4:e Advent!

Dagen har spenderats uppe på fjället.
Jag har agerat både avsynare, springpojke, och städare idag. Jag har upptäckt att man inte ska sno kompisars småsyskons kläder, och sen ha på sig dessa i småsyskonets närvaro. Jag har slagit en fetingvurp (säkert inför en massa människor som satt och kikade bakom gardinerna eller vid matbordet). Och mina efterblivna skor har blivit kidnappade.

Jag har också insett att det inte kommer hända ett jota när jag fyller tjugo. Dagen kommer som vanligt att försvinna mellan jul- och nyårsyran. Lovely.. "Men Emelie, vi kan ju fira dig på nyår istället. Eftersom det bara är en dag emellan trots allt". Wow, det var första gången jag hörde den repliken.
Och ja, det här är en peak till er där ute i cybervärlden. Fixa någonting awesome till mig!! Allt för att jag ska slippa sitta ensam på min dag, och bara känna hur fårorna i mitt ansikte blir djupare, hur lederna börjar värka, och hur hörseln och synen blir mer och mer nedsatt. Det är sådant som kommer med åldern har jag hört.

Godnatt!Lite lätt sliten.

Herregud, sov till nio idag. Så länge har jag inte sovit sen jag kom hem från Thailand. Har mest vaknat runt sex, halv sju varje dag. Och då somnade jag ändå före tio igår. Kan det kanske vara för att jag stoppade in en kudde mellan benen inatt? Isf - kinkiiiii. Tolv timmar känns dock inte jättebra att sovit..

Men dagen bedrivs förhoppningsvis i sakta mak. Ska först och främst få mig lite till livs, och kanske lösa Melodikrysset med mor min. Det låter som en underbar start på dagen. Seeyaa!Ambitiösa Lotta.

Efter besöket på Ams idag har jag som väntat jobben staplade på hög.. eller inte. Dock har jag planer för nya året som jag hoppas innerligt att jag genomför, och inte bara låter det rinna ut i sanden, som med allt annat..

Anyways.

Känns som om jag legat på högvarv hela dagen. Jag har handlat, lagat mat, friserat både Micke, Erika och Leon, varit till återvinningen, åkt med posten. Jag känner mig som en äkta hemmafru. Om jag nu ser det som mitt framtida yrke kan väl diskuteras - jag är nämligen så trött att jag redan ligger nedkrupen i bingen.
Och imorn ska farmor klippas, och pepparkakor ska bakas.
Bara en vecka kvar till jul nu people ;)

GODNATT!


17 december

Hallelujah!
Är det verkligen så att jag fått blogglusten tillbaka? Hoppas, hoppas, hoppas!

Uppe i gryningen redan en timme innan klockan skulle ringa. Skönt att slippa behöva stressa. Tog en långdusch, åt frukost i lugn och ro, och se på tusiken, jag hinner till och med uppdatera bloggen. Idag bär det nämligen av till Svenstavik för ett besök på underbara Arbetsförmedlingen. Yey! Känner på mig att jag kommer få ett jobb så fort jag kliver över tröskeln...
Har förövrigt varit till Svensta tre gånger den här veckan, kanske lika bra att man flyttar dit??


Och nu till något sorgligt.
Min kära, trofasta telefon har gått i graven. Efter Thailandsresan svek den lilla kroppen sig själv. När man inte längre kunde svara i telefonen bestämde jag mig för att det var dags att gå vidare. Tur att mor min precis förlängt sitt Telia-abbonemang, och fick en gratis telefon på köpet. Så goodbye Sony Ericson, and hello Samsung!
Thailand - del 1

Det får helt enkelt bli uppdelat, pga att det är så nedrans mycket bilder...Feta och bleka på Tönnebro.Övernattning på Ibis.Jag och den lille pågen på Arlanda.Förväntansfull.Äntligen framme! Utsikt från mitt och Elle's rum.Sunwing Resort - Kamala Beach.Välkomstdrink första kvällen.Strandsnygg!Röd och härlig <3Badbilder!


Pukfest.
For till Patong.Badade fötterna hos fiskar.Besökte Håkan's Bar.
Dock var Håkan själv inte där, bara en sketen pappfigur.Tuk Tuk.


Björn drack öl."Are you hungryyyyy?"Insmord med Aloe Vera.Fin friss.
Besökte en matmarknad, med diverse delikatesser.MUMS!

Jag återkommer...


16 december

Klockan är tolv, och jag har redan gjort ett dagsvärke. Följde med Felicia på skolan för att göra frisyr till hennes nobelfest. Var på banken, ICA, Tyg & Garn, Dollar och SkiCenter. Nu sitter jag återigen hemma på Thunellvägen ch bävar inför min rastlöshet som jag anar snart kommer infinna sig.


Som jag förfarade blev det ingen uppdatering igår. Men nu ska jag steka mig ett par ägg, och sen sätta mig vid Ellinor's dator som har alla bilder. Och då ni, kommer det bli ett hejdundrandes inlägg =)Bara så ni vet.

Imorgon ska jag ta tummen ur och uppdatera om resan.

Troligtvis..