Mosters kille

Men tror ni det fanns någon sötare eller?



Tur att det "höll i sig"

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Vänta ...   HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH!

Här är
anledningen!

Svininfluensan

Anledningen till att jag inte ska på Yran;
Svininfluensan!

Inga fall ännu i Jämtland, men det misstänks att det kommer tillsammans med Storsjöyran. Ledsen att säga det, men ska du på Yran så träffas vi inget mer innan jag åker. Vill inte bli en vandrande smitthärd när man ska åka och ta hand om barn.

(om jag inte redan har det förstås, var trots allt på stråket i måndags)


Torsdag

Som ni kanske såg, och vissa kommenterade så las det bara upp en bild från Fäviken på face igår. Men vad kan man begära? Internet sega, och uppladdningen är inte den snabbaste heller... Får se om jag orkar ta mig an det ikväll. Ska nog tvätta lite och börja småpacka. Trots allt bara ca. 2 veckor kvar.

Ska kanske också ge mig ilag med en ny header. Men bara kanske. Är inte så skicklig med sådant, och så har jag inga roliga bilder heller för den delen. Blir nog inga större utsvävningar ändå. Börjar sju imorn också.


Haha, önskar jag hade tagit friskvård idag alltså. Vilket dårhus det kan vara på det där stället alltså x)

Bilder

Lite bilder från Fäviken och stråket kan jag bjuda på.
Det mesta hamnar nog dock på fejan =)










Orkar ingenting mer nu. Börjar sju imorn...

Tisdag

Fäviken Fäviken Fäviken!
Det är det enda som går att säga om den helgen. Underbar helt enkelt!
Trotsade regn och rusk. Skoriktig var jag också när jag knatade runt i stövlar. I stood my ground när jag fick nedlåtande kommentarer. Mina stövlar är bäst!

Var in på stråket igår. Blev rätt lugnt, men man var väl hemma vid tre- halv fyra någon gång. Åkte hem med Söphie idag så nu är man i Rätan igen. Jobbet fortsätter imorn..



Free fall with me, out into nothing!

15 dagar kvar



Always look on the bright side of life

Kände även jag att det kanske blev lite väl negativa vibbar här på bloggen. Så får det verkligen inte gå till enligt min mening! Nu ska vi istället vara glada, och se positivt framåt.

1 dag kvar till lön.
1 dag kvar tills Fäviken.
11 dagar kvar till sista arbetsdagen.
20 dagar kvar till flytt!

Jag ser ljust på framtiden, mina vänner.

Har haft en underbar kväll med min kära systrar. Spelat kort, och sen charader. Det bjöd på många skratt, och det är vid såna tillfällen jag verkligen tycker om dom små liven =P. Pratade även med charmige Fredrik. Honom ska man träffa imorn vare bestämt ;)



While you're sitting around thinking about what you can't change.
And worrying about all the wrong things.
Time's flying by, moving so fast.
You better make it count cause you can't get it back!


:@

Haha, fan va jag stör mig idag! Kan inte ens beskriva.
Gå och dra nåt gammalt över er!

Torsdag

Fy skäms på mig!
Sånt här får man inte göra på jobbet...

Förvånandsvärt pigg idag fastän det blev sent igår. Måste varit det där kaffet jag drack. Micke må ju vara nöjd han nu som alltid har sagt att jag måste bli vuxen och börja dricka kaffe. Dricker kanske en kopp i veckan, högst! Men från en som aldrig gjort det förut... Östgärdet drar ner mig i fördärvet!

Onsdag

Yes, Fäviken i helgen!
Enda sättet detta skulle kunna skita sig är om det inte ordnar sig med skjuts. Men det är nästintill klappat och klart, så jag är så gott som på väg redan. Kul att komma bort, och bara vara rolig en helg utan att behöva jobba eller skit! Och att lönen kommer på fredag är ju inte en nackdel om man säger så! Pengar!!!! Välbehövligt kan jag lova...


Blir lite irriterad på folk!
Om det inte duger nu, då vill jag fan inte höra nått gnäll om att ni saknar mig sen när jag har flyttat. Det gäller att ta chansen när man har den. Tänk på den<3


Inte party

Gaaaaaah, jag vet att jag klagar. Men ni förstår verkligen inte! Det är så innerligt tråkigt i Rätan att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag vill ha en anledning till att sminka mig, att ta på mig finkläder. Nu om dagarna driver man ju bara omkring med mjukisbyxor och paleface. Inte rockigt!



Söndag

Jag har så tråkigt på kvällarna att jag vill lägga mig ner och dö! Särskilt nu när Kajsa jobbar, för jag har ingen annan som står ut med mig.. Vill bara ifrån Rätan nu. Men tyvärr jobbar jag, och så har jag ändå ingen annanstans att ta vägen. Har inte kvar min kära lägenhet längre =(
Vill flytta nu! Vill träffa nytt roligt folk. Se något annat ställe än Rätan och Östersund. 24 dagar kvar. Can you believe it?

kussimurra!

Fredag

Sitter hos Kajsen...
Vi pratar om lite kills vi gör här i lillRätan, det är helt vilt!

Jag har stööööövlar på mig <3


Umeå!

Älska Umeå!
Finns kanske inte hur många affärer som helst, kanske inte så många krogar med åldergräns 18. Men heter man Emelie och Cecilia så löser sig allt det där ändå!

Åkte buss i en evighet igår kändes det som. Sov det mesta av tiden, och hade världens träsmak i röven när vi kom fram. Gick en snabb vända på stan, hem och göra sig iordning, och sen gick vi och åt på kinarestaurang. Hur mysigt som helst! Senare träffade vi upp Alex och Natalie.. Efter det finns det inte så mycket mer att berätta. Bara, what happens in Ume, stays in Ume ;)

Idag ska vi bara ha slappdag "tills fyra-fem", som Cissi så fint uttryckte det. Efter det blir det in i duschen igen! Och sen drar det igång igen. Inte en lugn stund. Men om Cissi kunde sminka klart sig någon gång i år så ska vi ner på stan en sväng igen. Hon ska köpa en usb-sladd till kameran, som hon har så duktigt slarvat bort typ en vecka efter hon fick kameran. Haha!

Nu ska vi äta en snabb frukost.


Puss!


Onsdag

Tog friskvård samtidigt som rast, så ni har jag en hel timme ledigt innan jag börjar igen. Passade på att åka hem och äta lunch/middag (?) hemma.

Cyklade på pange i regnet imorse för att skriva på papper om min lön. Cyklade hem i regnet. Åkte på hemme och sola i tjugo minuter innan jag skulle börja. Skönt! Nu när solen försvunnit får man helt enkelt ta det man har.
Tre veckor framöver är det lilla Soffipropp som är gåflicka på Östgärdet. Hade otur denna vecka att runda av varandra. Idag är jag på Lyckebo, och imorn börjar jag inte förrän fyra. Och då har hon troligtvis redan slutat.

Jobbar till nio idag, sen blir det partaj. Tydligen skulle det bli en favorit i repris. Hoppas bara det blir lika roligt som förra året då =)

Puss på Kajsa som var en gofis och höll mig sällskap i stan. (även fast hon mest sov)

Söndag

Joppa pojkar!
Jobbar från fyra till halv tio ikväll. Känns väldigt kort om man jämför med gårdagen. Men vad gör man inte för lite cash?! Och så att ens käre syster nu ska få åka på "bröllop" till Stockholm.

Kände mig äcklig, trött och allmänt sliten efter att jag slutat igår. Men inte hindrar det mig heller. Åkte bort med Allmighty till Pange-piren där det var folk som grilla. Myste en stund med dom innan det bar upp på Pange. Sög på en rosa pantern och sen åkte jag en sväng med Erik och Nylin upp till Böle. Var ändå hemma än beständig tid och somnade gott. Första gången jag drack sen studenten om jag inte är helt ute och cyklar.

Imorgon åker jag till staden.
Ska röja lägenheten så det ser respektabelt ut när mäklaren ska komma och värdera den. Ska träffa Martin och Cissi över fika. Och så ska jag träffa min lilla stumprumpa och höra allt om hennes Grekland-trip =). Juste, har körlektion också. Det är mycket man har att göra när man är i Rätan hela tiden.

Sitter nu och svettas som en gris, vet inte om det är för att jag har datorn, som strålar ihjäl mig och utsöndrar värme, i knäet. Eller för att jag är så exalterad över att skriva blogg så att jag blir alldeles blöt i pannan. (kanske tom är klimakteriet).


Adjö, nu måste jag klä mig!


<3


Detta är Cissi. Min finaste vän i världen.
Älskar denna kvinna!
Åker förhoppningsvis upp till Umeå på fredag =)

Viggetrip

Jag och Nickolars var till Vigge igår för att lämna av en bil som för tillfället inte hade någon koppling, (det blev en rolig resa). Eftersom jag visste att Madde befann sig i Vigge skulle jag försöka lista ut vart hon bodde.

Emelie pekar på ett gammalt och skabbigt hus: Där kanske hon bor?!
Nickolaj: Nä, inte Madde heller. Inte min Madde!

*


Standing calmly at the railroad, no desire to run.
There's no hurry anymore, when all is said and done.

Fakiren Emelie

Jag har precis haft det värsta sendraget i tårna, som jag någonsin varit med om. Och det första jag vill göra när det är över, är att knöka på tårna och få det igen. Är jag en självplågare?

Onsdag

Jag jobbar ju hela tiden. Därför har jag ingenting att blogga om. Inte för att det inte är nån fart på ålderdomshemmet. Men tyvärr, tystnadsplikt you know.

Igår trotsade jag och systeryster #2 myggor, knott, vatten, tåg och diverse olika saker, och gav oss ut på en photoshoot. Eftersom jag kände mig snusk efter jobbet så spenderade jag tiden endast bakom kameran. Lika roligt det, om inte roligare. Har en överenskommelse med Ole om att inte visa innan redigering. Men jag tror inte jag kan hålla mig :$

Here you go!