Torka dig med det här Linn!

Nu ska jag kissa, byta propp, och sen blir det nattning.

Skulle behöva lite Zon till mina axlar.
Om du vet var du har ont, varför behandla hela kroppen?

Måndag

Kroppen är slut efter dagen. Var ensam med Kjell och Rasmus i två och en halv timme. Kjell är inne i en fas där han skriker så fort han inte får som han vill. Rasmus grinade bara för att Inga inte var hemma. Leksakerna låg överallt och köksbordet var en enda stor röra. Och mitt i allt kaos sitter jag på golvet och sjunger julsånger... Vi har alla våra sätt att ta oss igenom vardagen. Duschade nu ikväll och strålarna gjorde ont. Ser verkligen fram emot helkroppsmassage när mongisarna kommer. 10 dagar kvar!

Helgen var ju hur rolig som helst.
Fick åka ända upp till nordligaste delen av Tyskland. Var ju jäkligt sugen på att ta färjan till Göteborg som bara stod där och såg lockande ut. Sjukt konstigt kändes det när jag helt plötsligt var så nära Sverige. Stog bakom två damer i rulltrappan som var så nöjd över att dom kunde prata svenska, för "ingen förstod dom". Jag skrattade då tyst och lyssnade extra noga bara för att..
Var på akvarium, djurpark, handla julklappar, var på julmarknad. Synd på det regniga vädret dock, såg ut som en dränkt katt mestadelens av helgen.

Lägger väl in bilder på fejan när det lider.
Men just nu kändes kameran så långt borta...


Bjuder på den här istället.
Kan ni tro att jag faktiskt gick ut sådär?


N'abend

Och priset går till Kenza. Som på tre dagar, har lyckats med 32 inlägg. Nu ska jag ge mig i kast med 275 stycken för övrigt.

Och juste, jag är hemma nu =)

Goodnight!

Förresten, 197 olästa inlägg pa Bloglovin'.
Tror jag sparar det tills imorn...

Lördag i Kiel

Hoppar bara in en sväng och säger hej.
Jag lever, och jag har haft en ytterst trevlig helg.
Här i norr är det dock kallt, och idag har jag haft langkalsonger pa mig. Det var skönt, men jag frös ända. Haha. Imorgon bär det av hemat..

Nu är det faktiskt mindre än tva veckor tills dom kommer.
Jippiyey!

Hare fint, hej!

Hej på ett tag

Min dag börjar gå mot sitt slut. Eftersom jag inte tar mig med datorn till Kiel, så kommer ni inte höra av mig i helgen. Men jag tror ni kommer klara er bra ändå =)

Nu ska jag kolla lite på Criminal Minds innan jag sussar.

Ha en jättebra helg.
Tänker på er där hemma mycket nu i juletider ska ni veta <3

Onsdag

Så, nu har även jag tagit röven ur sängen. Eller, det var kanske en timme sen, men har haft viktiga saker för mig. Nu på förmiddagen ska jag packa, ladda in lite mer låtar på mp3n, tvätta och vika tvätt, duscha bla. Lika bra att ha det mesta gjort nu på morgonen eftersom på eftermiddagen finns det inte tid, och jag vill lägga mig tidigt ikväll.

Ha en bra dag =)

Tisdag

Har inte känt mig jättepigg på att blogga så jag har helt enkelt låtit bli, istället för att sitta och försöka pressa ut tomma och tråkiga ord.

Tyska både igår och idag. Börjar faktiskt tycka att det är riktigt kul. Är nog för att jag börjar komma in så pass mycket i språket, att jag verkligen känner att jag förstår.. Bra gjort av mig! Oma och Opa har varit här i två dagar. Nästa vecka far dom till Inga's syster, som bor i Florida. Där ska dom spendera julen, och kommer hem om tre månader. Dom var så gulliga och gav mig en slant och sa att jag skulle köpa en julklapp till mig själv =)

Och på torsdag bär det av till Kiel. För att kunna vara framme till lunch så bär det av klockan fyra på morgonen. Yes, jag som har problem med att komma upp klockan åtta... Men jag har laddat för bilresan. Nya lurar, nya låtar, och fräscha batterier till mp3n. Me like! Ska bli kul att se en annan del av Tyskland. Och det är även denna helg som alla julmarknader börjar. Så då ska vi strosa runt på dom också. Kameran får hänga med.


Vill ha långt hår!!!
Försöker ju spara ut,
men håret som annars växer som ogräs,
har nu bestämt sig för att knappt växa någonting alls. Snålt!

Baby <3

Linn gav mig ett bryskt uppvaknande när hon påpekade att jag redan hade en man. Jag tror vi går igenom en ettårs-kris eller någonting eftersom jag ser åt andra..

Men han kommer vara min förevigt såklart!


YOU are the one that i want.


Önskelista

Glöm det där med att köpa kläder.
Jag har kommit på den ultimate julklappen.
Presentkort på H&M förstås!!!
(se till att det gäller i Tyskland bara =))

Söndag

Åh, du ljuva söndag.
Finns det så mycket mer att göra än att bara njuta över en dag där man förväntas göra absolut ingenting? Jag menar, det heter vilodag av en anledning. Men jag tvättar såklart. Inte så bra väder, men det kanske blir en liten prommis ändå senare. Måste även duscha. Håret är inte som det ska, Erika vet vad jag pratar om.

Igår var en intressant dag kan jag säga.
Rasmus var bjuden på kalas på en inomhuslekplats, ett Djungelhus. Jag och Kjell följde med, och lekte lite avsides eftersom Rasmus hade fullt upp med sitt. När Kjell blev sömnig var det inte lätt att få honom att somna kan jag lova. Vem vill sova när det finns så mycket roligt att göra liksom?! Blev där i fyra och en halv timme innan det var dags att bege sig hemåt. Ångrade dock att jag inte tog med mig kameran, för det var helt craaazy. Var sugen på att hoppa runt och klättra själv, men eftersom jag hade Kjell så gick det inte. Men nu förstår jag varför Boda Borg finns iallafall. En lekplats för vuxna.

Var även några barn som lekte "Alla bollar på tjockisen", där dom stod och bombade en stackars nubbis i bollhavet.

Over and out!

You're the one that i want

Jag vet iallafall vem jag ska gifta mig med när jag blir stor.


Fredag

Emelie tänder en brasa, och myser ner sig under täcket för att titta på Ghost Whisperer 20.15. Blev nog lite för sent för henne eftersom hon råkade somna. Vaknade för en stund sen av att Inga kom och knackade på. Imorgon blir det uppstigning klockan halv sju, eftersom Christian far till Trochtelfingen, och Inga behöver hjälp med vilddjuren. Tur att det blir en tidig kväll ikväll då =)

Har ju helt glömt bort att berätta om myskvällen jag och Inga hade igår. Twilight, jordnötsringar (fast krokar), och öl (peåå en toooosda). Efter satt vi och hade en lång disskusion där jag försökte tvinga ur henne vad som hände i resten av serien, eftersom hon redan läst böckerna. Fick fan inte reda på ett jota. Snåljåp är vad hon är!

Tur att man har Rebecka, som mer än gärna avslöjar vad hon ska ge mig i julklapp x)


Snabbis #2

Blev inte en sån lång promenad, men var tvungen ner till affären och handla tandkräm, och hårspray och sån tråkig skit. Och så kommer jag på när jag är halvvägs hem igen att jag glömde köpa duschtvål. Yey me! Ingen tid att vända.

Nu ska jag kissa, gadda borstarna, och sen bär det av mot Eppingen.
Ha en bra dag vafan!

Puss!

En snabbis

Har kommit hem efter städningen. Känner att blåsor är nära på händerna, men vad gör man inte för lite cashupfront! Nu ska jag fixa mig snabbt, och sen dra på en prommis innan Inga kommer.

Hej!

Så ser vi ut idag




Torsdag

Sådär. Då har man varit uppe ett tag och städat rummet. Känns skönt att ha allt äckel utstädat, och mattan är ju en dammagnet så det bara skriker om det. Tog minst en kvart för mig att kämpa med den. Nu är det bara lite småsaker kvar, men fixar nog det imorgon. Då ska jag också på byn och städa.. Idag har jag dammsugit upp ett x antal spindlar. Och en sprutade jag tillochmed ihjäl med rengöringsmedel. Den får skylla sig själv som kryper på toalocket.

Dreamgirls igår var så klart underbar. Även med det tyska språket. Tur att dom inte dubbar låtarna iallafall =). Så nu har jag haft soundtracket på medans jag städat. Inga, som jobbar på övervåningen, är nog lite halvrädd för mig nu skulle jag tro. Så som jag gormar och ylar med i låtarna.


Skriver med min söta mamma på msn.
21 dagar kvar! Gääälet!


Snart möts dom igen ;)





Update:
Inga kom ner nyss och sa "tack för sången".
Lite underhållning på förmiddagen är ju aldrig fel tyckte jag x)

One night only

Nu ska jag riktigt mysa upp mig till en av mina favorit-musikaler =)


Onsdag

Idag är en dag där ingenting blir bra. Sminket fastnar inte. Kläderna passar inte. Håret bara hänger. Jag känner mig allmänt tung, och kutar helst förbi spegeln. Blä!

Och till råga på allt så får jag panik när telefonen ringer, och det är någon som måste prata tyska på snabbspolning så jag inte fattar ett jota..


Ser ni hur missnöjd jag är?


Ser dock fram emot Dreamgirls ikväll <3

Tisdag

36 minuter tog det för mig att läsa igenom 60 blogginlägg. Yey på mig! Idag har jag köpt årets första julklapp. Väldigt nöjd, och jag tror personen som kommer få den också kommer bli glad. Hoppas iallafall =)

Redan trött efter en påfrestande dag. Somnade inte förrän ett igår, och då är man bra slö på tyskan kan jag lova. Alltid runt tio börjar magen kurra och ögonen stängas.. Jobbig tid att ta sig igenom. Men vad tror ni? Ska vi köra en tidig kväll ikväll? Har iofs nya avsnitt av OTH och GG att kolla på. Börjar väl, och sen får vi se hur långt jag tar mig.

Ha en bra tisdagskväll.
Snart är det jul =)


Stammis

Igår när jag åt lunch på mitt vanliga ställe i Eppingen frågade en av servitriserna om jag jobbade i närheten. Och idag när jag kom in igen så rabblade en annan servitris upp min beställning innan jag ens kommit fram till disken. Ja, jag är där ofta. Och förlåt att jag är förutsägbar, men dom ska fan inte klaga så mycket pengar som jag lägger på dom...

I give up

Reklam ännu en gång.
Jag tror nästan jag ger upp. Jag har ju faktiskt sett filmen ett antal gånger förut, och vill inte vara för trött imorn på tyskan. Känns som att jag har varit på väg att somna i skolbänken alltför många gånger...

Godnatt!


The Shining, german style

23.00!
Nu ska jag kolla skiten ur filmen!


Önskelista

Punkt nummer fyra;

Såklart en massa kläder.
Men se till att få till rätt storlekar..
(tänk på att jag är en nubbis med andra ord)

Mitt sanna jag


Filmen börjar elva, okej?
Jag har tid att döda...


Måndag

Vid åtta igår sov jag som en liten baby. Vaknade dock vid halv två, och vaknade sedan varje timme tills klockan ringde. Drygt som fan, men det är så gott som rutin mina nätter nu verkar det som.

Faktiskt ganska rolig tyskalektion idag, överraskande.
Pratade med mamsen på rasten, och det var sannerligen trevligt. Dock blir det ingen julhandel i helgen. Christian ska till Trochtelfingen, så jag måste vara hemma med Inga och barnen. Har dock kollat in en julklapp i Eppingen, och en här i Elsenz. Så en bit på väg är jag iallafall =)
Och om två veckor far vi till Kiel, där Christian's föräldrar bor. Gå på julmarknaderna, och kommer troligtvis handla klappar där med. Och sen har jag en helg till innan familjen kommer, så det hinns =)

Nu har Christian fått igång min tjocktv här nere på rummet, så ikväll ska jag kolla på tyskdubbad The Shining. Lovely =D


Idag känner jag mig söt =)


Söndag

Vet ni vad jag ska göra nu?
Jag ska lägga mig.
Godnatt =)

Robert Enke

Som ni nog redan vet så tog den tyska landslagsmålvakten livet av sig i veckan. Det har senare stått i media att han led av en djup depression, och att han hade lurat alla till att tro att han var bättre. För tre år sen förlorade han sin dotter pga ett hjärtfel. I år adopterade han och hans fru en flicka. Anledningen till att han döljde sin depression var för att han var rädd att mista sitt barn, och även sitt jobb.

När jag och Inga först diskuterade det här var vi både överens om att det var otroligt själviskt av honom att ta livet av sig. Självklart måste det göra ont att mista ett barn. Men när han då vet den känslan, ska han orsaka samma smärta igen för sin fru och dotter genom att ta livet av sig? Och alla människor som räknar med honom, inte bara hans familj och vänner. Utan här pratar vi om en känd person, en som har ett helt land bakom sig.

Senare när vi fick reda på att han faktiskt led av en djup depression, och att år av behandling inte hjälpt, blev jag helt plötsligt inte lika säker på vad jag kände längre. Kändes det helt plötsligt mer acceptabelt att han tog livet av sig? Hans fru sa i en intervju "Jag trodde att med våran kärlek skulle klara oss igenom detta, men det gjorde vi inte". Jag lider med hans familj, och Tyskland är i sorg.

Kändisskap gör dig inte lycklig.
Pengar gör dig inte lycklig.
Se till att omringa dig med människor du älskar, och som älskar dig. Skulle det ofattbara ske, och något skulle hända med någon av dessa, så måste man komma ihåg att det är inte slutet av världen. Kämpa för dom som finns kvar.
Och känns det som att du ska drunkna. Kom ihåg, du kan simma!


Jag älskar er!



Lördag

Slö dag antar jag.
Tog en promenad nu på kvällningen. I regnet... Var blöt rätt igenom när jag kom hem, kanske inte världens bästa idé eftersom kroppen inte är riktigt frisk än. Men jag bara älskar regnet mot asfalten, och bara gå sakta i mörkret och tänka. Passade även på att ringa hem, och fick prata med min älskade pappa. Vi pratade julklappar, tyskaspråket, väder, han gav mig vägbeskrivningar genom Elsenz (xd). Haha, han är för go. Tog en varmdusch när jag kom hem, och nu sitter jag här. Trots powernapen i eftermiddags är jag trött, så det blir nog en tidig kväll framför en film.

Vad har ni för er en kväll som denna?

Alla sitter väl bänkad framför finalen i Körslaget =P

Syskonkärlek

En vanlig fredagskväll antar jag?


Önskelista

Vad vore julen om man inte önskade sig någonting dyrt,
som man egentligen vet att man inte kommer få?


Punkt nummer tre;

En I-pod.
Jag har alltid sagt att min mp3 duger fint, och det har den gjort. Men efter att ha pillat lite på Inga's i-pod har jag insett att jag hellre har en sån ;P

Life is just a bowl of cherries

Förlåt för den dåliga uppdateringen, men igår var jag så slö så jag somnade vid halv tio, och sen sov tolv timmar ca. Skönt! Inga's föräldrar har kommit och ikväll har vi varit på Laterne-vandring på Kindernest i Eppingen. Mysig stämning att se alla barn gå omkring med lyktor (tillochmed jag fick en).

Har stort börjat fundera på julklappar, och jag är nästan säker på vad jag ska köpa till nästan alla. Hehe. Det enda som behövs nu är lite cash, men det kommer förhoppningsvis så småningom det med =). Annars blir det till att skaffa sig ett par guldbyxor tror jag bestämt.




Namnsdag

Grattis till mig på namnsdagen!... om jag hade varit en kille.
No offense mamma och pappa, men jag är jävligt glad att jag blev en tjej =D




Bacon till middag

Vad vore livet om man inte gick händelser i förväg lite?
Var iväg till en jourläkare nu på kvällen, och det visade sig vara streptokocker jag hade. Hon sa inte att jag inte hade Svinis, men hon verkade inte särskilt orolig. Nu äter jag pencillin, och ska undvika närkontakt med barnen pga smittorisken. Men det är klart att jag basunerar ut på en gång att jag har svinet (även om det kanske inte är säkert)! Jag har ju faktiskt en skyldighet att underhålla er där hemma =)



Som med den här bilden tillexempel.
Vem underhåller den inte =)

Wannabe me

Alltså, nu blir jag fan arg!
Att folk ens kan bete sig så här...




Den här bruden var på blogg.se's framsida idag.
Hade dom kanske glömt att jag
redan testat den?
Och behöver jag ens nämna hennes namn? Copycat #1!

Inte likadan bild i mitt inlägg, men detta kort tog jag i samma veva.

 

Vad är det för fel på människan?
Och varför hamnade inte jag på blogg.se framsidan?
Jag åt den fan tillochmed!!!!
Det är en fråga ni kan grubbla över ikväll tycker jag.
Godnatt från en grinig Emelie(na?)

Tisdag

Vet inte riktigt hur jag ska beskriva denna dag. Kanske med ordet... konstig. För det första blev jag otroligt sur när klockan ringde. Kände redan då att jag var på dåligt humör. Snooza så jag var tvungen att göra mig iordning på en kvart. 4 timmar konstant tyskapratande är inte att rekommendera tillsammans med huvudvärk. Och all energi som går åt av att verkligen lyssna och förstå. Vi glömde Kjell's napp på Kindernest så han skrek konstant hem till Elsenz.

Där gick dock dagen sedan till det bättre. Jag käkade piller. Lasse och jag gick ner på mitt rum och han ville bygga tågbanor, jag la mig ner en stund eftersom det var okej med honom.. Efter det kändes det mycket bättre. Och nu på kvällen har jag och Inga varit ute och sprungit. Så jäkla härligt. Eftersom det är mörkt som i graven ute, så sprang vi genom Elsenz istället för våra mörka skogsvägar. Som jag sa, roligt att se Elsenz till fots. Och alltid skönt att prata av sig lite =)

Nu är jag nyduschad. Och nya avsnitt av Desperate, OTH och Gossip Girl väntar på mig. Bättre kan nog kvällen inte bli =D


Bild från när vi lekte idag.
Lasse's kommentar till att han var naken;
Jag har en penis..


Då var det lilla problemet löst

Jag dödade en spindel i mitt badrum. Kastade den i toaletten. Och sen bajsade jag på den. Det är så dom jävlarna ska tas!


Inte den ängel jag ser ut att vara kanske ;)
Godnatt =D


It sounds like a whisper

Förlåt, men jag är så jävla lat. Jag orkar fan inte blogga. Orkar inte skriva om helgen heller, men jag kan säga att jag hade oväntat jävla kul på HeavyMetal-konserten. Folk är fan helt gälna x)

Idag satt jag och sjöng "Talking about a revolution" för Kjell. Han skratta som fan när jag sjöng runrunrunrunrunrun-delen =P


Remenissing

Efter att få höra hur UNDERBART Forum var, så bestämde jag mig för att bli lite nostalgisk och kolla igenom bilder och filmer från Vårforum. Mitt första förum, men förhoppningsvis inte sista =)


Vi hade allt kul måste jag säga!
Obligatoriska korvan efteråt såklart <3

Grattis pappa

FARS DAG!
Får en att sakna hemma lite extra.


Trubbel i paradiset

Hur klär man sig för att ena stunden hälsa på en småbarnsfamilj och försöka göra så bra intryck som möjligt, och andra stunden åka på hårdrockskonsert?
Att vara eller att icke vara, DET är frågan!

Harmagedon är nära

Den här jäkla filmen 2012, som handlar om jordens undergång, har satt griller i huvudet på mig. Inatt drömde jag att det hände mig. Lite svårt att förklara hur den var, men den innehöll eld, regnande istappar, och en försvunnen mamma. Huvva, det var inte roligt kan jag säga.

Nu ska jag ta en varm dusch, för jag fryser...



Jag kör fullt ut på den här 80-talsgrejen. Snetoffs och allt.
Yumyumyum!


Fredag

Imorse klev jag upp kvart över sju och drog på mig kutardressen. Åtta begav jag och Inga oss ut och sprang. Gött! Hem för en snabbdusch, och sen iväg på nya jobbet. Gick riktigt bra tycker jag. Trevlig kvinna det där. Ska tillbaka nästa torsdag, och då blir det till att köra solo. Inga och de två äldsta åkte på biblioteket, så då tog jag och Kjell en promenad bland vinrankorna.

Ikväll ska jag på party... på riktigt.
Biljetter är köpta, och skjuts är fixad. Och förhoppningsvis är det ingen som är trött idag. Imorn ska vi till den svenska familjen i Eppingen. Och sen på kvällen ska jag på hårdrockskonsert. Haha, jag som verkligen älskar den musiken ;)


Ich Po Pich und Kjell Po Pell.

Goddag

Glömde helt berätta om den trevliga upplevelsen jag och Inga hade tillsammans igår. Vi bestämde oss för att åka till Eppingens "videotek" och kolla lite filmer som hon rekommenderade, och som jag rekommenderade. "Det är ingång runt hörnet" säger Inga när vi närmar oss byggnaden. Vi går runt, och går in genom den tunga dörren. Låt oss säga att vi blev lite förvånade när det endast var "dirty-movies". Vem har såna direkt vid ingången liksom?
Det visade sig dock att ingången runt hörnet var till just sådana filmer. Och den vanliga ingången var där vi först tänkte försöka.. En rätt konstig upplevelse att ha med sin "mamma". Haha, men roligt var det. Och den lilla (tjocka) mannen som stod där inne och nogrannt valde ut nya hyrfilmer, måste ha blivit måttligt förvånad när vi två kom in.


Ska nog ta en liten promenad. Har sjuk träningsvärk i rumpen och låren sen dom där övningarna jag gjorde igår. Love it! =D

Ha en bra dag =)


Spindeldilemma

Gaaaah, upptäckte en monsterspindel i mitt rum.
They are back to get me!!!


Vet att dom ser små ut på bilderna,
men dom är stora. Och sjuuukt äckliga.



Vad tror ni jag gjorde?

Alternativ 1.
Jag kutar och slänger mig i sängen. Och vågar sen inte röra mig på resten av kvällen i skräck att den ska se mig, och sen äta upp mig.

Alternativ 2.
Jag springer gråtandes upp till Christian och ber han döda den.

Alternativ 3.
Jag dödar den själv. Med en IKEA-katalog.




Jag är snäll idag, så ni kan få en ledtråd....


Regn imorn som det verkar....

Onsdag

Inte så mycket som har hänt idag faktiskt. Jag och Inga var ute och sprang imorse. Mycket roligare än att springa själv! Hämta barnen. Rasmus och Kjell sov. Jag och Lasse kollade på Nalle Puh på mitt rum. Inga gick på prommis med dom äldsta och jag var hemma med Kjell. Abendbrot, och nu rummet.
Sehr, sehr interessant!

Känner mig lite halvsliten idag. Inte som igår då jag höll på att flyga ur taket. Har börjat hosta igen också, men mår annars bra. Läste om någon som hade lite hosta på jobbet, och fyra dagar senare dog han i Svinis. Hjälp! Skulle hata om det hände med mig...


Ska nog göra lite hemmagymnastik nu. Inte dansen faktiskt, känner mig inte fullt så entusiastisk för tillfället. Istället blir det några hederliga situps och nerfall. Tummen upp! Drar nog på någon pumpmusik så jag vaknar till.

Ha en trevlig kväll allihopa.
Och mamma, jag vill prata med dig om lite diverse saker.
Get back to me ;)


Träningstips ala Emelie

Tycker du att det är tråkigt att träna?
Har svårt att ta dig ut, även om det bara är på en promenad?
Grämer dig över några situps som slutar med att du inte gör dom ändå?


Jag har lösningen!

Dra på lite skön musik, och go nuts! Dansa, hoppa, vifta, och sjung med. SLÄPP LOSS helt enkelt. Sjukt kul, och man märker inte ens att man svettas som ett anus.

80-talet var verkligen dansens era.
Några låttips:

She's a maniac - Hall & Oates
What a feeling - Irene Cara
Fame - Irene Cara

och min personliga favorit,
Girls just wanna have fun - Cindy Lauper ;)


Den här videon är egentligen alldels för pinsam för att ladda upp.
Men what the hell! Jag bjuder på mig själv, och mina snygga moves =D


Tisdag

Tusan vilken bra dag det har varit.
Jag var skittrött på tyskan, höll på att somna när han babblade på om bank-konton, -nummer, räkningar och yattayattayatta. Jag slavade på med ett svärd till Lasse som han tillslut inte ville ha för att det var lite "vingligt". Jag var ensam med Kjell och han ville inte sluta gråta.
Men ändå sitter jag här nu, och ser tillbaka på dagen och ler. Det handlar helt enkelt om inställning. Små ord kan också göra en hel dag. Så här sitter jag med min överskottsenergi. Funderar på att lägga upp en video snart. Men det kommer kräva oerhört mycket av mig. Väldigt personligt!!

Idag fick Lasse och Rasmus nya bilstolar som ska vara i den nya bilen. När kvällsvisningen av Michel (Emil i Lönneberga) satte igång, så hade dom sina alldeles egna biostolar:




Jag, Inga och Kjell satt och skrattade gott åt det i köket.
Christian vettetusan vart han var. Lura väl i hallen som vanligt eller nåt..


Måndag

Ja, hur ska man beskriva dagen? Hektiskt kanske?!
Tyskakurs på morgonen. Satt mellan Skitturken och Ankobobba, och ingen av dom verkade få nog av att titta på mina papper vad jag skrev. Men jag lät dom, jag tar det som en komplimang. Vart ett jävla hitochdit när jag skulle försöka få mig lite lunch. Men det ordnade sig det också, och jag uppskattar trevliga och snälla människor!
Inga kom och hämtade oss med nybilen som har kommit nu. Är man van med bussen är det en aning trångt, men det ska gå det där med. Åkte till MediaMarkt i Sinsheim, så det blev som en liten premiärtur =)

Helt galet hemma senare. Lasse och Rasmus kutade omkring som om dom hade eld i baken. Och Kjell var så trött att han inte ens kunde somna, utan bara skrek. Jag tror ingen var gladare än mig och Inga när det var dags för middag. Men det var inte bättre där kan jag lova. När Christian kom hem var barnen som små änglar, och han kunde inte tro att dom varit monster hela eftermiddagen..

Skulle ju egentligen hälsa på svenska familjen imorn, men hon ringde idag och sa att hon hade fullt upp, så det blev inget den här gången heller. Vet inte om Inga gjorde några nya planer med henne. Det lär väl visa sig..


Nu ska jag lägga mig.
Tidig morgon imorgon igen.
Så godnatt kära läsare. Lämna gärna ett avtryck i kommentarerna.
Puss!


Har börjat med örhängen igen.
För en mer sofistikerad look. Haha ;)

Julklappstänk...

Som sagt, blev en ytterst lugn dag. Och det gillades. Filade fötterna och målade på nytt nagellack. Hade en massa smörja i ansiktet för en fräschare look. Målade fingernaglarna också, men det blev kasst så jag tog bort det igen. Sen resten av dagen har jag mest med jämna mellanrum kollat hur det står till med mina kompisar S & N (spindel'n och nyckelpiga'n). Nu är N så gott som inrullad till fullo =(

Blir en tidig kväll eftersom det är tyskakurs imorn. Har inte varit där på två veckor nu. Första var ju barnen sjuk, och den här veckan har det varit lov. Så imorn blir det nya tag. Måste ju kunna visa mina skills när Sverigebesöket kommer ;)


Sitter och funderar på julklappshandling.
Vad önskar sig min svenska familj egentligen?
Kan ju skicka med ett gäng grejer när dom åker hem i December. Och det är inte många som får en tysk julklapp liksom. Once in a life time ;)
Måste ta ett snack med dom...


Men nu ska jag avsluta detta meningslösa drabbel.
Ha en trevlig kväll =)

Jogging och fight...

Att man kan gå från att ha en rätt hyfsad kondition, till att hamna på noll igen. På bara några veckor. Fy fan på det! Blev iallafall en tur på 40 min. Har duschat nu, och när jag klev ur duschen såg jag med egna ögon, hur en fajt mellan en spindel och nyckelpiga utspelades. Jag tror spindeln vann för den håller nämligen på att spinna in stackarn nu. Huvva.


Kass bild! Men ville bara ni skulle få en uppfattning om vad som skedde.


Söndag

God morgon kära läsare.
Har varit uppe ett tag, men har haft en massa andra saker för mig.

Idag är familjen på besök hos vänner hela dagen. I "the Black Forest". Tur att jag slapp följa med, hade inte vågat så läskigt som det låter.. Fryser, och har skitont i magen. Funderar på att ta en springtur. Rätt kallt ute idag så jag får riktigt buffra upp mig om jag ska ut. Annars blir det nog en rätt lugn dag, har en massa tvätt att ta hand om, eftersom jag latat ner mig de senaste dagarna.

Men se till att ha en bra dag nu då?! =)