Rätan!

Igår efter jobbet var jag på så dåligt humör att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Och huvudvärken sprängde. Kom hem till en tom lägenhet eftersom Pär-Anders jobbade. Bestämde mig då själv att jag banne mig skulle till Rätan inatt! Hungrig och sur började jag packa väskor och påsar. Märker i virret att jag inte vet vart min telefon är, men har varken ork eller lust att börja leta..


Tog en snabb powernap på soffan i 10 min innan Pärra kom hem klockan nio. Han hade tänkt samma som mig och var beredd att åka hem under natten. Så jävla skönt!
När vi är redo att åka kommer jag återigen på att jag inte vet vart mobilen är. Trots noggrann undersökning av lägenheten, tvättstugan, bilen, packningen, vägen mellan bilen och lägenheten, hittar vi den ändå inte.
Eftersom humöret redan inte var på topp så orkade jag inte leta mer, och bestämde mig för att lämna den till sitt öde. Skulle spärra numret om jag inte hittat den i väskorna när vi kommit fram. När vi farit någon meter kommer jag till insikten att jag använt sopcontainern när jag kommit hem. Vänder, ställer oss med näsorna i soporna och ringer. Och mycket riktigt, längst upp under ett papper ligger den helt oskadd. Lättnad!



Kom hem till Rätet vid halv tre-snåret. Läste lite innan lyset släcktes.
Vaknar av att min käre mor kommer in och brutalt drar upp rullgardinen. Hon blev minst sagt förvånad över att det låg en unge i sängen. Men jag fick ju iallafall sova tre timmar..


Idag har man varit på Norsgården och rekat lite inför genrepet ikväll.
Spännande. Men det kommer gå skitbra. De unga talangerna är duktiga iallafall!


Nu blev det ett sånt där långt, och supertråkigt inlägg.
Men jag kan iallafall glatt meddela att humöret idag är mycket bra!

Idag hänger jag med den här killen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback