Spöken och poltergeist

Tur att jag såg en video med spöken på Youtube igår.
En liten unge som stog i ett mörkt rum. Nu får ni väl säga att det inte är sant och blablabla, men hade ni varit med hade ni också blivit rädd. Jag hatar barn i sådana här sammanhang! I hopp om att försöka glömma det terribla misstaget jag gjort så flidde jag på Mamma Mia (vem blir inte lycklig av en musikal liksom?). Men jag kunde inte låta bli att snegla mot den något för mörka hallen.
Idag är jag trött!

Mösspåtagningsbal

May 28ht: What a night!

Förfest hos Lajnigum. Det första jag upptäcker när jag kommer in genom dörren är att jag har glömt biljetten hemma. Måste därför snabbt ringa till Ellinor och be henne vända om och hämta upp mig igen. Fick åka tillbaka till lägenheten och sen tillbaka till Linus för att lämna mig igen. Stackarn som inte gillar att köra i stan.
Hinkade några liter vin innan vi begav oss till Wargentin för mösspåtagningsbal. Där hade dom alkomätare, ingen i vårat sällskap klarade sig så vi fick gå hem och sova...

Skämt åsido!
Findrack lite vin, rättare sagt, och hade allmänt trevligt i fina människors lag. Träffade folk när vi entrade skolgården, bla lärare. Jag höll mig på avstånd, ifall dom kanske skulle få för sig att ge mig IG om dom såg att jag var onykter. Fick fyra drinkbiljetter när man kom in, varav en var till en välkomstdrink som jag och Cissi konstaterade att det inte kunde vara mycket alkohol i, då det mest smakade hallonsoda.
Blev placerad vid bord 15. Upptäckte då att jag kanske inte var så påverkad som jag kunde varit, eftersom jag satt tyst som en mus hela middagen, med bara en samhälle-lärare att prata med. Smsade med C som verkade ha fått ett lika hemskt bord hon. Nördarna slår tillbaka! Vi längtade bara tills middagen var över så man skulle få umgås med folk man faktiskt kände. Efter det två glas vinen till middan så kände jag att det började lossna, men fortfarande inte tillräckligt för att jag skulle våga ta kort på mina bordskamrater. Men nära var det..

När äntligen middagen var klar var jag inte sen att kuta kan jag lova.
Lyssnade lite på Ständut Blakk, och dansade. Men klackarna på de förgrömda skorna gjorde att jag var tvungen att gå och sätta mig en gång i minuten. När vi upptäckte att drinkbiljetterna endast utgav ett glas lättöl, kände vi att det var dags att dra vidare. Med andra ord till G3.
En jävla kö var det där kan jag lova. Och bara vita mössor hela raddan.
När man äntligen kommit in började det. Träffade Magnus, Henrik, Therése, Anna, Malin bla. Kändes som att det var reunion. Minglade med diverse folk innan jag träffade på Erik och Andreas.

Eftersom det var bal tänkte jag att jag kunde få unna mig en drink. Efter en jävla väntan i baren, fick man beställa. När betalningen skulle ske funkade dock inte mitt kort. Jag var tvungen att vara "online" eller något liknande som han uttryckte det. Räddaren i nöden kom från min högra sida. En snäll liten man, kanske några år äldre än mig, erbjuder sig nu att betala för min drink om han fick beställa en till. När jag tittar förvånande på han säger han att han skulle fått vänta så länge på att beställa annars, och avslutar med "Grattis till studenten". Gofis'n! Mer sånt pojkar!!

Kom även fram en kille och sa att han var så less på alla dessa vita mössor.
Jasådu? Du såg inte vad jag hade på huvudet eller?


Fyllemat på Istanbul, bestående av strips.
Med värkande fötter grämdes jag över hur jag skulle lyckas ta mig hem. Cissi sa att hennes mamma kunde skjutsa hem mig när hon kom och hämtade henne och Paul. Det var som en änglakör i mina öron! Och det var som en dröm att få komma hem och få ta av sig djävulsskorna. Plattisar på stundenten säger jag bara!

Jag var hemma ca, bambambaaaa, tre! Det är runt den tiden man ska vara hemma om man har bal, om inte senare, men man ska inte vara hemma elva. Det går bara inte!
Fick världens frossa när jag kom hem, så jag somnade med två täcken över mig. Sen har jag legat och haft sendrag i vaderna hela natten. Så imorse när jag skulle kliva upp så kunde jag inte gå på benet. Det var det värsta jag varit med om kan jag säga. Har fortfarande ont, och är inte så stadig på benen än heller.

Bjuder på några bilder.
Antar att jag lägger upp på Facebook senare.Mössorna på, lets gå!


Love is in the air.
Emil lånade Cissi's skor.


Och Cissi lånade Paul's. Paul hade Emil's.

Feel the rain on your skin

Angående detta med duschning.
Det är så jäkla svårt att komma till skott, men så underbart när man väl står där.

O Msn, where are thou?

Vart har min msn tagit vägen?
Jag hittar det inte någonstans på datorn.
Och sen när jag ska installera det igen så står det att det redan finns på datan... Finns det någon som kan hjälpa mig med detta mysterium?

Måndag

Bal imorgon!
Känner mig konstigt nog inte särskilt pepp. Vet inte vad det beror på. Men nu skiter vi i det. Imorn ska jag och Daniel klä upp oss till tänderna, pimpla champagne med dom bästa hos Cissi, och sen ska vi glida till Gamla Teatern i cab. Nu får man bara hoppas på finväder! Vi ska leva la Dolce Vita!

Jag och Rebecka gick och fuskade lite idag efter skolan. Man tycker ju inte att det ska behövas, men är det som det är så är det ;). Åkte iväg med Z för att kolla var Cissi bor så han visste var han skulle hämta oss. Rebecka följde med. Har nu suttit och pratat minnen från Turkland medan Ellinor sydde klart Daniels slips. Hon är så duktig hon min storasyster.

Ikväll blir det nog sänggång rätt tidigt eftersom jag ska upp i ottan nära på.

Bilder

I brist på annat att göra kan jag lägga upp lite bilder =)Det är det ni får nöja er med för tillfället. Nu ska jag tvätta!

Hemma

Jag är hemma igen... tyvärr!
Blandade känslor på planet hem. Tyckte veckan gått för fort, men ändå gick den sakta. Och jag var ledsen att behöva åka, men skönt att komma hem. Nu vill jag mest tillbaka. Jag menar, 14 plusgrader bara? Vad är det för skit?

Ska väl lägga upp bilder och skriva lite mer. Men orkar inte nu!

Farväl!

Japps, det är sant som det sägs.
Nu försvinner jag i en vecka!

earth to mommy

MAMMA, RING MIG SÅ FORT DU SER DET HÄR!

Torsdag

Delade meningar om vilken låt jag ska sjunga på dopet. Trodde det skulle vara gjort efter jag så smart frågat på bloggen, men nu är jag bara ännu mer kluven. Erika vill iofs att jag ska sjunga båda för henne och se vilken som låter bäst. Men det är ju det att jag är så himlarns blyg. Tur då att jag ska sjunga för en jädra massa folk. Ett plus är iofs att det är i kyrkan. Där ekar det ju, kanske låter som i duschen. Där låter allt bra :D

Hade helt glömt bort en uppgift i Religionen som skulle vara klar för 5000 månader sen typ. Och fick reda på idag att om den inte är inlämnad imorn så blir det möjligtvis IG. Kanske dags att lägga på ett kol. Hade redan gjort rätt mycket sen innan, men det var mycket kvar också. Kände bara att jag behövde en liten paus, och då är bloggning ett bra tidsfördriv.

Jag, Martin och Thomas satt på Thörners i två och en halv timme idag. När dom började packa ihop och stänga tänkte vi att det kanske var dags att gå. Martin hade lånat pengar av mig för ett tag sen så han bjöd tillbaka nu. Fick reda på att jag låg på MVG i Rörlig Bild C med. Det trodde jag aldrig eftersom jag inte känt mig lika produktiv den kursen. Men enligt Lasse hade jag börjat synas och ta för mig mer. Det var jätteroligt att höra tycker jag. Och det känns bra att ha fullbordat MVG i alla RB-kurserna. Än så länge bara ett IG på betyget, men vem vet. Det beror på hur det går med religionen.

Men även om jag så måste sitta hela natten så tror jag ingenting kan förstöra mitt humör. För imorn åker vi! Fick reda på att jag skulle bli bjuden på "kvällsfika" hos Madde innan avfärd till flygplatsen. Hennes mamma hade varit så gullig och frågat om jag gillade fetaost och rödlök och grejer. Haha.
Jag har ingen resfeber än. Är nog för att det känns så sjukt overkligt fortfarande. Som att vi inte kommer åka. Men som jag sa till Sofia idag; När jag väl är på flygplatsen kommer jag nog bli sjukt orolig - Har jag med allt? Är det rätt plan vi sitter på? Är alla med? Tog jag på mig trosorna imorse? Ja, ni förstår nog.


Turkland

Åker vi imorn eller vad sa ni tjejer?

Crazy neighbour, episode 43256

M-L, M-L, M-L. Vad ska man säga?
Du är sannerligen one of a kind.

Efter att ha klivit av bussen och med nöd och näppe tagit mig in i trapphuset, så hör jag steg från trappen. Ner kommer M-L, i det lyxigaste mjukisbyxorna, och den finaste stickade tröjan som någonsin skådats. När hon ser mig spricker hon upp i ett leende och säger glatt hej. Trevlig som man är säger jag givetvis hej tillbaka. Hon börjar snubbla över orden men får till slut fram ett; D-d-d-d-du är uppe med tuppan? Sen pillar hon lite på mitt hår, vänder på klacken och går ut.

Onsdag

Åkte hem med tjugo över tolv bussen idag för att kunna komma hem och kolla på Flisan som skulle spela i musikal. Riktigt bra och rolig var den. Hon är så duktig gumman min :)

Nu kollar man på Rent hus hos E&M. Leon är grinig och blir inte nöjd förrän han får mat. Han är en tjockis, precis som sin moster :D. Idag var han med i tidningen också förövrigt, gå gärna in och kolla. Han är med i både ÖP och LT, och har ni inte tidning så finns det på Internet med.

Imorn blir det till att kliva upp tidigt igen för att åka sjubussen till stan. Släpa sig på skolan och ha P&F prov, huvva.

Kan ju iofs trösta mig med att det bara är 2 skoldagar kvar.
Och så ska vi på Rörlig Bild på nån föreläsning av nån betydlig människa. Så då slipper jag fan lite av Badhusparken. Det är fan jag nöjd över alltså :D

Tisdag

Precis efter jag duschat igår så ringde Z och frågade om jag skulle med ut och gå.. Jag är ju inte bangen, så det var bara till att dra upp det blöta håret i en tofs och ge sig iväg. Det jag inte tänkte på för tillfället var att när mitt hårt lufttorkas så har det en tendens till att bli väldigt bångstyrigt. Så luggen flängde och hängde i mina ögon, det var något irriterande. Gick längs med minnesgärdet, blev väl ca 6 km skulle jag tro.

Nu vill jag har eran åsikt, ALLA SOM LÄSER!
Jag vet att dom flesta är kommenterar-rädd, men vafan, kom igen nu! Var anonym om ni prompt inte vill att jag ska veta att ni läser ;)
Undrar bara vilken låt ni tycker passar bäst till ett barndop?
För kärlekens skull eller För att du finns.
(tänk förstås en lugnare version av den sistnämnda)
Gör mig inte besviken nu, så kommentera...

Måndag

Fick uppmaning att uppdatera. Jag uppmanade då tillbaka att denne skulle starta en egen blogg, och hon gör det. Hej lättpåverkad ;)

Sitter och degar framför Färjan. Har varit toanödig en tid, men har inte orkat resa mig.. Så länge som jag har suttit här nu så skulle det inte förvåna mig om jag vuxit fast.

Fick reda på betyget i Psykologi idag, det blev ett starkt VG. Jag tackade och tog emot. Zebbe skjutsade in min resväska så jag skulle slippa släpa den på bussen. Tack min vän! Så nu har jag röjt lite, packat ur onödigt och packat i nödvändigt. Är fortfarande inte klar. Måste ha handbagage också, vet inte vilken väska jag ska använda till det än. Tänk att det bara är 4 dagar kvar. Eller egentligen är det ju bara 3 kvar, eftersom denna dag snart är slut. Känns helt crazy, som att vi inte ska åka... Men det ska vi, och kul ska det bli! Bada, sola och dricka drinkar vid poolen. Låter underbart, och kommer förhoppningsvis bli det också. Måste verkligen prioritera vad jag ska stoppa ner i väskan, det får ej övergå 20 kilo. Enligt Madde kommer inte det vara nåt problem.. Får hoppas det då, men jag har ju en tendens till att packa ner mycket jag inte kommer använda och överflöd.

Kanske åker hem en snabbis på Onsdag. Skulle ju vilja se Flisans musikal, och så måste jag hitta en väska med. Drygt att åka buss dock. Imorse hade jag världens nackvärk efter bussturen in till Ösund. Kan bero på att jag var en gamnacke som satt och sov med huvudet i knäet praktiskt taget. Det var inte dåligt people.

Nu måste jag verkligen på toa.

Och Elle, laddaren var i stan ;)


Torsdag

Gick upp klockan sex för att pallra mig till skolan och ha labb på naturkunskapen. Kollade på stjärnmossa, rödlök, och min egen kind i mikroskop. Intressant... Världens håltimme väntade efter det. Jag och Madde fick då åka en sväng med Maria som nyss tagit körkort. Vi var på Raggarn och köpte glass, sen var vi på IXO House och Lillänge en sväng. Riktigt trevligt med flickorna.
Efter Rörlig Bilden var jag, Martin, Thomas, Henke och Lasse kvar på skolan och hade filmklubb. Eyes Wide Shut såg vi, helt okej film. Jag vet att Linn skulle gilla den iallafall, det var nämligen obeskrivligt mycket naket. Lite awkward att kolla på med en lärare möjligen. Var inte hemma förrän närmare halv nio. Då badade jag en sväng med tända ljus.
Nu har jag röjt lite i lägenheten och torkat hyllor och andra ytor. Imorn blir det partaj. 90-tals tema på O'learys imorn. Dom kunde inte komma på nåt bättre tema tydligen. Jag menar, vem vill gå på krogen i hängselbyxor? Det är typ det enda jag kommer ihåg att jag hade på mig på 90-talet. Förutom magtröjorna, men sådana har jag inte kroppen till längre :P

Så nu efter en lång dag ska jag äntligen få lägga mig i min underbara säng, placera huvudet på kudden, och slumra in i den djupaste sömn jag någonsin upplevt (förhoppningsvis).

Eftersom det inte går att kommentera på
Cissi's blogg så skriver jag det här istället. Umeå var wunderbar gumman. Det gör vi om snart. Love you<3Gårdagen

Några av Ellinor's uttalanden igår:

- Ska du komma över på Polly med dopp?
- Jag vill också ligga!

Sexuellt frustrerad någon?

Tsatsiki 1&2

Ellinoret har kommit in till mig i staden. Då var det extra skönt att jag inte hade några läxor tills imorn.. Vi har gottat oss i diverse nyttigheter (!) faktiskt. Vi har kollat på Tsatsiki 1, nu är vi inne på 2an. Krister Henriksson är en riktig snygging!

So long!

Måndag

Tog en lur när jag kommit hem från skolan. Jag vet att jag egentligen inte borde, men jag kunde inte hjälpa't. Webbdesign-läraren hade inte med sig sin jädrans dator så nu kunde jag inte lägga upp hemsidan iallafall. Sorry...

Måste ju bara berätta om lille Leons upptåg igår. Det lilla livet hade sovit i min famn i ca en och en halv timme. När han vaknat opp skulle jag sätta på han pyjamas och byta blöja. Efter det var gjort så sätter jag mig i soffan med han igen, och vad gör han, om inte kaskadspyr över hela min arm från axel till hand, över mina byxor, och över hela sig själv. Var ju bara till att byta på han igen då.
Nu har han börjat svarsle också. Mest när man räcker ut tungan, men igår kräktes han bara när vi försökte oss på det. Då sjöng jag och Elle "Baby got back" istället. Då flinade han till lite ;)
Det är så roligt nu när han börjar hänga med lite mer.

Nu måste jag börja med Religionen. Och så har jag Historia.

Fear of the unknown

Rasmus (Ellinor's katt) går in på hennes rum.

El: Men ta ut han!!!!!
Em: Men vad gör det om han är här inne?
El: Han kommer äta upp mig.

Notera att det är hennes egen katt.

Söndag

Arbetet blev klart vid tre, halv fyra någon gång. Efter det har jag hunnit med att äta, tvätta och ta en tuppis. Det ända negativa med söndagar måste ju vara att det är måndag dagen efter.

Har börjat packa nu. Har bestämt att jag ska ha resväskan i Rätan, och då måste jag börja nu lite smått, eftersom jag åker till stan imorn och inte kommer hem förrän antingen fredag eller lördag. Och sen måste jag ta med den in. Så där har ni förklaringen för det om det var någon som undra =P

Halvkollar lite på Gossip Girl, har aldrig sett det förut, men det nalkas ju party. Och det är alltid skoj..

Psykologi

Psykologi på en söndag? Ja, det är sånt man får ta när man skjuter upp arbeten. Ska lägga på ett kol så jag får klart arbetet en rätt anständig tid så jag slipper sitta hela dagen. Men ska jag skriva blogg så tvivlar jag inte på att jag får sitta till morgonkvisten imorn.

Elle har sytt in min klänning. Så nu är den fit for fight och redo för resväskan.
12 dagar kvar!

Nä, nu måste jag jobba...

I målartagen

Målar hemma hos E&M, men tog en paus när lillen började skrika efter mat. Idag är det fotboll i Hogdal, och så är det Greasekväll på JRS. Beror på när vi ska åka in till stan om jag hinner fotbollen.. Hoppas!

Dum Dummre

Jag ångrar någonting ytterst mycket nu an jag lova. Cissi, you know what i am talking about, Och Pärra förstörde min tuta, nu är han skyldig mig 40 spänn,,,,,,,,,