäng för att bli godkänd. Fel att bara behöva komplettera?! Idioti. 

Har nu börjat röjt bland papper och litteratur. 
Fantastiskt hur man lyckas samla på sig under bara några månader. Plockat ihop lite kläder som jag ska lämna till Myrorna. Ellinor kommer säkert rasa över det. Men vill hon ha dem får hon komma och ta dem!

Popcorn och På spåret ikväll. Låter fint!

En tråkig uppdatering. Live with it.
Hare bra, hej.


Varför är jag så attraktiv???

Sjukling... igen.

Jag i mitt stilla sinne trodde jag var på bättringsvägen gällande min förkylning. Men natten har fan varit en pina och jag vaknade upp värre än någonsin. Yr och ont i huvudet samt igentäppt näsa. Det gör också numer ont när jag snyter mig. Och när jag borstar tänderna och ska spotta så gör det också ont. Är det någon som har erfarenhet av detta, eller är jag helt jävla onormal?! Help me!

Får ta ett par tabeletter och sen ligga framför tvn ett tag innan jag verkligen MÅSTE sätta igång med uppgiften till imorn. Tråkigt att jag inte fattar bara..

Hjärndöd.

Jag kan berätta att jag är lite osäker på uppgiften vi har tills på fredag.

"Ett specifikt teoretisk perspektiv har alltid fördelar och nackdelar. Diskutera dessa.
Vad kan hennes perspektiv tillföra i förståelsen av incest? Vad kan perspektivet inte förklara?
Slutligen kan hennes teoretiska resonemang användas för att förklara annat än incest?"

Antingen är jag lite trög i skallen eller så är jag mycket trög..
Får hoppas att jag vaknar upp med världens uppenbarelse och vet exakt hur jag ska göra. Hoppas hoppas hoppas! Det jobbigaste är ju också att det man måste lösa den individuellt innan man får resonera med resten av gruppen. Men jag tror nog jag fuskar. Jo, jag gör tusan det. Tack hej.

Kan också berätta att jag snyter mig så jag tror hjärnan snart kommer komma ut också.
Det känns så i huvudet iallafall. Smärta.


Är det vår på G?

Dåligt vårväder det är idag då!!!!!!
Så jäkla lycklig jag blev när jag klev upp och solen sken och marken var bar. Kontrast mellan Jämtland och Örebro kan man lätt säga där det är flera decimeter snö. Men det snöade även här igårnatt så vädret idag var en överraskning. Så jag tog på mig skinnpajen och tog en promenad. Det var längesen kan jag lova.

Nu ska jag försöka ta mig an examinationsuppgiften som jag har tills på fredag. Trodde ju att kursen skulle vara slut efter det men med tanke på min omtenta så kom jag inte undan så lätt. Dock har jag lugnat ner mig en smula och jag får helt enkelt bita i det sura äpplet. Bara inte CSN blir på mig nu med att jag är återbetalningsskyldig.. 
Cissi erbjöd också att jag kunde husera i deras lägenhet om jag behövde mer tid än veckan jag har innan lägenheten sägs upp. Det var sneeeeeellt. Blir isåfall också helt själv eftersom de åker till Teneriffa den 24e. Nice! 

Anyways. Ha en fin dag!


Såna här dagar är det härligt med en balle!

Kukbulle.

Hur jävla värdelös kan man vara att man inte ens klarar en hemtenta.
I hate myself! När kommer man från Örebro nu egentligen är ju frågan..
Har ju ingenstans att bo......

Årskrönika! (Låååångt inlägg)

Gjorde du något 2011 som du aldrig gjort förut?
En massa!
Höll du några av dina nyårslöften?
Tror jag slutat med nyårslöften, lyckas aldrig hålla dem.
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja. Johan och Linette fick ett litet mirakel som jag snart måste hälsa på!!
Dog någon som stod dig nära?
Nej, som tur är.
Vilka länder besökte du?
Färdades kors och tvärs inom Sveriges gränser.
Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?
En pojke?!
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
Inget det-här-datumet-kommer-jag-alltid-minnas-moment i år faktiskt..
Vad var din största framgång 2011?
Ge mig ut i världen och få lite självkänsla och självförtroende.
Största misstaget?
Det är historier för sig. Men ångra inget, det blir som det blir.
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Den konstanta magvärken som jag tillslut fick piller för. Annars inget allvarligt.
Bästa köpet?
Bilen! Även fast det nu inte var jag som köpte den..
Vad spenderade du mest pengar på?
Bensin möjligtvis. Kläder är också roligt.
Gjorde någonting dig riktigt glad?
Familjen! Vännerna!
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
Rihanna - Man Down, samt hela Satan i gatan-skivan med Veronica Maggio.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare! Men när jag varit ledsen har jag också varit vääääldigt ledsen.
Vad önskar du att du gjort mer?
Socialiserat. Ätit bättre.
Vad önskar du att du gjort mindre?
Latat mig i soffan.
Hur tillbringade du julen?
Hemma på Thunellvägen med familj och släkt. Som det ska vara!
Blev du kär i år?
Nej.
Favoritprogram på TV?
Bästa boken du läste i år?
Har läst många bra böcker genom skolan. Men Dan Brown är alltid en favorit.
Största musikaliska upptäckten?
Veronica. Gudomlig!
Något du önskade dig och fick?
En bil!
Något du önskade dig men inte fick?
En dunjacka. Men nu är ju vintern snart över förhoppningsvis.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Barnfest med Leon. AfterSki på Skalet med Kajsa och diverse folk. Marrängsviss med Kajsa, Sofia, Emelie och Burre, samt familjen. Rötjut och sen Skalet igen. Den var ju rätt nyligen, därför sådan detaljrik beskrivning.
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Har varit lite ensam, men det gick ändå =)
Vad fick dig att må bra?
Pär-Anders och Cissi bär jag med mig i 2011-hjärtat.
Vilken kändis var du mest sugen på?
Hasse Aro - alltid!
Vem saknade du?
Leon. Massor.
De bästa nya människorna du träffade?
Mina klasskamrater. Särskilt Zainab - min lilla änglasyster.
Mest stolt över?
Hur mycket jag byggt upp mig själv som person.
Högsta önskan just nu?
Att jag hittar rätt och hamnar där jag ska hamna!
Och att alla mina nära och kära ska må bra. (Och skämma bort mig).

Gjorde du något 2011 som du aldrig gjort förut?

En massa!


Höll du några av dina nyårslöften?

Tror jag slutat med nyårslöften, lyckas aldrig hålla dem.


Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?

Ja. Johan och Linette fick ett litet mirakel som jag snart måste hälsa på!!


Dog någon som stod dig nära?

Nej, som tur är.


Vilka länder besökte du?

Färdades kors och tvärs inom Sveriges gränser.


Är det något du saknar år 2011 som du vill ha år 2012?

En pojke?!


Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?

Inget det-här-datumet-kommer-jag-alltid-minnas-moment i år faktiskt..


Vad var din största framgång 2011?

Ge mig ut i världen och få lite självkänsla och självförtroende.


Största misstaget?

Det är historier för sig. Men ångra inget, det blir som det blir.


Har du varit sjuk eller skadat dig?

Den konstanta magvärken som jag tillslut fick piller för. Annars inget allvarligt.


Bästa köpet?

Bilen! Även fast det nu inte var jag som köpte den..


Vad spenderade du mest pengar på?

Bensin möjligtvis. Kläder är också roligt.


Gjorde någonting dig riktigt glad?

Familjen! Vännerna!


Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?

Rihanna - Man Down, samt hela Satan i gatan-skivan med Veronica Maggio.


Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Gladare! Men när jag varit ledsen har jag också varit vääääldigt ledsen.


Vad önskar du att du gjort mer?

Socialiserat. Ätit bättre.


Vad önskar du att du gjort mindre?

Latat mig i soffan.


Hur tillbringade du julen?

Hemma på Thunellvägen med familj och släkt. Som det ska vara!


Blev du kär i år?

Nej.


Favoritprogram på TV?

Pretty Little Liars.


Bästa boken du läste i år?

Har läst många bra böcker genom skolan. Men Dan Brown är alltid en favorit.


Största musikaliska upptäckten?

Veronica. Gudomlig!


Något du önskade dig och fick?

En bil!


Något du önskade dig men inte fick?

En dunjacka. Men nu är ju vintern snart över förhoppningsvis.


Vad gjorde du på din födelsedag 2011?

Barnfest med Leon. AfterSki på Skalet med Kajsa och diverse folk. Marrängsviss med Kajsa, Sofia, Emelie och Burre, samt familjen. Rötjut och sen Skalet igen. Den var ju rätt nyligen, därför sådan detaljrik beskrivning.


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Har varit lite ensam, men det gick ändå =)


Vad fick dig att må bra?

Pär-Anders och Cissi bär jag med mig i 2011-hjärtat.


Vilken kändis var du mest sugen på?

Hasse Aro - alltid!


Vem saknade du?

Leon. Massor.


De bästa nya människorna du träffade?

Mina klasskamrater. Särskilt Zainab - min lilla änglasyster.


Mest stolt över?

Hur mycket jag byggt upp mig själv som person.


Högsta önskan just nu?

Att jag hittar rätt och hamnar där jag ska hamna!

Och att alla mina nära och kära ska må bra. (Och skämma bort mig).


Året började med en flytt till Uppsala till min bror.Knegade på Brukarassistans.


Klippte lugg. Som vanligt i vintertid...


For hem och firade den lille gåsapågen på hans 2-årsdag.


Åkte och hälsade på i Örebro en vårhelg. Tankar väcktes om flytt.


Debuterade i revysammanhang med systra mi.


For på Vårforum med flickorna.


Ellinor kom ner för en superkul helg i Uppsala med oss.


Kryssning med jobbet.


Tog en gratisresa ner till Göteborg och hälsade på lille Christian.


Hängde ett gäng veckor hemma i Rätan under sommaren.


Blev med bil. Min rosa skönhet. Min rosa fara.


Firade midsommar i goda vänners lag med massa lekar och stoj!


Hälsade på i Örebro och gick på Parkfest.


En vecka senare tog jag mitt pick och pack och flyttade in i min nuvarande lägenhet.


Fick umgås med fina Cissi vareviga dag.


Började skolan vilket var en omställning.
Började sova som en klubbad säl.


Tripp till Ullared. Det var bäst!


Försökte komma in i plugg-mode. Det var lättare sagt än gjort.


Åkte på sjukhuset och tyckte synd om mig själv.


Bärgade skördetröska. (Jag gjorde grovjobbet!)

image description
Hängde alldeles för mycket ute på Tanka för att inte få något betalt.


Tog en tur till Fagersta och hälsade på de blivande föräldrarna. 
Blev också en tur till Sandviken när man ändå var igång liksom..
Halloweenfest med bästa Cissi. Snygga 20-talspinglor.


Fick besök av Chrisse över en fullspäckad helg.


Julpyntade lägenheten. Skrev julkort. Och köpte julklappar i massor. I november.


Fotoshoot med Cissiluren en kall vinterdag.


For till Stockholm på födelsedagsfirande. Tappade telefonen =(


Blöt kväll på Strömpis med Ceciliasarna.


Julafton hemma i Rätan.


Njöt av snön efter ett bart Örebro.


Firade födelsedag med pompa och ståt.
Fick ha mina ballonger hela ungefär 10 minuter in på förfesten.


Fick en tjusig födelsedagspresent av Christian.


Åkte skoter och stekte kolbulle på nyår.


Middag med Ellinor, Kajsa, Björn mfl på nyårskvällen.
Rätansbor har dock tendens att bli lite överförfriskad så kvällen var slut strax efter tolvslaget.


GOTT NYTT ÅR, ÄLSKADE VÄNNER!
Hoppas ni hade ett fint 2011, och att ni får ett ännu finare 2012!


Gotta get back to school again.

Kom ändå rätt snabbt in i Örebro-mode igen. Sov innerligt bra i min lilla säng här. Måste erkänna att den är snäppet skönare än dubbelsängen i Rätan (bäddmadrasserna åker ju isär..). Skönt att få klä upp sig lite och inte sunka runt i mjukisbyxor och mongoskor. Träffa lite "normala" människor. Höhö. Jodå, Örebro är helt ok. Undra hur länge det kommer ta innan jag tröttnar igen?!

Mamma sprang till tåget samtidigt som jag for på skolan vid kvart över åtta.
Examinationen gick ok, men det är tur att han får in ens manus eftersom jag har tendenser till att utelämna ganska mycket av det jag egentligen skulle ha sagt när jag står och pratar inför folk. Tills imorn klockan åtta måste jag läsa ut en bok om Incest på 300 sidor. Det går bra nu!

Har sprungit omkring och flyttat på tomma spritflaskor och pizzakartonger för att lägenheten ska se så respektabel ut när jag tagit kort åt min hyresvärd. Lyckades rätt bra faktiskt.

Nu äre snart läsning som gäller.
Men först.. MAAAAAAT!


Hade tråkigt imorse när jag väntade på Zainab.
Don't hate me cause I'm oooogly!


Back to reality.

Det är den bittra sanningen. För nu är man tillbaka i Örebro.
Packade in min väska och min mamma imorse. Hon ville först bara följa till Mora för att hålla mig sällskap en bit på vägen men det slutade med att hon följde mig hela vägen hem. Och inte mig emot! Nu har vi svullat lite pizza (vi hade ju faktiskt bara ätit några smörgåsar till frukost....) och kollar på en dokumtär om tjejen med jätteben. 

Ska lägga in sista växeln nu inför examinationen imorgon. Nervöööööst!
Men nu är det sista rycket innan kursen är slut och nästa fas i livet börjar.
Har en ledig vecka här i Örebro innan lägenheten sägs upp så då ska jag bara ägna mig åt mina fina! Ska också ta en tur till Fagersta och titta på det lilla miraklet Hugo och lämna lite gröt från mig och systrarna. Guuu va jag gillar bebisar!!


Tjohooooooooooooooooooooo.

Födelsedag!

Jag snorar och snörvlar som aldrig förr...

Klev upp åtta idag och blev förvånad när det var kölasvart i huset. Inte ens mamma hade vaknat. Hon kom upp halv nio och frågade vad jag gjorde uppe den tidiga timmen. Höh?! Gjorde frukost på sängen åt min ohängde storasyster som idag blir en gammal dam på 26 år. (För 26 år sen var nog vår mamma gaaaanska nöjd över att äntligen fått klämma ur sig ungen efter att ha gått 21 dagar över tiden..).

Nu är det i varje fall slutspurten som gäller med läsningen. Har kanske 60 sidor kvar innan boken kan läggas till handlingarna. Sen examinationsuppgiften som jag ska ha ett första utkast av tills imornkväll - senast. Skynda skynda!


Dina leder må vara för svag för denna sorts utlevelse numer, så jag bjuder på en bild.
För en walk down memory lane så att säga.
G R A T T I S ! 

Sjukprupp.Sjuk som ett ägg.
Och jag måste påstå att humöret blir på topp när jag läser om ångest och leda...

2/1-2012!

Hej kära läsare. 
Jag inser att jag inte skrivit på år och dar. Höhö. 

Känns lite underligt att det numer är 2012!

Julen spenderades hemma på femton med släkt och familj. Många fina julklappar, och några lite onödiga kanske... Lugna mellandagar med en tripp till Östersund och O'learys med Ellinor, Kajsa och Christian. Födelsedagen bjöd på två resor upp till Vemdalsskalet för firande. After ski, och sen på kvällen igen. Drack Minttu emellan och var lite tipsy under marängsvissätandet. Men det får man när man är 21.
Skoteråkande på nyårsafton. Kajsa och jag stekte kolbulle till ett helt gäng i -15 medan de andra satt och gottade sig i Mullbergsstugan. Jag har känt mig varmare om man säger så.. Middag hos Kristoffer på kvällen. Vi lagade suuuuupergod mat som uppskattades av alla. Men trots det dök några lite väl långt ner i flaskan och det resulterade i att jag var hemma i huset strax efter tolvslaget. Osmakligt om ni frågar mig!

Allt som allt har jag gillat julen och allt runtomkring. 
Skönt att fått komma hem till Rätan och snön. Nu är det snart tillbaka till Örebro och verkligheten. Känns konstigt.. Men snart kommer jag tillbaka på obestämd tid. Då får vi se vad framtiden har åt mig. 


Stilig kille (i ful hatt) på julafton.


Juleeegaver.


Jul hos farmor.


Empan och mor.


Ellinor intog sängen som vanligt.


Mina fina!


Pappan.


Leon "somnade" under stolen.


Lek i snön.


Empan's fölsis!


Skotertur på nyår!

Det var allt jag hade att bjuda på för den här gången.
God fortsättning och gott nytt år =)