Göte-la-borg.


Ja, här på bloggen är det lugnt och fridfullt ser jag.
Tänkte ni behövde finna eran inre frid, och inte haka upp er på mitt liv så mycket =)

Hann knappt tillbaka till Uppsala, innan det var att packa väskan igen för att åka ner till Göteborg. Jag och Annicken lämnade Centralstationen runt elvatiden i tisdags. Väl framme i Götet tog det ett tag att hitta till hotellet, men tack vare den smarta uppfinningen kallad Iphone så hamnade vi till slut rätt. Fina Christian mötte upp oss, och vi fick erfara hans ringa kunskaper om staden han bott i sedan 24 år tillbaka. Göteborgshjulet. Sen mat på Hard Rock Café, där han ville briljera med sin franska till en polsk servitris (!). Hängde på Liseberg i nära tolv timmar på onsdagen. Första och enda gången jag spelade på ett chokladhjul, bara för att ge Annicken lite motstånd, så vinner jag den största Ballen. Kan tilläggas att detta var tidigt, så sen fick jag släpa runt på den resten av dagen. När Christian kom runt fem tog han över dock. Han gillade tydligen att imponera på småsmisk med sin balle.

Kvällen. Underbara kvällen.
Mat på Texas stekhus. Sen träffade vi upp Matthias. Drack öl, pratade om den gamla goda tiden, var upp vid Skansen Kronan och tittade ut över Göteborg i nattskrud. Fina, fina stad! 
Skratt, tårar, ånger. Men men, ingen sa att livet skulle vara lätt.. 


Göteborgshjulet.


Läppstiftet.


Annicken spelade på det mesta på Liseberg..


.. men vann ändå ingenting.


Jag var nöjd med min Balle.


Orgie bland gosedjuren.


Och efter orgier kommer öl.


Bästa tatueringen!


Matthias uppe på Skansen Kronan.

Semester.

Blir som väntat inte så mycket uppdatering nu när semesterdagarna spenderas i Rätan. Blev i alla fulla fall tre veckor istället för två, pga lite missar i schema m.m.  Och det tackar man verkligen inte nej till. Märker dock att det börjar ta slut på grejer att göra. Kajkar till förbannelse ska jag be att få tala om. Och nu när min lilla systerson har begett sig ner till mina hemtrakter så kan man inte ens hänga med honom. 

Badade med nytelefonen i helgen också. Skulle åka vattenskoter för första gången i mitt liv. Tre meter från stranden tippade vi, och hela väskan blev blöt. Hade jag varit smart hade jag nog lämnat den på land, men när alkoholen åker in, så åker vettet ut. Trodde i varje fall att Ifönens sista stund var kommen. Men efter lite tork under en lampa, så fungerar den återigen, och är som ny. Lycklig!


Pappan och Empan på invigningen av badet på Rätans Camping.
Ska man hinna med ett frivilligt dopp innan man far kanske?!