Sheet!

Lånar Erikas och Mickes dator fram och tillbaka en sväng.
Var i stan en vecka, men eftersom min dator vägrade blogg.se (publishme?) så kunde jag inte blogga någonting.
Men nu är jag iallafall tillbaka i Rätan om ni undra.

Yran till helgen, det ska bli kul som fan.
Och min underbara Louise kommer till mig, det är ändå höjdpunkten!! :D

Nu blir Erika sur över att jag inte är med henne. Måste gå.


BYEBYE!

Östersund

Ikväll åker jag till stan har jag bestämt.
Orkar inte med att vara i Rätan längre, är så less på allt och alla!

Solsolsol!

Det är soligt in och soligt ut.
Men jag är inte den som klagar, blir det för varmt att stå i solen och måla går jag bara in i garaget en sväng, där det är isande kallt, och svalkar ner mig.

Idag har avin för kameran kommit, om jag är tillräckligt söt kanske Micke kan skjutsa mig till Åsarna så jag kan hämta ut den, som jag har längtat :). Och han kan gott och väl skjutsa mig, han som tvingar upp mig tidigt (klockan 13.00) för att följa med till Tyckbacken och köra fyrhjuling. Det är ett kämpigt liv man har.

Mi söta tös Malin är hos mig och hälsar på. Men just nu är hon och slavar i köket på Östgärde. Igår hade vi myskväll och åt popcorn och "choklad"bollar och tittade på film. Det blev ganska sent vilket resulterade i att hon försov sig imorse. Haha, stackarn.

Nu kommer snart Mike och hämtar upp mig,
ska läsa lite bloggar innan det blir till att bege sig.

Hare bra mina bäbisar :D

Sol och jobb

Finväder idag, så man är ju lite less att man måste jobba..
Men det är ju gött att man får vara ute iallafall.

Har faktiskt suttit och tänkt över mitt "sommarjobb".
Det är ju min käre far som är min arbetsledare, eller chef eller vad man ska säga. Och hur många fördelar finns det inte med det då?!
Jag mådde ganska surt över att jag inte lyckades få något annat sommarjobb, och tänkte att målningen var det enda som skulle vara min inkomstkälla under sommaren. Men nu efter lite tänkande så har jag insett att det här är fan toppen det. Jag får bestämma mina egna arbetstider, bara jobbet blir gjort någon gång under sommaren så är pappa nöjd. Jag får vara med och bestämma hur mycket jag ska ha i lön. Jag har nära hem. Jag behöver inte våndas med att göra arbetet om jag har ont i benen eller är trött. Då kan jag bara fortsätta nästa dag istället. Härligt :D.


I Måndags beställde jag en kamera för min ännu inte existerande lön (också en fördel). 2-3 arbetsdagar skulle det ta, mellan 1-3 juli. Eftersom den inte kom igår så har jag varit spänd över att den ska komma idag. Går och hämtar posten, men ack nej, där är den inte.. Skrev ett surt mejl om att det ska ju f*n ta den tiden det står att det ska ta. Dom har inte svarat, dom kanske blev rädd.

Näe, nu måste jag måla lite när solen skiner. Har kortbyxor på mig så lite färg skulle inte sitta fel. Synd att solen inte tar på mig då :(