Ont i huvudet!

Idag har jag fått två frisbeesar i huvudet, av samma person, inom loppet av en timme kanske. Det känns bra. Jag tror han har någonting emot mig :/. Sur som en disktrasa blev jag iallafall andra gången, så då gick jag hem. Som tur var var ju skoldagen precis slut då ändå.

Så nu har jag ont i huvudet. Kan ju iofs också bero på denna hetta. Det är inte nådigt att ha idrott och spela brännboll i 39graders värme (eller hur varmt det nu var). Hade tre ton kläder på mig också..

Nu ska jag äta korv med bröd till middag. Det fanns kvar sen klassdagen..

Imorrn får jag åka hem :).


ADJÖKEN!

Fullt upp

Idag har jag verkligen gjort någonting hela dagen känns det som.
Började med att jag åkte/gick till Jamtlibryggan där vi skulle ha våran "klassdag". Martin, Linn, Carro & Jessica kom i safaribilen och då blev det livat. Lärarna kom försent (?). Spelade kubb, käkade korv och spelade brännboll. Det var bara synd för det var så nedrans kallt, och det var inte skoj.
När Lassemannen sa att vi fick gå hem så tryckte vi in oss sju personer i Martins bil. Linn & Carro fick sitta i bakluckan på dom sätena :). Körde hem Thomas och Mattias. Sen for jag, Linn, Martin & Jennifer hem till Linn och kollade på film och åt så mycket att jag ens inte vågar skriva vad.

Vid kvart i fem lämnade vi Linn och begav oss in mot staden. Vid denna tidpunkten hade det hunnit blive hur varmt som helst.. Parkerade och gick upp till Sporthallen där vi skulle spendera kvällen. Orineterade oss lite, och sen kom alla vackra treor in och showen började. Stog vid lite olika kameror, men inte vid mixerbordet, men lika bra var det. Hade ändå nog förstört nånting isf :P. Men trevligt var det allt. Fick asgo mat, och sen kladdkaka till efterrätt. Plus att vi typ kommer få en biobiljett för besväret (kanske två tom). Det roligaste var ändå när jag och Linus dansade vals till Drömmen om Elin uppe på "taket". (jag skulle visa honom hur det gick till).

Iallafall så kom jag precis hem. Och inatt kan jag verkligen sova gott, känner att jag är supertrött nu!

image18
 Skönbilden på mig & Carro. Den får summera dagen!


ADJÖKEN!

och Btw, Sundsvall can kiss my ass


Jag vill vill vill!

Jag vill att Lois ska komma upp till mej till skolavslutningen!
Det skulle fan vara bäääääst!!! Jag saknar henne såå mycket! Vill bara träffa henne nu på en gång <33

Imorgon är det klassens dag. Känns rätt onödigt på nått vis. Vi kommer ändå bara sitta i dom där jäkla grupperna som klassen är uppdelad i, och inte göra nått vettigt alls.. Kommer vara lika tråkigt som förra året.

Men nu är det inte mycket kvar på skolan! Göttmos!
Det enda som oroar mig just nu är debatten på Mediekommunikation. Annars hade allt vare soft som fan. Linn, jag läste ju att du hade vunnit din debatt, du känner inte för att ge mig några goda tips? ;).


ADJÖKEN!

Lista

Utmanad av Erika

Vad hände/ händer?

För 5 år sen: Var jag 12 år och en liten tjej.

För 3 år sen: Var jag 14 år, och redo att ta mig an världen.

För 1 år sen: Skulle jag snart sluta ettan, och få sommarlov :D.

För 3 månader sen: Fyllde min älskling år <3.

Igår: Var det Morsdag, och vi åt middag på Skicenter.

Imorgon: Har jag bara en lektion, och så kanske jag ska vara med Malin :).

Om ett år: Är det två veckor tills jag tar studenten!!


Bryngelhögen

Hela helgen har spenderats i Bryngelhögen.
Fredag hann jag knappt hem innan vi Erika, Micke och jag begav oss till Tyskbacken. Kollade på Berg flyttar in, och sen somnade jag. Hadå nämligen gått upp tidigt, och sen suttit i en frisörstol i fyra timmar. Så jag var en ganska trött tjej. Finns ungefär 23 sängar i huset, men ändå hamnade jag på en madrass på golvet..
Lördag fick jag inte sova lika länge som jag kanske ville, utan E & M var in stup i kvarten och sa hej och frågade om jag var vaken. Fick tillslut nog och bestämde mig för att gå upp och äta frukost. På väg till badrummet ser jag en älg inne i skogen, som går ut på våran gräsmatta, ställer sig på knä frambenen och käkar gräs. Vi satt på altan ett bra tag innan den märkte oss och sprang in i skogen. Dens mamma stog och tittade på oss inne i skogen, gömd bakom träd och buskar. Mamma och pappa kom, och vi lagade mat. For till Buan en sväng, och körde fast i snö (?!). Tro nu inte att vi var ute och får i skogen eller nått. Nejdå, detta var på en grusväg..
Såg älgarna kanske 6983 gånger den dagen. Dom bor nog där som det hördes.
Kollade på ESC. Ända höjdpunkten var när Björn skulle ge poängen. Det är mycket tjafs om att han förstör Sveriges image, och att alla tror att vi är dum i huvet. Men va äre? Slappna av ffs, hela programmet är ju bara ett enda stort skämt!
Söndag åkte jag och pappa hem nästan på en gång när jag vaknat.
Var till Skicenter och åt morsdags-buffe med mammi, pappi, Erika, Micke, Ellinor & Daniel. Det var mycket trevligt :).

Åkte till stan imorse och gjorde klart min affisch idag på lektionen. Jag blev nöjd med min :D.

Nyss var E & D här. Men dom gatt börna iväg för en stund sen. 18.54 kom dom på att dom skulle på El-Giganten (det stänger 19.00). Fick ett meddelande nu där E skrev att dom inte hann. Stackarna.

Nu ska jag väl hitta på nått annat roligt att göra, om det nu går.


Imorrn har vi bara en lektion, och på Onsdag är det klassens dag. Sen på kvällen ska jag sköta filmningen på treornas bal. Det ska bli skoj.

ADJÖKEN!

Vääärk!

Träningsvärk är vad jag har.
Känns lite pinsamt att säga att jag hade dans imorse, och har träningsvärk redan nu. Och det gör så ont så det känns som att jag ska spy :/. Haha, fan vilken tjockikorv jag är..

Kollar på Sanningens ögonblick nu.
En kvinna sitter i stolen, och hennes kille och pappa sitter som "moraliskt stöd". Så kommer frågan; Är du attraherad av någon av Pers vänner? Då viskar pappan till killen; Vem skulle det vara? Alla dina kompisar är så fula! Ja men schysst pappsen, bara för att du viskar betyder inte det att ingen hör. Du har ju för fan en mikrofon på dig. Jävla stolpskott!

Imorgon kanske jag stannar i stan tills lite senare på kvällen. Malin (<3, som hon vill bli kallad) ska stanna på kvällen och knäppa kort på Lotta och Martin som ska på balen. Hon frågade om jag ville åka hem med henne. Och jag har inge bättre för mig så varför inte?!

Imorgon åker mitt hår! Fan va jag längtar :D.
Har tid klockan nio, jag kommer säkert försova mig. Som jag alltid gör nu för tiden. Imorse vaknade jag åtta, när jag började kvart över. Fyfan, jag kan inte fortsätta såhär. Iofs var jag inne på skolan tjugo över, och då hade inte ens läraren kommit. Hon är en slacker!


HEJDÅ!

Nationella & dansshow

Idag hade jag sista nationella provet för den här terminen. I Engelska, reading och listening. Gick faktiskt rätt bra kändes det som, kanske kunde ha gått bättre på sista delen av listening. Menmen, man kan ju inte jämt vara kung x). Sen vare dansshow i Aulan, så jag och Cissi var och titta. Asduktig var dom :D.

Nu är jag hos Malin (igen). Hittade nån stackare med trådlöst nätverk som jag anslöt mig till. Malin har modellat lite för mig till en grej på skolan. Så nu ska jag väl snart dra hemåt och sussa.
Imorrn har jag bara Må Bra, och då ska vi pröva Qi Gong. Kommer se ganska lustigt ut kan jag tro :). Ingen engelska eftersom Ingeborg rättar våra nationella.

Åker till Rätan på Lördag, då ska jag nog klippa och färga Erika. Hon bad nämligen om det.


Och sen nästa Fredag åker mitt hår av, och annan färg blir det också :D.

Jobbsökande

Har suttit i ca en, och en halv timme och ringt runt till ställen i stan för att höra om det är nån som vill ge lilla mig ett jobb i sommar. Men det är ingen som vill :(. Tror det är för att jag ringer, för då kan dom inte se mitt söta fejs. Och kan ni gissa vart det tillslut troligtvis blir?! Rätans camping, yeey! Är ju iofs inte klart än, men han sa att det var rätt stor chans att jag fick jobb där.

Idag hade vi förövrigt Nationella del 2 i Matte. Gick väl inte toppen direkt, men det gick. Sen hade vi redovisning på Flyga Drake, och jag tyckte iallafall att det gick jättebra. Pratet flöt på :). Sen vare gött för då fick vi sluta :D.

Nu ska jag spela Sims..

Hallå, någon där?

Nu får det vara skärpning med bloggningen gott folk, ni måste börja uppdatera igen. Jag är trött på alla gamla inlägg nu! Om ni inte vill att jag ska gå och hänga utför balkongen så får ni skriva lite så jag har nått annat att göra.

Helgen gick toppen, och hundarna är så go :).

Och jag fick en härlig belöning, en hel låda full med Geisha :D, och en nyckelring som det stog Emelie på :D. Tack så mycket!

glöm det

Det fixade sig :).

SOVA!

Nu är jag hemma från Malin, och ska snart dejta kudden! Håller på att borsta tänderna nu!

Imorrn ska jag, Malin och troligtvis Mallan sola en sväng, och sen blire Patrioten och glass med Malin. Det kommer bli mys :D.

Flisan bestämde sig för att vara med mig hela helgen, alltså även på Lördag. Då vart jag glad :DDD.


Ingen dans imorrn, jag är lycklig!

PÖSSHEJ!

Message to mammi..

Mamma,
Zebbe kommer ha hand om hundarna tills jag kommer hem på fredag kväll.

Och ingen har sagt till mig att jag var elak som liten, det var bara något jag insåg när Therése berättade hur jag hällt dricka på henne flera gånger, senast i nian. Dock kommer jag inte ihåg någon av gångerna. Jag gjorde tydligen sånt hela tiden så det var inget särskilt att komma ihåg. Sen har jag gjort en andra massa dumma saker med mina kompisar som jag helt enkelt inte kan skriva här. För då skulle ingen våga vara vän med mig längre.


Nu ska jag snart bege mig upp till Malin en sväng och titta vad hon har för sig. Det ska verkligen bli trevligt :D.

PÖSSHEJ!


BH 90210

Imorse försov jag mig rejält.
Gör aldrig det annars, men när man har nationellt prov, ja då passar jag på. Provet började halv nio, och jag vaknade tio i åtta. Hoppade upp ur sängen och fick slänga på mig kläderna och trycka i mig en macka så att hjärnan inte skulle sluta fungera mitt under provet. Men jag hann faktiskt i tid, så det var bra gjort av mig :).

Läraren på Mediakommunikationen var sjuk idag med, så Lasse sa att vi fick gå hem. Han sa även att han tyckte min projektarbetesblogg var en bra idé. Tack :D.


Har pratat med Flisan idag, och nu har vi bestämt att hon kommer och sover med mig hos Erika & Micke på fredag. Kul att få lite sällskap :).

Men nu blir det litte mer Beverly Hills, och ett glas saft :D.


ADJÖKEN!


Åke-trååk

Jag har så tråkigt just nu, och vill bara skriva. Men har inge vettigt att berätta.
Har läst alla bloggar så nu har jag ingenting oläst, så nu är jag tillbaka med att titta igenom varenda en var femte minut för att se om det finns nått nytt att läsa.

Har precis duschat. Ska lägga mig och läsa lite matte och kolla på Beverly Hills. Är inne på det nu eftersom det tyvärr bara fanns 10 säsonger av Vänner.

Alee (morgondagens lärare) var tydligen sjuk idag. Är jag dum om jag verkligen önskar att han är det imorrn med? Jag är bara så innerligt less på Mediekommunikation. Förstår faktiskt inte hur man kan tycka det är roligt..


Förresten, är det nån som har någon idé om vad jag kan göra som mitt projektarbete? Har ingen jävla aning, och jag vill börja snart så det inte blir så ont om tid sen på slutet.

Nu ska jag smörja fejset men Nivea!

ADJÖKEN!


Btw, jag var elak som liten!

Ny blogg till Projektarbete.

Nu har jag startat en ny blogg som kommer funka som en loggbok till Projektarbetet som jag inom en väldigt snar framtid ska börja med. Är nämligen obligatoriskt att föra loggbok så att läraren kan följa ens arbete. Ska dock inte berätta vad bloggen heter, den kommer endast vara för Lasse :).

Idag efter skolan var jag, Cissi och Martin på Törners och fikade lite. Det blev att vi satt där i kanske en timme och pratade om en massa, men mest film. Martins filmintresse är fan fascinerande. Och han är jätterolig att diskutera film med. Även fast han har sett bra många filmer mer än mig. Efter Törners bara gatt vi gå på Videoteket en sväng och titta efter andra filmer att prata om. Han gav mig "läxa" att se en film som han sa var jättebra. Kommer dock inte ihåg vad den heter just nu, men tror det var "En långvarig förlovning".

För några dagar sedan läste jag ut en bok som vi skulle läsa på svenskan, "Flyga drake". Den har precis kommit ut på bio. Men ville läsa klart boken innan jag såg filmen. Och jag är så såld på den boken. Den var så himlarns bra, och jag kan verkligen rekommendera den. Var gråtfärdig många gånger medan jag läste.
Filmen var inte alls lika bra, men det är ju alltid så. Har man läst boken innan är filmen sämre, och tvärtom. Men fick gråta en skvätt till filmen också, det hör ju faktiskt till :).


I helgen blir det till att vara hund- och husvakt på Postvägen.
Så då blir det tjock-röj, kom dit på festhumör :D.

Haha, nejnej. Skojade bara. Det blir en alldeles för lugn helg för min del.. Kommer nog bara koppla av framför Så ska det låta och Berg flyttar in på fredag, sen på lördag är det final på Körslaget, det får man verkligen inte missa. Har hejat på team Brolle hela tiden, men är lite kluven nu om jag verkligen vill att han ska vinna. Team Cans är också sjuukt bra, plus att dom har haft bättre låtval än team Brolle. Jaja, finns inte så mycket man kan göra. Båda lagen är värdiga vinnare iallafall.

Men nu ska jag nog skumma igenom lite Matte. Har nämligen nationellt prov imorrn, kl 08.30.
Önska mig lycka till bitches!


ADJÖKEN!

Grafisk design, Medieprogrammet, Wargen.

Sitter, som ni kan förstod av rubriken, på skolan.
Linus sitter brevid och tjuvkikar på vad jag skriver.

Har haft nationella nu på morgonen, i engelska. Kändes faktiskt som att det gick bra. Jag skrev 3 sidor :).

Men nu är jag helt lost in space, och lärarna tycker att det syns. Jag kan inte komma på hur jag ska utföra denna uppgift som vi har fått. Läraren vi har i graf frågade tom om jag ville följa med han på banken istället. Jag var fan på, men sen blev det inte så. Lika bra det :P.
Han tyckte också att jag skulle dricka kaffe, men då sa jag NEJNEJ!
Verkar som om alla tycker att man inte är vuxen om man inte dricker kaffe. För det är ju verkligen det som bestämmer det?!

Nu ska jag fortsätta med att skriva en massa strunt på PS, vilket jag har gjort i typ en halvtimme nu kanske..


ADJÖKEN!

Bloggtorka!

När jag var i Stockholm i ca en vecka, var jag inte inne på datan någonting. Så nu när jag är hemkommen så har jag en massa bloggläsande att göra, men jag orkar verkligen inte! Det är jättejobbigt! Att läsa bloggar har ju varit mitt största nöje vid datorn. Men nu är det bara som bortblåst! Aja, får hoppas att det kommer tillbaka någon gång?!

Var iallafall på EMD igår!
Haha, det var köng! Och jag var bäst på att sjunga med :D.

Men nu måste jag öva på nationella som vi har imorrn halv nio. Drygt!!

ADJÖKEN!