Sol, vind och vatten.

Jag trodde jag skulle hosta upp lungorna imorse när jag vakna så det blev två skedar Cocillana - självordinerat. Nu driver jag runt som i ett litet rus skulle man kunna kalla det.
Helt ok känsla.

Förövrigt brutalt varmt i solen just nu.
Sitter och steker på altanen men nu läste jag precis ut boken så måste hitta något annat att sysselsätta mig med. Kanske ska börja med handarbete?!


Royalist - javisst.

Nu har det gamla gänget samlats på Gärsgårds för dop av Estelle Silvia Eva Mary.
Sist man var så här uppklädd var nog när föräldrarna i fråga gifte sig.


Tonight I'm gonna cut it out and restartKlicka på bilden vettja.

Emma Westerlund.

Tänk att Emma beger sig till Cypern nu!!
Så jävla bra hon är som bara åker. Jag älskar henne för det.

Jag vet känslan hon har. En fri själ har en rastlöshet i kroppen som inte kan hållas under kontroll. För länge på ett ställe kväver. Vi ska låta oss själva flyga fritt och sen se vart vi hamnar. Om det så är på ett sofflock eller på ett berg i Himalaya spelar egentligen ingen roll. Vi ska kunna se tillbaka på vårt liv och inte ångra någonting vi gjorde. Eller viktigast, det vi inte gjorde.

För att citera en gammal karaokedänga;
Let your spririt fly. Yeah!


Kommer dock sakna min partner-in-crime 

Home, sweet home!

Jag har en undran. 
Är det så att jag måste be om ursäkt för att jag är hemmakär? 

Jag gillar att vara hemma. Jag gillar att sova hemma. Jag gillar att veta vad jag kommer vakna upp till. Vi har väl alla varit med om att man vaknat på något ställe och måste ligga och tänka i flera minuter innan man kommer på vart man hamnat. Gårdagens kläder. Gårdagens smink. (Pratar inte endast om bortamatcher). Värst är det när det inte är gångavstånd och en hemresa ligger i att någon ska ha lust att köra hem. Det är fasiken inte en känsla jag gillar..

Som idag. 
Jag blev lovad en kortvisit i Östersund. Kolla in Springmeet. Inge länge förstås sas det, det regnade ju. På mitt egna initiativ, en snäll syster och vän så sitter jag nu hemma i Rätan i min säng. Ett massa åkande runtomkring i staden är inte något som tilltalar mig. Ännu mindre att sicksacka mellan olika garage och lyssna på bilsnack. Då kan inte ens ett gott sällskap hålla mitt humör uppe.
Då jag har ytterst svårt att dölja missnöje nu för tiden fann jag det helt enkelt enklast att försöka ta mig hem för egen maskin. Vem vill vara en partypooper liksom?!
Tänk jag är så glad att jag åkte hem. Chauffören hade nämligen helt plötsligt knäckt en öl på en parkering och vips blev det övernattning för hela bunten. Så kan det vara.

Jag trivs bäst när jag får vakna upp i mitt flickrum på Thunells. 
Jag gillar att åka omkring i småbyarna på kvällen och titta efter björn. Jag gillar att gå omkring i slappkläder en hel dag. Och mest av allt är jag stolt över mig själv för att jag vågar erkänna det!
Tänk så många gånger man vänt kappan efter vinden för det känns som den rätta saken att göra. Men varsågod, kalla mig tråkig. Kalla mig sur. Det rör mig inte ryggen egentligen. För jag vet själv att jag är awesome.

Jag är hellre den jag är och visar mitt humör för världen. Visar när jag är arg, trött, grinig.
Men jag älskar också att vara glad. Jag älskar att skratta. Och känslan att få folk att skratta är bättre än det mesta. Jag är hellre smart och rolig än snygg och korkad.

This is me. Take it or leave it.Part of the beauty.

Här händer det inte mycket ser ju jag. 

Mycket har hänt. Jag har jobbat som besatt. Det har varit Afterski 1000, Forum och igår var det Pubquiz som resulterade i min första vinst (kan skylla på att jag bara varit med en gång innan). Men med en blandning på mor, far, Kajsa och jag så kunde vi med ett leende på läpparna ta emot vinsten.

Kom hem yr och illamående.
Tänk vad för lite sömn och för lite mat kan göra. Och så några öl på det. Inte ok.

Går omkring och blir lite småförälskad också. 
Vilket inte är bra, för det kommer inte sluta bra. Det är bara en sådan känsla jag har i magen. Men hur kan man låta bli att falla när det är så fint?!

Hejrå.


Livet är rätt bra ändå.